2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
عزیزم انشالللله به خیر و خوشی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷منم الان انتقال دادم اومدم خونه

بسلامتی عزیزم..از همین.حالاخودتو مامان بدون☺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کیا مامان شدن؟من چند روز نخوندم اینجارو بی خبرم برای همتون مبارک باشه دعا کنید قسمت ما هم ب ...

ترانه جون. خودت کی سیکل جدید روشروع میکنی عزیزم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

وایییییی الهام جووووووون خیلی خوشحال شدم واقعا خارج از کشور هستی دعات میکردم انشاللله اینبار باردارشی به سلامتی

و دل خوش بغلش کنی خدارو صدهزار مرتبه شکر

برای منم دعا کن عزیزم با حال خوبت 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂💟💟💟💟💟💟💟💟💟😙😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم جنیتم سه روزه بود و یخ زده😆 اخرین جنینم بود 

منم جنینم ۳روزه هستش

چه داروهایی داشتی بعد انتقال؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه هاا سوال دارم این دردا نرماله دیگه ؟ رحم و تخمدان ؟  امروز سونو واژینال انجام داد گفت همه ...

عزیزم دردا کاملا طبیعیه..پس اصلا نگران نشو.هرچی باشه ی جوجه ناقلا اون تو داره تلاش میکنه واس رشد کردن..پس از همین حالا بهت بگم ک  طبیعیه هردردی بگیری ک ب خودت و اون فسقلی استرس ندی ی وقت

(من یک درد کشیده شدید تا 8هفتگی)😂😂😂

اقا منم از اونام که فقط تغییرات شکممو روی دستشویی فرنگی‌میفهمم😂😂خلاصه تنها نیستین درمورد تکونا هم ...

منم مثل خودتم..بقیه مداااام.ازم.میپرسن حسش میکنی؟تکون میخوره؟منم میگم والا  از اول بارداری اینقدر تغییرات تو شکم و دل ورده هس..ک نمیفهمم کدوم بچه هس😂

عزیزم قربون لطفت همه چی رو از دعاهای شما دارم  اجرت با مادرم زهرا عزیزم به امید روزی بیایی خبر ...

وای عزیزم امروز اومدم که ببینم فقط تو مثبت شدی دیدم آره خیییییلی برات خوشحالم دلم میخواد میتونستم بغلت کنم ،مبارکت باشه عزیزم برامنم دعاکن خداروهزاربارشکر😍😍😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

دوست جونیا من امروز رفتم پیش دکترم خدا رو شکر ضخامت اندومتر۷/۵بود و سه خطی دکترم خیلی راضی بود ولی گفت چون فقط ۵روزه استرادیول خوردی فعلا زوده برو شنبه بیا دوباره سونو شو بعد زمان انتقال مشخص میشه دیر نمیشه ضخامت اندومتر زیادی بالا نمیره؟

آنا جون من الان که اومدم خونه ببخشید نمیدونم چرا ترشحات پنیری دارم زنگ زدم مرکز گفتن اگه خارش و سوزش نداری چیزی نیست به خاطر سونو اینطوری شدی

طبیعیه به نظرت؟

خدا جونم شکرت...
دوست جونیا من امروز رفتم پیش دکترم خدا رو شکر ضخامت اندومتر۷/۵بود و سه خطی دکترم خیلی راضی بود ولی گ ...

عزیزم روز چندمت بود امروز؟من تو اخرین سونو ک 15سیکلم بود ضخامتم 7ونیم وسه خطی بود ک ب منم گفتن عالیه

سلام من دیروز صبح تخمک کشی داشتم الان ببخشید رو دستمال خون دیدم طبیعیه یا دارم پریود میشم انتقالمم ی ...

نه عزیزم خون پریودی نیست،این خون از خود رحم هست که دستکاری شده و تخمکا کشیدن، نگران. نباش منم داشتم

منم به دعاهای همتون نیاز مندم گلم 🌹  موقعی که اصلا فکرشو نمیکنی خدا دستت میگیره برام مثل یه ا ...

ممنون عزیزدلم آره دقیقا همه منتظرا به همین چیزا فکر می کنن انشأالله که به حق حضرت فاطمه زهرا عزیز به هممون ثابت بشه که ما هم می تونیم این حسو تجربه کنیم وخوشحالشیمون همیشگی باشه😍😍🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏