2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست
ممنون ازجوابت خیلی لطف کردی مومو جان د.طرازی چه روزای ابن سینا هست؟ من چهار روز زودتر پریود شدم! با ...

خواهش میکنم عزیزم سوالی داشتی حتما بپرس.دکتر روزهای شنبه وسه شنبه صبح تو این سینا ویزیت میکنه بدون نوبتم که بری ویزیت میشی فقط شاید یکم طول بکشه تانوبتت بشه برو همونجا به پذیرش بگو اسمتا مینویسن میزارنت تو نوبت.حالا برو برا هیسترو بعد برا پانکچر معمولا دکتر خودت میاد.دکترتون کیه عزیزم؟

😍😍خدایا شکرت
این محاسبه چطوریه عاقاااا مونومم دلم خواست    

بگو ببینم روز چند انتقالی برات محاسبه کنم😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم نگران نباش ان شالله برای شما خیره !🙏🏻  این نگرانی رو حق میدم گاهی ما بیخود حرص میخوریم و ...

الهام جان شما دیروز گفتی که خیلی تا حالا استراحت نداشتی خودت کاراتا میکردی؟میشه یکم توضیح بدی؟

😍😍خدایا شکرت
حق بهت میدم فک کن داری  از گوه بالا میری و اخرش به اونچه میخوای میرسی قوی باش خواهرگلم اگه ...

آره عزیزم توکل بر خدا 

فعلا دارم رو خودم کار میکنم فکرای مثبت داشته باشم 

خداجونم شکرت       
چرا عزیزم از رویان خسته شدی؟؟؟چطوریاس راصی نبودی؟دکترت اونجا کی بوده؟

دکتر حافظی 

مرکز خوبیه خودم سری اول مثبت شدم ولی نی نی قلبش تشکیل نشد 

سری دوم منفی شدم برام آزمایش های ایمنی انعقادی رو نمینوشتن اهمیت نمیدادن ،همسرم چون آزواسپرمه چند بار تاحالا عمل شده 

به خاطر همین چیزا دیگه نخواستم که رویان انتقال بدم 

ولی خب بودن دوستای خودم که سری اول میکرو کردند و الان همشون باردارند 

خداجونم شکرت       
بیا در گوشد بگم   اینجا بچه ها ماهیتابه میترسوم   برای لوبیا دعاکن این لک بینیم ق ...

انشاله خدای مهربون حافظ تک تک نینی های اینجو هست....نینی تو هم یه کپل فرنگی لپ خال خالیه😋😋😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها بياين يكم بهم روحيه  بدين،دلهوره گرفتم تا ديروز يكم علايم داشتم ولي از امروز فقط سينه ام ...

عزیز دلم کلا علایم همش تغییر میکنن جای نگرانی نیست گلم صد در صد مثبتی 

تا شنبه که راهی نیست انشالللله با خبرای عالی میای به حق ابن روزهاب عزیز🌷🌷🌷🌷🎂🎂🎂🎂پیشاپیش تبریک میگم بهت

منم ۲هفته دیگه ازمایش دارم😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام به همگي🌺🌺🌺

من روز  ١٠ دوره ضخامتم رو گفت ٦ (روزي ٢تا استراديول و استروژن ميخوردم)

بعد استراديول و استروژن هم رو گفت روزي سه تا بخورم 

شياف و آمپولمم شروع كرد

١٦ دوره هم انتقال دارم

ميترسم ضخامتم درست نباشه موقع انتقال😕😕 البته ميخواست عقب تر بندازه وقت انتقال رو ولي بخاطر تعطيلات نميشد

نكنه خراب بشه

دفعه چهارممه😟😟😟

روزی سه تا شیاف دارم ۲۰۰هست و استرادی ۲  به دکترم گفتم اصلا نگفت چیکارکتم فقط گفت ارام باش 😒ا ...

عاشق دکترتم😂😂گفته ارام باش

البته اون حرف حساب و زده نه ما که همش حرص میخوریم الکی آخرشم به بطف خدا به سلامتی زایمان میکنیم🌻🌻🌻🌻

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم عدد به این خوبی چرا نگران.... ببین از الان بخوای جوجه رو اذیت کنی کلاهمون میره توهم😁😂

واقعا ممنونم ♥️🙏🙏♥️

😂😂😂نه قول ميدم ديگه اذيتش نكنم 😘😘😘

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اره عزیزم ، اما از آزمایشگاه زنگ زد نمونه ات مشکل پیدا کرده شنبه بیا نمونه بده 

پس مامانی ایشاله😉😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
حق بهت میدم فک کن داری  از گوه بالا میری و اخرش به اونچه میخوای میرسی قوی باش خواهرگلم اگه ...

مرسی که انقدر دلم و شاد کردی نیم ساعت دارم به اشتباه تایپیت میخندم😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی جدی داشتم میخوندم زدی

فکر کن داری از                                گوه        بالا میری یه لحظه احساس کردم چجوری میشه ازش بالا رفت بعدش فهمیوم منظورت کوه😁😁😁😁😁😁