2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
عزیزم پس هزینه نداره درسته؟؟؟ 

بلاست هزينه داره آنا جون

ابن سينا ٥٠٠ تومان گرفت از ما

موقع انتقال هم انجام شد

از ٥ تا جنين يكي رو گفت بلاست يكي هم كامپكت

كه كامپكت نفهميدم يعني چي؟؟!!

ولي ريسكه به نظرم

خدا رحم كرد يكيش رسيد به بلاست از ٥ تا

خدايا شكرت

کم چیه دختر!!مبارک باشه عزیزم😍😍😍باورت نمیشه من به خاطر همین استرس های عدد بتا همسرم نمیزاره ازمای ...

منم استرس داشتم که روز یازده دادم ولی کاش میذاشتم شنبه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه سوال دارم اگه عفونت ادرار داشته باشیم،اولا توی بارداری خیلی ضرر داره؟دوما از کجا می ...

عزیزم عفونت ادراری اگه باشه اره حتما باید پیگیر بشی و دارو مصرف کنی ک رفع شه چون مهمه...اون حالتی هم ک میگی نگران نباش منم از اولش دارم..کلا انگار حس ادرار دارم وحس میکنم مثانه خالی نمیشه. ازمایشمم سالم بود ب دکترمم ک گفتم گفت این حالت بخاطر حاملگی هست و طبیعیه..تو هم نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم استرس داشتم که روز یازده دادم ولی کاش میذاشتم شنبه

افسون جان مبارکه عزیزم...برا روز 11خیلی هم.خوبه بتات خودتو نگران نکن...شنبه تکرارش کن انشاءالله ک کلی بالاتر رفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

محیا جون خدارو شکر ک حالت بهتره...من تجربه ای اینجوری تاخیر بعد انتقال منفی  ندارم  ک جوابت رو بدم چون بلافاصله انتقال دادم.ولی انشاءالله براتو خیره. 

میبینی ک بیخیالی معجزه میکنه...انشاءالله ک تو هم مثل آزی و صدف جون ..از این معجزه ها شاملت میشه

دعاکنید واقعی باشه 🙏فعلا باید صبرکنم تا برم آزمایش

ای جونم❤🍃☘🍀

صدفی جون شنبه منتظر بتا خوشگلت هستیم😊

من و دخملی هم برات دعا میکنیم قشنگم🍀😍😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام بچه ها خوبین؟ عیدتون مبارک باشه... یخورده دلم گرفته بود ناراحت بودم ببخشید که اومدم اینجا حرف ...

عزززززیزم❤🍃

مامانی خوشگلم .... 

برای منم تا دلت بخاد از این اتفاقا افتاده.

حالا تو که با مادرت یه شهری.من پامیشم میرم شهرستان.😊

حساسیت به جاست عزیزم..پس توصیم بهت اینه نری جایی که اینجور مسائل هم خودت هم مادرت رو ناراحت کنه🍃☘

من واقعا خواهر زاده هام و برادرزاده هام رو میبینم عشق میکنم.. خیلی بهشون میگن مواظب باشین نی نی خاله ، نی نی عمه چیزی نشه اما بچن دیگه...

اما من میدونی چی میگم با خودم؟؟؟ 😇

بنظرت قدرت نگهداری خدا،خدایی که بهم لطف کرده و یه فرشته بهم سپرده،خیلی بیشتر از ضربه خوردن یهویی یه بچه نیست؟؟؟❤

ببین نمیخوام بگم مراقب بودن چیز بدیه... اینکه پاشی خونه تکونی کنی و جارو و کار سنگین و بعد بگی خدا نگهدارشه ....نه...

منظورم اینه خدایی که میبینه چقد با سختی مادر شدیم.. چفد عاشقانه دوسش داریم...پس یوقتی هم‌یه ضربه ناگهانی خوردیم،یه غذایی که نباید میخوردیم،قرصی که باید میخوردیم و نخوردیم..... اینجاست که باید گفت خدایا خودت هوامون رو داشته باش❤🍃🍀☘🌱

مامان قشنگم سعی کن از لحظه لحظه بارداریت لذت ببری ... خد لایقت دونسته و یه فرشته داره تو وجودت رشد میکنه... نزار این نگرانی ها و استرس ها نذاره که کیف کنی از وجود این فرشته.. نزار بشه بعد زایمانت و بگی من چیزی نفهمیدم از بارداری🍃🍀☘

من همیشه تو هر ویزیت شرایطمو از دکتر میپرسم.. 

که خانوم دکتر میتونم شبا یواش یواش پیاده روی کنم؟

میتونم برم پارکی جایی یه بالشت بزارم زیرمو بشینمو کیف کنم وحال و هوام عوض شه؟میتونم با جوجم برم جای نزدیک خرید و کیف کنم...و کلی میتونم دیگه...

پس مطمعن باش تو و جوجت هم میتونیین❤❤❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوست جوونی ها منم مثبت شدم ،دعا کنید همه چی طبق روال خودش پیش بره ..

خدارو شکر عزیزم.... 

گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش (ون) کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسوووون مبارک  خدایا شکرت چه عید فطری شد سرشار از خبرای خوب...

مریم جوووون انشاءالله بزودی قراره خودت از این خبر خوشکلا بهمون بدی😙

سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

محیا نبودنت کمی برای من تعجب اور بودی...با خودم میگفتم در حال اقدام طبیعیه😉😉😉دیگه وقت اینجو رو نداره😂😂😂انشاله در آرامش بسر ببری زیر اسمون آبی خدا.😍

من  20 روز بعد پانکچر با 11 روز جلو افتادن پرئود شدم.....ببینم اینماه چی میشه ایشاله....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مریم جوووون انشاءالله بزودی قراره خودت از این خبر خوشکلا بهمون بدی😙

از دعای شما در حقم .......

انشاله گل پسرت برا منم دعا کنه😉چقدر پروو هستم من....

جاری من دو روزه زاییده اصلا نرفتم دیدنش چون جاریم خیلی بده همه رفتن اما شوهر من نمیاد بریم😆....اما دلم برا دیدن نینیش لهله میزنه😁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
از دعای شما در حقم ....... انشاله گل پسرت برا منم دعا کنه😉چقدر پروو هستم من.... جاری من دو روزه ز ...

حتما دعا میکنه خاله جونش😊

عه خب ی سر برو عزیزم اشکال نداره.نی نی رو ببینی کیف میده

حالا فک میکنه حسودی میکنی جاریه دیگه😏