2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

عزیز دلم مبارکت باشه انشالللله در سلامتی کامل و شادی بغلش کنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان سلام. خوبین؟ رفقا قراره این ماه ال دی بخورم تا ماه بعد برم برای انتقال ،  یادم رفته ا ...

فرقی نداره ۲ و ۳ هر دوتاش و میگن 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دارم قرص ال دی میخورم... خیلی استرس دارم که با این روش هم باردار نشم    

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

انشالله جشن مامان شدنتو بگیریم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خوبید؟؟اناجون رفتم جواب ازمایشات قبل از انتقالمو گرفتم گفت ویتامین دی ۳خیلی پایینه یه ک ...

انشالله که خیره عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس چرا من ندارم این آزمایش غربال دوم رو؟ چه فاکتورایی چک میشه؟ همون کواد مارکره که خاکستری جون انجام ...

عزیزم نگران نباش.... 

خیلیا نداشتن.... 

منم نداشتم... 

من امروز به یاد چند نفر افتادم... دوستمون که امروز آز داشت و نگران بود روزای قبل.. لاپرای سارا.... ...

فدات عزیزم....

دوستان يه سوال داشتم تو اين روزاي ابتدايي بارداري اپيلاسيون اشكال داره بريم يا نه؟  

والا من سر دخترم اصلا نرفتم اما سر پسرم فکر کنم ماه ٧ و 9 بود رفتم البته فقط دست و پا... 

گاهي به خاطر بارداريه، چون ب مثانه فشار مياد حجمش كم ميشه، حالا باردار ها بهتر ميتونن كمك كنن، خوبي ...

اره عزیزم منم شنیدم تا حدودی طبیعیه.اما شک دارم...

مرسی محیا جونم خودت خوبی؟

عزیزم من نمیدونم بعد منفی تا چند روز تاخیر طبیعیه.

اما خودم دومین پریودم بعد پانکچر تقریبا یک هفته تاخیر داشت 

و فکرکنم بعد منفی شدن هم تا ۱۰ روز طبیعیه....اقدام داشتی عزیزم؟چند روز عقب انداختی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم عفونت ادراری اگه باشه اره حتما باید پیگیر بشی و دارو مصرف کنی ک رفع شه چون مهمه...اون حالتی هم ...

مرسی مهربونم.شنبه میرم ازمایش میدم ببینم داستان چیه

اخه میدونی،واقعا تهش میمونه!یعنی احساس الکی نیست😂 هی میخوام پاشم بیام بیرون هی باز...😐

تا حالا اینجوری نبودم...جدیدا بدتر شدم.نمیدونم حالا ربط به بارداری داره یا نه...چون اصلا سوزش یا درد اینا ندارم.تکرر هم تا حدودی دارم که خب میگم شاید بخاطر اینه که زیاد اب میخورم

واسه تو هم اینجوری بود عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منفی شدم برای سومین بار😢😢😢😢😢بعد این همه عذابی که کشیدم قسمتم نبود تا خدا چی بخاد

متاسفم عزیزم نمیدونم چی بگم.... 

بچه ها یه سوال دارم ۵هفته باید ساک جنین کامل دیده بشه؟!!

عزیزم رفتی واس دیدن ساک؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی مهربونم.شنبه میرم ازمایش میدم ببینم داستان چیه اخه میدونی،واقعا تهش میمونه!یعنی احساس الکی نیس ...

عزیزم برا منم.همینجوره الان دیگه رحم داره بزرگ.میشه ب مثانه فشار میاره..خودتو برا این.چیزا نگران نکن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹