2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره‌واقعا اشتباه کردم.کاش از اول خوب تحقیق کرده بودم درمورد این کوادمارکر...من حتی سرچ کردم جز دو سه ...

اره مال منم همینو میگفت مخصوصا چون هماتوم داشتم خیلی میترسیدم خدارو شکر ۳ ماهه اول رد شد دیگه هم نمیرم اونجا.اونجا هم خودش هم دوتا مامایی که تو مطبشن کلی آدمو نگران میکنن.میخوام پیش یه دکتر عادی برم.تو هم همین کارو بکن

تهران هستید؟بسته هاش چندتایی و هزینش چقدره؟؟

من خودم ٦٣ خريدم تاريخشم تا ٢٠٢٢ وقت داره

٥٠ ميدم البته قابل نداره دو بسته كامله يه بستش ١٢ تاش مصرف شده كه اونو كمتر ميدم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
هوف مرسی واقعااااا.وای‌چه حالی داشته بیچاره!خدا بگم چیکارشون کنه با این ازمایشای پر از خطاشون... دو ...

فدات شم عزیزم انشالله خدا همراهت هست و بهت کمک میکنه..اگر حس میکنی دکترت بهت انرژی منفی میده حتما عوضش کن چون نباید استرس داشته باشی... اصلا دکترهای نفهم خودشون نمیدونند که کلمه سقط برای خانم باردار فاجعه هست و نباید راحت به زبون بیارن... حتما یه دکتر مهربونتر و با انرژی مثبت پیدا کن... نگران نباش 😍

سلام عزیزم عکس جعبشو و عکس از پشت یو ورقشو میگذاری؟ قینتشم بگو لطفا

خودم ٦٣ گرفتم الان ٥٠ ميدم البته واقعا قابل نداره 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزم عکس جعبشو و عکس از پشت یو ورقشو میگذاری؟ قینتشم بگو لطفا

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

وای خداجوننننن💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خدا یا ممنونن دیشب همش میگفتم خدایا ببین منو .....امشب ببین......

الهی شکر الهی شکر خدا جوابمو داد.......

الهام الهام مبارک کمه بهت بگم....به شوهرت تبریک بگو که نتیجشو گرفتتتتتت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره مال منم همینو میگفت مخصوصا چون هماتوم داشتم خیلی میترسیدم خدارو شکر ۳ ماهه اول رد شد دیگه هم نمی ...

همینکارو میکنم گلم.ان شاالله همه نی نیا صحبح و سالم بیان بغل ماماناشون

منم هماتوم دارم بهم میگفت تهدید به سقطی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

وای خدا جون اشک امونم نمیده😢😢😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂الهام دیونه😍😙😙😙😙

سمانه جان به شما هم تبریک میگم😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

واااای خیلی مبارک باشه الهام جون. خیلی برات خوشحال شدم. امروز حالم اصلا خوب نبود و سمت نت نیومدم و الان فقط اومدم خبر مامان شدنت رو ببینم خدا رو شکر هزار مرتبه😍

اوهوم.اگه دیدم تصمیمشون جدیه بهشون میگم که استراحت مطلقم...فعلا صبر کردم تا انومالی.ببینم چی‌میشه عز ...

ان شاالله اونطوری بشه که راحتری عزیزم😚

عع من فکر میکردم برام همین آزمایشو نوشته تو نت هم خوندم هزینه ش بالای ۳۰۰ تومنه، دیروز رفتم انجام دادم ۴۹ هزار تومن شد!!! خیلی تعجب کرده بودم به حدی تو راه دوباره زنگ زدم گفتم نسخه منو درست خوندین؟! گفتن آره غربالگریه دومه دیگه!

حالا نمیدونم جریان چی بود🤔

عزیزم خودتو نگران نکن یادمه سونو ان تیت خوب بوده دیگه نگران نباش ان شاالله آنومالی هم خوبه دیگه راحت میشی، غربالگری ها رو معمولا دکترا برا همه مینویسن

الحمدالله❤
فدات شم عزیزم انشالله خدا همراهت هست و بهت کمک میکنه..اگر حس میکنی دکترت بهت انرژی منفی میده حتما عو ...

ممنونم گلم.ان شاالله

دقیقا حس بدی بهم میده...زیاد از سقط حرف میزنه.زیادی جوانب منفی رو درنظر میگیره.واقعا امشب تصمیم گرفتم برم زیر نظر یه دکتر دیگه...این قیافشو که میبینی میگی از خودش مثبت تر و مهربونتر نیست.البته خداییش وقت میذاره و هرچی سوال داشته باشی جواب میده

ولی اصلا بلد نیست ارامش بده به مریضش...

دعا کن همه چی خوب پیش بره گلم.بعد آنومالی میرم پیش یه دکتر دیگه.البته نمیدونم قبول میکنن از ماه ۴ به بعد یا نه‌‌‌...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم