2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
عزیزم بخدا نگرانی نداره... جوجه حالش خوبه خوبه💞 اول و اخر این ازمایشات رو به هممون میگن.

مرجانی خیلی حالم بهتره خداروشکر.وروجکای ما همه خوبن به لطف خدای مهربون😘😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکترم میگه باید طبیعی زایمان کنم دعا کن به سلامتی به آخر برسه. دیروز بهم آمپول بتا داد برای ریه هاش ...

الهی بگردم.ان شاالله به سلامتی همه ی این روزا میگذره و نی نی به موقع میاد بغلت....مواظب خودت و اون فسقل باااش.یعنی تیکر تو و هانا جون رو میبینم ذوق میکنم..چیزی نمونده به سلامتی بغلشون بگیرین 😘❤آمپولم بزن ولی ان شاالله به موقع و صحیح و سالم میاد بغلت گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلیا تا آخرش داشتن خودتو نگران نکن....  من خودم تا ١۵_١۶ سر دخترم داشتم برا پسرم فکر کن ...

مرسی گلم.پس مشکلی پیش نمیاد.اخه دکترم تاکید داشت رکتال استفاده کنم.ولی خودم حس خوبی ندارم اونجوری.گفتم بپرسم ببینم تو هفته های بالاتر مصرف واژینالش موردی نداره که؟

ممنون انا جونم

عزیزم ببین بعضیا با سونو واژینال مستعد لکه و خونریزی هستن...من چون خودم با دیدن لکه استرس میگیرم و ا ...

حتما چون واقعا از الان استرسشو گرفتم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
والا من قبل سونوی قلب لک داشتم. یعنی با لکه بینی واژینال سونو شدم. اما خب برای دیدن قلب دقیقتره واژی ...

تمام سعیمو میکنم شنبه نزارم واژینال کنه😂

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم اول از همه پیش پیش مامان شدنت رو تبریک میگم🍀 عزیزم روز انتقال خانوم دکتر انتقال میده و میره. ...

مرسی عزیزم امپول و استرادیول و شربتو دارم فقط میمونه شیاف 

قیمت شیاف رو خبر دارین الان؟ برای فریز چقدر هزینه گرفتن ازتون هزینه ای که میگیرن به تعداد جنین ها بستگی داره؟

مامانای گل ؛ ی سوال دارم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم🌹🌹🌹

من اصلا شیر نمیتونم بخورم..اوایل میخوردم از وقتی ویار گرفتم دلم برنمیداره..کلا مصرف لبنیاتم خیلی کمه..فقط شنیدم تخم شربتی کلسیم زیادی داره! شماها خوردین یا میخورین؟واینکه هر موقعی میشه خورد؟مثلا هفته های پایین؟من الان 14هفته ام

سپااااس🌹🌹🌹

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان اتفاقا بنظر من سونو واژینال ضرری نداره فشاری به آدم وارد نمیشه..منکه دو بار سونو واژینال شدم..اذیت نشدم..

اتفاقا سونو شکمی بنظر من بدتربود چون فشارش بیشتر آدمو اذیت میکنه اخه جنین ریزه برا دیدنش مجبورن فشار بدن رو شکم..

این تجربه من بود😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تمام سعیمو میکنم شنبه نزارم واژینال کنه😂

عزیزم کاری رو کن که بهت استرس نمیده☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عزیزم امپول و استرادیول و شربتو دارم فقط میمونه شیاف  قیمت شیاف رو خبر دارین الان؟ برای ف ...

عزیرم شیاف بسته های ۱۵ تایی ۷۸تومنه.

فک کنم بستگی داره به تعداد جنین ها. از من ۱۱۰۰ گرفتن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام ،،،بچها سوال جواب ازمایشات قبل انتقالم رو گرفتم گفتن فقط ویتانین دی۳ پایینه ویه کم اوره داری،،،پرولا کتین هم خودم گفتم واسم انجام دادن الان زده۴۲.۵ بنظرتون بالا نیست؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏