2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
آره عشقم بفرست

تو سایت عکس خیلی تارمیوفته

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
سلام بچه ها دعوا نکنیدا من امشب رفتم مهمونی افطاری و تازه بزگشتم 😁روز ۵ انتقالم هستش خیلی تو خونه ...

عزیزم من حسم میگه شما انشالله صددرصد مثبتی نمی دونم چرا به دلم افتاده اصن حس خیلی خوبی دارم به انتقال شما😍😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون پیاده روی رفتی؟ میشه منم برم بیرون حال و هواش بهتره تا توی خونه راه برم

حتما برو.من روزی حداقل ده دقیقه رو خیلی آروم با یه کفش راحت پیاده روی کردم و الانم هرروز پیاده روی میکنم.خیلی خوبه.جریان خونت بهتر انجام میشه و لخته نمیشه خون تو بدنت

عزیزم من حسم میگه شما انشالله صددرصد مثبتی نمی دونم چرا به دلم افتاده اصن حس خیلی خوبی دارم به انتقا ...

واییییییییی ممنون عزیزم خدا حست و به واقعیت انشاللللله تبدیل کنه و انشالللله خودتم به زودی زود همه موانع برداشته بشه و تیکرت واقعی بشه به لطف خدای مهربون🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منو میگی؟⁦☺️⁩ ۲۴ تیر.... اگه عجله نداشته باشه.... 😁 از دیروز فک کنم داره دنبال سوراخ خروجی میگرده ...

پس رويا جون من كه سزارين ميشم فكر كنم از شما زودتر زايمان كنم يا نهايتا همزمان بشه ، ٢٠ خرداد كه برم دكتر بهم تاريخ دقيقش رو ميگه .

باورت نمیشه من لکه بینی که داشتم شروع کردم به گریه کردن فکر کردم همه چی تموم شده هراسون به دکترم زنگ ...

خدا رو شکر ...من دو روزه خیلی زیر دلم درد میکنه دیروز چپم بود امروز راستمم هست وقتی باد هم پر میشه تو دلم ک خیلی بدتر 

خدا جونم شکرررت  
حتما برو.من روزی حداقل ده دقیقه رو خیلی آروم با یه کفش راحت پیاده روی کردم و الانم هرروز پیاده روی م ...

انشالللله توکل به خدا فقط خودش میتونه دلم و شاد کنه

ممنونم ازت انشالللله به سلامتی ودل خوش بغل کنی نینیت و🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اگه خدا بخواد انتقالیمون قبول شده. شوهرم خونه زندگی رو برمیداره میاد مشهد😁

به سلامتي مبارك باشه خيلي خوشحال شدم خانمي ، پس گل پسرت مثل دختر من هنوز به دنيا نيومده خوش قدمه ، دخملي من كه از وقتي توي دلم بود يك عالمه اتفاقهاي خوب برامون افتاد ، آخرهاي بارداريم يك خونه خيلي خوب خريديم ، بعد كه به دنيا هم اومد همسرم كه ٢ سال بود دنبال بازنشستگيش بود بازنشسته شد و بعد هم كه گل پسرم به طور غير منتظره اومد توي دلم ، ان شا الله بچه هاي همه خوش قدم و پرروزي باشن .

اونایی که فرستادی خوبه.همه چیت اوکی.ی کوچولو گلوبولای قرمزت بالاس.یعنی کمی خونت غلیظه...فکر نکنم نگر ...

ممنونوعزیزم دیگه اذیتت نمیکنم برای بقیش صبرمیکنم تابرم دکتر

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
خدا رو شکر ...من دو روزه خیلی زیر دلم درد میکنه دیروز چپم بود امروز راستمم هست وقتی باد هم پر میشه ت ...

همه رو به دید مثبت ببین.به فعل و انفعالای رحمت که انشالله نی نی جا گرفته، رحمت داره خودشو آماده میکنه واسه 9ماه بارداری.

همه رو به دید مثبت ببین.به فعل و انفعالای رحمت که انشالله نی نی جا گرفته، رحمت داره خودشو آماده میکن ...

وااای خدااا   خدا از دهنت بشنوه ممنون بابت این همه امیدی ک دادی  انشاللله ک  بسلامتی زایمان کنی عزیزم 

خدا جونم شکرررت