2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
وااااای عزیزم خداروشکر😍😍😍انشاءالله ک واقعیه

دعاکنید واقعی باشه 🙏فعلا باید صبرکنم تا برم آزمایش

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام آناجون و بقیه بچه ها  بچه ها من امروز صبح شد ۳۱پریودی که ۳روز بود عقب افتاده بود بی بی چک ...

مبارک عزیزم، دو تا خط پررنگ‌ شده درسته دیگه خودتم که میگی عقب انداختی همین امروزم آز بدی معلومه بخاطر تعطیلات همون شنبه بده که بتاتم تپل تر بشه عزیزم

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟ عیدتون مبارک باشه... یخورده دلم گرفته بود ناراحت بودم ببخشید که اومدم اینجا حرف ...

عزیزم همین که سپردی به خدا خودش حافظ ترین برای بچت نگران نباش و من همیشه به خودم میگم

از هر کسی اندازه شعورش توقع دارم و نمیشه بیشتر از شعور کسی توقع داشت خوب نداره🐴🐴🐴🐴

توام همین و بگو😗😗😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها خوبین؟ عیدتون مبارک باشه... یخورده دلم گرفته بود ناراحت بودم ببخشید که اومدم اینجا حرف ...

نگین.جون غصه نخور عزیزم..اون نی نی هیچیش نمیشه خدا حافظشه...ببین گلم.اره درسته خیلیا ممکنه اصلا ماها رو درک.نکنن بنابراین ماباید خودمون حواسمون بیشتر ب خودمون باشه..عزیزم.با هیچکس تعارف نکن..الان مهم سلامتی خودت و بچت هست...وقتی مامانت یاهرکسی دعوتت کرد راحت بگو حالم خوب نیست نمیتونم بیاِ..اصلا ب این فک نکن ک ممکنه بقیه از دستت ناراحت بشن..اینهمه سختی کشیدیم ما برا بدست اوردن بچه وقتی جایی رفتن باعث استرست بشه یا عذاب کشیدنت پس اصلا نرو..

منم کلا خونه بابامم ولی حتی مهمونم بیاد سر سفره نمیرم براغذا خوردن..میگم برامن بیارین تو اتاق راحت ترم..تو هم خودت هوای خودتو داشته باش و اولویت رو بده ب خودت وبچت..ونگران هیچی نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی نگرانم ...دل درد پریودی هم دارم  اصلا خون نیست لک قهوه ایه مثل خون اخر پریودی

اتفاقا دقیقا لانه گزینیم لک و خون نیست خودش استراحت کن که دارن جاشونو محکم میکنن به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
انشاءالله،تا شنبه که بخوام برم آزمایش اون موقع نشون میده؟تا کی نشون میده

اره فکر میکنم نشون میده حتما🌷🌷🌷

[QUOTE=92615714]اتفاقا دقیقا لانه گزینیم لک و خون نیست خودش استراحت کن که دارن جاشونو محکم میکنن به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷[/QUOانشاللله ک لانه گزینی باشه  خدایا نا امیدمون نکن 

خدا جونم شکرررت  
عزیزم همین که سپردی به خدا خودش حافظ ترین برای بچت نگران نباش و من همیشه به خودم میگم از هر کسی اند ...

قربونت عزیزم آره خدا خودش حافظ شون باشه...

واقعا حرف قشنگی زدی عزیزم فکر کنم اینطوری دیگه هیچ توقعی ازشون‌ نداشته باشم مرسی😚😅

الحمدالله❤
نگین.جون غصه نخور عزیزم..اون نی نی هیچیش نمیشه خدا حافظشه...ببین گلم.اره درسته خیلیا ممکنه اصلا ماها ...

قربونت نفسی جون ان شاالله خدا مراقب همه نی نی ها باشه، خودش میدونه و بس که ماها چی کشیدیم...

آره دقیقا کار خیلی خوبی میکنی عزیزم منم باید یاد بگیرم همینکارو بکنم فقط خودمون باید مراقب باشیم هیچکس به اندازه خودمون به فکر نیست من مشکلم اینه روم نمیشه چیزی بگم ولی بقوله یکی از نی نی سایتیا میگفت نی نی مون مامان ماست نمیخواد باید تمرین کنم در آینده هم ماست نباشم از نی نی م مراقبت کنم ان شاالله🤗😅

الحمدالله❤
❤️❤️❤️ مرجان جون ، الان پام رفت پشت سيم برق نزديك بود بيوفتم ، تخمدان چپم درد ميكنه  خيلي گري ...

نه بابا نگران نکنین خودتونو..... 

اما خوب احتیاط کنین فقط برا اینکه الکی اینطوری استرس نگیرین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واسه ایمنی بدنه بچه روپس نزنه پس برم عارفی سری بعد دکترخوبیه؟ من میخواستم ابن سینا برمم پیشش میترسم ...

عزیزم اصلا اینطور نیست.... 

اگه لازم باشه حتما تجویز میکنه.... 

برا خود من سرم رو تا ماه 6 بارداری تجویز کرده بود در حالی که دکتر زنانمم تا ماه 4 میگفت کافیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارک عزیزم، دو تا خط پررنگ‌ شده درسته دیگه خودتم که میگی عقب انداختی همین امروزم آز بدی معلومه بخاط ...

ممنونم عزیزم التماس دعا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان