2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
يه سوال داشتم دوستان كساني كه ميكرو انجام ميدن ممكنه جنين خارج رحمي بشه ؟ 

عزیزم بله ممکنه ولی دیگه قرار نشد ب چیزای بد فکر کنیا..فقط مثبت فک کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم داری میخوری اسپرین؟ طبیعیه خونریزیت به خاطر اسپرین هست

اره عزیزم استفاده میکنم و دکترم از قبل گفته بود باید استفاده کنی بهش گفتم لک دارم چیزی نگفت !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیزم استفاده میکنم و دکترم از قبل گفته بود باید استفاده کنی بهش گفتم لک دارم چیزی نگفت !

من امروز به دكتر گفتم گفت اگر لك داشتي اصلا آسپرين نخور. خپارين يا سلكسان هم ميزني؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم.نگران نباش..برامن اولش یکماه طول کشید..البته هنوزم.یهو ی هفته پاکم ی هفتم لک میبینم..منم دیگه ...

ممنون عزیز دلم 😘

استراحت هستم ولی سخت نمیگیرم داخل خونه راه میرم 

چون بدنم بی حس میشه مخصوصا لگنم درد میگیره😬اووو راه درازه باید کمرو بست😆

من امروز به دكتر گفتم گفت اگر لك داشتي اصلا آسپرين نخور. خپارين يا سلكسان هم ميزني؟ 

نه گلم فقط اسپرین رو دارم !

عزیزم بله ممکنه ولی دیگه قرار نشد ب چیزای بد فکر کنیا..فقط مثبت فک کن

ننه این تیکر چطوریه سر در نمیارم   انگار معنای فارسی رو یادم رفته 😂

سلام دوستان من آزمايشمو تكرار كردم خداروشكر شد ١١٠٠ . ان شالله قسمت همه منتظرها به زودي زود ان شالله ...

به سلامتی عزیزم ، مبارک باشه ایشالا .به حق تمام مقدسات ، حاملگی خوب و سلامتی رو پیش رو داشته باشی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری .چند روز از انتقالتون میگذره که سر جاش قرار نگرفته؟

سلام بچه ها میدونم سوالم خیلی مسخرس اما میگن اگه از لحاظ روحی حالتون خوب نباشه جنین نمیگیره

کسی بوده خیلی گریه کرده باشه و ناراحت باشه و جنینش گرفته باشه؟؟؟😢😢😢😢😢😢من روز سوم انتقالمه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها اون پایین و چجوری نوشتمونو عوض کنیم؟یادم رفته تیکرم و میخام عوض کنم نوشتش و🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
به سلامتی عزیزم ، مبارک باشه ایشالا .به حق تمام مقدسات ، حاملگی خوب و سلامتی رو پیش رو داشته باشی و ...

امروز روز ١٨ انتقالمه. منظور از سرجاش قرار نگرفته اينه كه اگر استراحت نكني هر اتفاقي ممكنه بيفته و هنوز جاي جنين تو رحم سفت نشده و خودشو كامل نگرفته تا ٤ ماه بايد رعايت كرد 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ننه این تیکر چطوریه سر در نمیارم    انگار معنای فارسی رو یادم رفته 😂

عزیزم.نی نی سایت من برو اطلاعات کاربری..بعد درباره من وضعیتت رو بزن باردارم😊بقیه تنظیمات خودش میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیز دلم 😘 استراحت هستم ولی سخت نمیگیرم داخل خونه راه میرم  چون بدنم بی حس میشه مخصوصا ...

اره ننه کمربندتو حسابی محکم کن ...

و همه چی بسپار بخدا و بگو خدایا هدیه ک دادی رو ب خودت سپردم مطمین باش خدا حافظش هست..سوره یس و حجرات هم بخون هم دلت اروم میشه و هم واس حفظ جنین خوبه👌

بچه ها اون پایین و چجوری نوشتمونو عوض کنیم؟یادم رفته تیکرم و میخام عوض کنم نوشتش و🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

برو نی نی سایت من؛ اطلاعات کاربری بعد امضاتو عوض کن