2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045842 بازدید | 684485 پست
اینو به دکتر بگو  خدا خودش کمک میکنه انشاالله  منم درد میکنه سینه هام و تیر میکشه

دکتر جراح گفت مشکلی نیست و دکتر زنان هم گفت دیگه انتخاب با خودته که بخوای شروع کنی با این وضعیت 

چیکار کنیم مجبوریم توکل به خدا بریم جلو فقط از خدا میخوام حداقل شجاعتمو زیاد کنه این ترس استرس لعنتیو ازم دور کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که هستید ممنون که وقت میزارید کاش بتونم مثبت باشم تو این راه وآرامش داشته باشم حداقل کاش این ت ...

عزیزم ترس تا یه حدی طبیعیه اما وقتی همه تلاشتو کردی نتیجه رو با جون و دل به خدا بسپار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر جراح گفت مشکلی نیست و دکتر زنان هم گفت دیگه انتخاب با خودته که بخوای شروع کنی با این وضعیت  ...

دعا بخون 

ایه الکرسی روزی ۱۲ تا 

انشاالله مشکلی برات پیش نیاد 💖

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم ترس تا یه حدی طبیعیه اما وقتی همه تلاشتو کردی نتیجه رو با جون و دل به خدا بسپار....  

التماس دعا دارم ازتون تو این ایام دعا کنید ما منتظرا هم سال دیگه همین موقع نینی داشته باشیم با سلامتی وآرامش کامل 

اناجون اونوقت اينا تو رنج باشن ديگه فوقش يه پرد رو بدن ديگه، نه؟؟

عزیزم گفتم که الانو نمیدونم اما یادمه اون زمان برا نزدیک رنجم دارو میداد دکتر.... 

حالا دقیق نمیدونم فقط پرد بود یا پرد و سرم.... 

نمیتونم قطعی بگم اما مبهم یادم میاد برا یه چند تا از دوستان هر دو رو داده بود.... 

فکر کنم سنی جون فقط سی دی ٨ش یه کوچولو بالا پایین بود برا اونم دو دوره سرم داد با پرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دعا بخون  ایه الکرسی روزی ۱۲ تا  انشاالله مشکلی برات پیش نیاد 💖

ممنون از راهنماییت دوست خوبم انشاالله که شما هم سلامتی مامان بشید 💖💖

عزیزم گفتم که الانو نمیدونم اما یادمه اون زمان برا نزدیک رنجم دارو میداد دکتر....  حالا دقیق ن ...

اونوقت اون دوستمون باردار شد؟

اناجون من الان نگاه ميكنم سي دي ١٦ خيلي پايينه يعني رنجش از ٥تا١٩ هست برا من هفت دراومده،، فقط اين ٥٦ حدودا ٤تا پايين تر از حداكثره يعني رنجش از ٣تا١٥ برامن ١٠/٩٥ شده،، و سي دي ١٩ از ٣تا١٤ برامن يازده و هشت شده

متاسفانه دكتر طرازي نبود كه جوابو نشونش بدم سردرگم شدم صبر ندارم تا نوبتم برسه

...
ببین من سه بار پانکچر شدم پانکچر اول ۴ تا جنین طی دو انتقال  پانکچر دوم ۲جنین بدون انتقال(دکت ...

مرسي محبت ميكني اگه بفرستي، سو جون ميتونم بپرسم ايندفعه كه مثبت شدي  چ اقدام متفاوتي انجام دادي؟

...

سلام‌

چقد امروز اینجا پر از انرژی مثبت بود خداروشکررررر

دوستانی که امروز آزمایشتون مثبت شد .از صمیم قلب تبریک میگم مبارکتون باشه حس زیبای مادری 😍😍😍

برای ما هم دعا کنید 🤲

عزیزم هچینگ مال قبل بلاست شدنه دیگه بلاست بشه ضخامت پوسته مطرح نیست که..... 

من نمیدونستم اینو.... میگم اگه بزارن بلاست شه ممکنه این مشکل حل شه؟ این که پوستشون کلفته...  اینم البته ریسکه. من خودم میترسم بلاست شه جنینام. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اناجون اونوقت اينا تو رنج باشن ديگه فوقش يه پرد رو بدن ديگه، نه؟؟

تا حالا پرد نداشتی؟ چن تا منفی داشتی؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون عزیزم .....راهنمایی خوبی کردی.فقط مولتی ویتامین ایرانی؟

❤مولتی ویتامین خارجی بگیر، مارک متنوعی هستش ،آلمانی،کانادایی ،آمریکا و..من  استرس فرمولا  میخوردم ،پری روز مجدد ا رفتم پیش دکتر قبلیم گفت استرس فرمولا   خودت و همسرت  بخورید