2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
دوستان عزیزی که این روزا مثبت شدین مبارک باشه ان شاالله بسلامتی نی نی های نازتون رو بگیرین. میشه با ...

حتمابرات دعامیکنم وخدای مهربون هم همین شب قدر ،حاجتتون ر داده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممم خیلی از حرفات خوشممم میاد شاد پرانرژی هستی 😍 بذارررر ان شالله نوبت  خودت بشههه ب ...

خدا ر چه دیدی،شاید همین الآن خداحرفمون رشنید واستجابت کرد.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره فکر کنم چیز بدیه😞 یه قلمبه ی کوچولو مشخصه ‌ولی چون وزنم کم شده زیاد مشخص نیست موقعی رو دسشویی ...

بیخیال بهش فک نکن..انشاءالله ک بهش نیاز پیدا نمیکنیم..

برامنم ی کوچولو قلمبه شده.منم دقیقا رو دسشویی فرنگی بیشتر میفهمم😅😅😂😂😂عه تو هنوز حس نکردی پس من زیادی عجله دارم..هرروز میگم مامان چنتا لگد حوالم کن دیگه ذوق کنم😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای مامان سبحا ن خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.ا ...

ای نامردا 😒 ما اینجا کدو هستیم 😆

مگه میشه دعاتون نکنیم منکه همیشه از خدا خواستم هیچ زنی منتظر اولاد نباشه نصیب سنگ بیابون این درد نشه🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم مهربونم بخیر خوشی پرنسست رو بغل بگیری🙏🏻🌹😍 برامون دعاکن تازه اول راه هستیم همه چی بخیر خو ...

به خداوندى خدا قسم هر روز  براى همه زنهاى منتظر تو كل دنيا دعا مى كنم و از ته قلب از خدا مى خوام هيچ زنى رو چشم انتظار داشتن فرزند نذاره

ماها درد روزهاى انتطارو كشيديم خوب مى فهميم اين انتظار چه سختى هايى برامون داشت الهى حال خوب هممون نصيب تك تك منتظرها🙏🏼💕💕

خيالت راحت باشه از بارداريت نهايت لذت رو ببر خودتو بسپار به خدا و مطمين باش هر لحظه همراه خودت و تو دليته🙏🏼😘😘

اينم قر برات كه هميشه با هم براى همه مى داديم💃💃💃💃

یدونه بود گلم نه نگفتن تکرار کنی گفتن عالیه خذاکنه همینطور باشه!

راستي عزيزم از موعد پريودت گذشته عزيزم؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خدای خوب ومهربونمون...بحق این ماه واین روزای عزیز ک درهای رحمتت بازه..همینطور ک این دوروز دل چنتا از ...

الهی امین یا رب العالمین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شما کی تخمک کشی داشتید یعنی چند ماه می گذره از تخمک کشی که الان انتقال دادید

گلم امیدوارم روزی خودت بشه🙏🏻🌹 

۹ماهی میشه گلم از تخمک کشیم میگذره و دوماه بعدش انتقال دادن اونم پشت سرهم بود ولی این اخری رو یک ماه استراحت دادن !

الهام جون مباركت باشه عزيزم،دختر با حس تو منم اشكام جاري شده ،اينحس قشنگ مباركت باشه عزيزدلم خيلي خو ...

گلممم ان شالله همین هفته خبرمادرشدنت رو بهمون بدی 🙏🏻🌹خیلی خوشحالم دوستان بخوبی تک تک شماها دارم !

واااای روزمو ساااختی دختر..خداروشکر.خدارو هزار مرتبه شکر خیلی خوشحالم برات الهامی.انگار‌ خبر مثبت ش ...

عاقققققاااااا بغلوووو باز کن ولی شکمتو اونور کن 😆😍😍😍😍 ننه برام از ته قلبت دعاکن 😍

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

پس چرا گریههههه😡

این استیکرها رو دیدم یه لحظه هنگ کردم گفتم خدای نکرده منفی شدی 

مبارکههههههههههه هوراااااا.باورم نمیشه

خاکستری جوش بیخود نزن که از کیسه ات رفته دکترا و آزمایشگاه ها زندگی روزمره شون همینه. یه وقتی دلیل ...

رویا جونم همه ی حرفات درسته...این قر و اطوارا حالا حالاها ادامه داره،پس باید یاد بگیرم استرس بیخود به اون جوجه ندم...دیگه اصلا بهش فکر هم نمیکنم.تا سونوی انومالی که ببینمش وروجکمو.دلم لک زده واسش...به دکتر گفتم یه سونو برم قبلش ببینم هماتوم و اینا در چه وضعیه...گفت نه نمیخواد همون انومالی همه چی بررسی میشه😐😆خلاصه اینکه فندقای ما ساااالم ساالمن.اینا خودشون مشکل دارن که هی‌ وصله ی ناجور میچسبونن به فندقامون😒

تیکر خوشگلت هم نشون میده دیگه چیزی نمونده تا گل پسرتو بغل بگیریا...ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت...رویا جون تصمیمت برای زایمان طبیعیه یا سزارین؟من که‌خودمو به در و‌ دیوار میکوبم که برم سزارین😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستي عزيزم از موعد پريودت گذشته عزيزم؟ 

نه گلم چهار روز دیگه موعد پریودم هست  

راستی جنین شما چند روزه هست ؟

عاقققققاااااا بغلوووو باز کن ولی شکمتو اونور کن 😆😍😍😍😍 ننه برام از ته قلبت دعاکن 😍

عزیزمی.همیشه تو دعاهام هستین.اگر لایق باشم هرروز برای همه بچه های اینجا که مثل خواهر به هم نزدیکیم دعا میکنم.ان شاالله چند هفته دیگه میری قلب کوچولوشو میبینی بهترین آهنگ زندگیتو میشنوی و کلی ذوق میکنی برااااش.تازه اونموقع کم کم به خودت میای و باورت میشه مامان شدی.من که اینجوری بودم😃🙈😘بوس برای دردونت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم