2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست

سلام بچه ها من یه سوال دارم تو سونو ان تی دست و پا و انگشتام مشخصه یا تو سونو آنومالی مشخص میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من یه سوال دارم تو سونو ان تی دست و پا و انگشتام مشخصه یا تو سونو آنومالی مشخص میشه؟

عزیزم این چیزا تو انومالی بررسی میشه..ولی نی نی من دستاشو تکون میداد معلوم بود😍ولی خب جزو بررسیها نیست کلا تو ان تی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این چیزا تو انومالی بررسی میشه..ولی نی نی من دستاشو تکون میداد معلوم بود😍ولی خب جزو بررسیها ن ...

یعنی مشخصه ولی بررسی نمیکنن؟خب چرا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یعنی مشخصه ولی بررسی نمیکنن؟خب چرا؟

تعداد انگشت و اینا مشخص نیست فک کنم..چون هنوز کوچولو هست..میذارن انومالی ک اعضای بدن رشد کرده..

تو ان تی فقط تیغه بینی و پشت گردن چک میکنن.و ی سری چیزا داخل مغزو جمجمه چک کرد و دریچه قلب و خونرسانی و اینا.. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 تعداد انگشت و اینا مشخص نیست فک کنم..چون هنوز کوچولو هست..میذارن انومالی ک اعضای بدن رشد کرده. ...

مرسی عزیزم.گفتم یدفعه خیالمون راحت بشه بهتره.انشالله ک تو آنومال هم همه چی برا هممون خوب باشه

مرسی عزیزم.گفتم یدفعه خیالمون راحت بشه بهتره.انشالله ک تو آنومال هم همه چی برا هممون خوب باشه

دیکه تو انومالی همه اعضای بدن کوچولوها بررسی میکنن و انشاءالله ک خیال مامانا راحت میشه

سلام به همه

آنا جون قرار شد ابن سنا پولیپمو بردارم بعد وارد سیکل بشم.

د.طرازی بهم گفتم نیمه اول سیکلت بیا پولیپتو بردارم . من حدود 13 خرداد پریود میشم که گفت از روز سوم هم ال دی بخور که بعد از براشتن پولیپت، پریود بعدی با دکترت بری توسیکل ، گفت برات تو هیسترو خراشم میدم ولی اثر خراش فقط یه ماهه پس سریع برو توسیکل

حالا از مامای دکتر نصر پرسیدم میگه ال دی نباید بخوری ، نظر شما چیه؟؟

مومو جان شما بعد از برداشتن پولیپ سریع انتقال دادی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم تیتر بتا شد۲/۷ یعنی منفی نشد که بشه.روز من نبود

ان شاالله به زودی زود ،بی بی چک مثبت و تیتربتای بالا ببینی وشادشی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام به همه آنا جون قرار شد ابن سنا پولیپمو بردارم بعد وارد سیکل بشم. د.طرازی بهم گفتم نیمه اول سی ...

اره عزیزم منم از روز سوم پریودی ال دی خوردم 15 سیکلم هیسترو شدم بعد پریود بعدی رفتم توسیکل پانکچر  سه روز بعد پانکچرم انتقال داشتم الانم روز نهم انتقالمه

😍😍خدایا شکرت
ای جانم😍😍خدا برات حفظش کنه😘😘😘

فدات آزی جون...انشاءالله خیلی زود خودت این لحظاتو.میبینی😚

دوستان عزيزم خاله هاي مهربون من فردا انتقال دارم و محتاج دعاي تك تكتون هستم

خانمها مامانا استراحت مطلق سه روز كافيه؟ 

من پنج شنبه جمعه شنبه رو ميتونم كامل استراحت كنم

يكشنبه بايد برم سركارم و احتمال زياد دوشنبه اش رو هم مجبور بشم برم بعدش تا آخر هفته تعطيلاته

همون سه روز كافيه؟ يا ديگه هرچه بادا باد مرخصي بگيرم يكشنبه دوشنبه رو ناچارا؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره عزیزم منم از روز سوم پریودی ال دی خوردم 15 سیکلم هیسترو شدم بعد پریود بعدی رفتم توسیکل پانکچر &n ...

عزیزم دوشنبه ی هفته بعدی آزمایشته؟تو یه روز انتقال دادیم اگه این جور باشه .ان شاالله که هردو مثبت شیم .

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم دوشنبه ی هفته بعدی آزمایشته؟تو یه روز انتقال دادیم اگه این جور باشه .ان شاالله که هردو مثبت شی ...

اره عزیزم منم دوشنبه میرم انشاءالله توکل به خدا

😍😍خدایا شکرت