2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام به دادم برسید آنا جون من همونم که سیکل ای وی افم متوقف شد به خاطر تعداد فولی کم امروز 9 سیکلم ب ...

عزیزم در اصل الان تو با این شرایط ۲تا دونه متوسط داری بقیه اصلا خوب نیستن و تشخیص دکترت درست بوده

با ای یو ای نتیجه میگیری انشالله

اگر خدا بخواد ۲قلو هم میشن باور کن...

از الان استرس نگیر که اگر آندومترت خراب بشه ای یو ای هم کنسلِ

به کیست هم فکر نکن 

کیست هم بشن مهم نیست مگه کیست چیه آخه ازش میترسی یه ال دی میخوری میریزن.

استرس ممنوع تو الان وسط راهی فقط از خدا بچه سالم بخواه با بقیه جزئیاتش کاری نداشته باش دست تو نیست دختر خوب👍🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام  امروز روز دوازده انتقالمه.بعدازظهر چند لک خیلی کم رنگ دیدم.دکتر گفت آمپول پروژسترونت بزن..منم زدم..نگرانم بچه ها.لک قهوه ای کم رنگه.وگاهی هم مثل ترشحات کشدار قهوه ای هستش...بگین چیکار کنم نگرانم...لباس زیرم کثیف نشده فقط دستمال کشیدم کمی لک افتاد روش

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا میشه استرادیول خارجی پیدا کرد؟ من ۴۰ تا از داروخانه فتح علیات تو توانیر گرفته بودم امشب تمومه. ...

عشقم برو داروخونه نثار حسینی روبروی بیمارستان آرش تهران پارس.من تازه دیروز گرفتم ازش.اونجا همه دارویی داره.مشکلی داشتی بگو من با پرسنلش دوستم زنگ میزنم برات گیر بیارن

خدارو شکر که دیگه مرخص شدی عزیزم، ولی هنوزم تا پریود نشدی رعایت کن رژیمیتو ان شاالله که بهتر هم میشی ...

فدات عزیزدلم 

واقعا دیگه نمیخوام بهشون فکر کنم روزهای خیلی بدی بود 

ایشالله اینهمه ازار و شکنجه اخرش شیرین باشه و وصال باشه 

و برای شما هم همینطور ایشالله زود بچتونو بغل میگیرین 

الهی آمین

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ان شاالله که هرچه سریعتر کاملا خوب شی عزیزم نتیجه زحماتت رو ببینی عزیزم 

فدات ممنون😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
انتظار جون دلیل نامرتبی اندو تون چیه؟ قبلا جراحی رحم داشتین؟

نه عزیزم جراحی نداشتم،از دکترم یادم رفت بپرسم شوک شدم گفت سیکلت کنسله،ولی به نظر خودم شاید دلیلش این بود که این ماه پریودیم زیاد نبود ۲ روز بود و معذرت میخوام لخته های تیره داشتم فک میکنم آندومترم کامل ریزش نکرده بود

سلام  امروز روز دوازده انتقالمه.بعدازظهر چند لک خیلی کم رنگ دیدم.دکتر گفت آمپول پروژسترونت بزن. ...

انشالله لک لانه گزینیه یکی دو روزه قطع میشه.دوروز دیگه بتا میدی.امروزم میتونستی بی بی بذاری چون لکه داشتی...انشالله بارداری

آنا جونم این جواب ازمایش کوادمارکر منه.خوردم به تعطیلی طبق معمول و دلم طاقت نمیاره‌.توروخدا راهنمایی ...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله لک لانه گزینیه یکی دو روزه قطع میشه.دوروز دیگه بتا میدی.امروزم میتونستی بی بی بذاری چون لکه ...

دعا کن دلم نشکنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
وااااا کدوم مرکزی.مگه میشه.خوبن که.من بیشتر جنینام از تخمکای نابالغم بود.گذاشتن بالغ شد.بعد روزای بع ...

با این تخمکا میشه iuiکنم یعنی برام انجام میدن البته گفتن چهارشنبه بیا دوباره سونو آزمایش استردیول چیه

...... 
سلام  امروز روز دوازده انتقالمه.بعدازظهر چند لک خیلی کم رنگ دیدم.دکتر گفت آمپول پروژسترونت بزن. ...

عزیزم من دقیق یادم نیست روز چند انتقال بودم که لکه های قهوه ای دیدم فکر کردم دارم پریود میشم ولی باردار شدم.ایشالا ما شما هم جوابش مثبت میشه

ای ناقلا 😂😂😂😂  حالا که اینطور شد ان شاء الله بیای واسمون تعریف کنی پسرهات گازت میگیرن.دختر ...

سارا،سارا

لطفا برام بچه های مودب از خدابخواه،بچه هایی که تو از خدا برام خواستی وحشی ان که😂😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.