2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
بچه ها شما هم نفخ داشتین بعد انتقال؟؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 خیلی نفخ میکنم چیکار کنم خوب شه؟؟💚💚اگه کسی ...

عزیزم من از همون اول انتقالم نفخ داشتم 😒 یعنی بیچاره کرد این روده ها رو 😂😂😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهامی جون برام دعاکن عزیزم 🙏

عزیزم منه بنده گناهکار تا هستم به یاد تک تکتون دعاکو هستم از خدا میخوام رحمت خدا شامل حالت بشه گلم 🌹🌸🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اومدم خونه با سه تا جوجه هام سه تا بلاست انتقال دادن برام

مبارکه عزیزم بسلامتی  بغلشون کنی گلم😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه هاااا این لک بینی دارم و خیلی نگرانم 😢 میتونه بخاطر سونوی واژینال باشه ؟؟ من به غیر این لک بینی نداشتم😞

الان فک.نکنم بد باشه براماه های بالاتر نباید بخابیم...من.تازه گاهی تو خواب ب شکمم میخابم😐

نفسی جون شماهم لک بینی داشتی ؟ من دارم نگرانم کرده😞

بچه هاااا این لک بینی دارم و خیلی نگرانم 😢 میتونه بخاطر سونوی واژینال باشه ؟؟ من به غیر این لک بینی ...

عزیزم لکه بینی اصلا علامت بدی نیست جنین داره جاگیر میشه و دیواره اندو رو زخمی میکنه. اصلا نگران نباش فقط به دکترت اطلاع بده شاید لازم باشه شیافتو اضافه کنی 

عزیزم لکه بینی اصلا علامت بدی نیست جنین داره جاگیر میشه و دیواره اندو رو زخمی میکنه. اصلا نگران نباش ...

خداکنه همینطور باشه عزیزم برام دعاکن 🙏🏻😞

همین الان به دکترم پیام میدم ببینم چی میگه ممکنه بخاطر اسپرین باشه ؟ 

دیروز مثل سرسوزن بود ولی امروز کاملا واضح هست 

سلام خانما.من ۱۲روزه میکرو کردم شوهرممشکلی نداره منم تشخیصی ندادن مشکلم چیه.دوتا جنین انتقال دادن ولی من از شب نهم تا دیروز هراز گاهی لک خیلی کم قهوه ای تقریبا میبینم.شیاف وآمپول که میزنم ولی درد پریودی هم هرازگاهی میاد و میره... امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود بنظرتون امکانش هست آزمایشم مثبت بشه؟ خیلی ناراحتم

سلام خانمها منم روز اول خرداد سه تا انتقال دادم الان که روز نهم است بی بی چک مثبت شده و لی از دیروز ...

شیافتو اضافه کن تعدادشو 

مبارکت باشه مامانی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نفسی جون شماهم لک بینی داشتی ؟ من دارم نگرانم کرده😞

عزیزم اصلا نگران.نشو..من از دوروزبعد مثبت شدن ک.لک بینی شروع شد هنوزم بعد سه ماه گاهی ادامه داره. میبینی ک فندقم خداروشکر سالمه..این چیزا دیگه براماها کاملا طبیعیه..اصلا برا این.چیزا نگران نشیا فقط با دکترت مشورت کن..دلت قرص باشه گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانمها منم روز اول خرداد سه تا انتقال دادم الان که روز نهم است بی بی چک مثبت شده و لی از دیروز ...

خداروشکر عزیزم..نگران لکه بینی نباش ک تو ای وی اف طبیعیه..فقط با دکترت در میون بذار

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹