2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045775 بازدید | 684483 پست
خیلی باحالی😂😂😂 منم اتفاقا وقتی حالم بده خیار و نمک میخورم خیلی میچسبه😋😋

خخخخخ 😁 واقعا میچسبه من با پنیر هم خیلی دوست دارم توهم الان برو بخور هوست کرده😚

الحمدالله❤
الان فک.نکنم بد باشه براماه های بالاتر نباید بخابیم...من.تازه گاهی تو خواب ب شکمم میخابم😐

وای نه اونو مواظب باش واقعا.من پتو رو لوله میکنم میزارم کنار شکمم ک نتونم بچرخم و ب شکم بخوابم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فک.نکنم بد باشه براماه های بالاتر نباید بخابیم...من.تازه گاهی تو خواب ب شکمم میخابم😐

منم همیشه عادت داشتم به شکم بخوابم کلا یطور ضایعی میخوابیدم 😄 الان تمام تلاشمو میکنم به شکم نخوابم (نمیدونم تو خواب چطوریم 😒) توهم سعیتو بکن این یکی دیگه اصلا خوب نیست

الحمدالله❤
وای نه اونو مواظب باش واقعا.من پتو رو لوله میکنم میزارم کنار شکمم ک نتونم بچرخم و ب شکم بخوابم

منم پتو میذارم ی طرفم بالشت میذارم ولی ناخوداگاه یکطرفم.میره رو زمین توخواب گاهی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم همیشه عادت داشتم به شکم بخوابم کلا یطور ضایعی میخوابیدم 😄 الان تمام تلاشمو میکنم به شکم نخوابم ...

وااای منم همیشه کلا ب شکم میخابیدم خیلی حال میداد😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم انشالله شمام امروز با وروجکها کنگر خوردن برمیگردی خونه و نه ماه دیگه سر مر و گنده لنگری که اند ...

من اومدم خونه با سه تا جوجه هام

سه تا بلاست انتقال دادن برام

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من اومدم خونه با سه تا جوجه هام سه تا بلاست انتقال دادن برام

مبارکه عزیزم مادرشدنت👶👼👶🤰

ان شاء الله که سه تاشم بچسبن به دلت و نه ماه بعد بیان بغلتون

حسابی مراقب خودتون باش

فقط استراحت کن 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

دوتاپسر وتک دخترت مبارکتون باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😘😍😍

برگرفته از کتاب پیشگویی های سهیلا علیهاسلام

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوتاپسر وتک دخترت مبارکتون باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😘😍😍 برگرفته از کتاب پیشگویی های سهیلا علیهاسلام

اووف فانتزی خودم دوقلو دختر و پسره 

ولی اینم که شما پیشگویی کردی خوبه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مبارکت عزیزم.....حس زیبای مادر شدنت مبارک انشاله سه تاش بشه 4 تا 😉😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اووف فانتزی خودم دوقلو دختر و پسره  ولی اینم که شما پیشگویی کردی خوبه

فانتزی من برات دوتا پسر دو تا دختره....

یه چی بگم حسم میگه چند قلو میشه ایشاله😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به فال نيك بگير يكى از نشانه هاى مثبت بودنه🙏🏼😊😊

یعنی عاشقتم😗 تازه دیروز انتقال دادم😁

اره صد در صد مثبت به لطف خدا🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام عزیزم مبارکت باشه به سلامتی و دل خوش بغلشون کنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارک باشه الهام‌جون به سلامتی بغلش کنی، برا منم دعا کن🌸🌸💖💖

سلام گلم  اگر قابل باشم دعاگوهستم 🌺❤️🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸