2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم دکتر گفته یه وعده شیر خودمو بدم یه وعده شیر خشک ،قطره بیلی ناستر داده با یه قرص تا فردا ...

همین آفرین به همین روال جلو برو..... 

درمان‌های خونگی انجام نده.... 

دیدم بعضیا چیزایی خورد نوزاد میدن که بیرون روی شونو زیاد کنه.... 

اینم باعث میشه آب بدنشون بیش از حد کم بشه.... 

شما طبق دستور دکتر جلو برو فقط.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت..بارداری خوبی داشته باشی🌺🌺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما اینجا کسی هست که با وجود نداشتن کیسه ثفرا داروهای آی وی اف یا میکرو انجکشنو مصرف کرده باشه می ...

عزیزم نمیدونم بعید میدونم اذیت بشی اما احتیاطا با دکترت مطرح کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزممم برام دعاکن فردا بعدظهر اماده میشه میام خبرمیدم  دلشوره دارم 😣   داخل ابجوش ...

چرا انقدر دیر آماده میشه؟؟

ان شاءالله با ی بتای تپل بیای خبر مادر مدار شدنتو بدی عزیزم 😍😍😍

خدا جونم شکرت...
همین آفرین به همین روال جلو برو.....  درمان‌های خونگی انجام نده....  دیدم بعضیا چیزایی خ ...

سلام دوستان 

من امروز روز ١٤انتقال هستم 

خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي شكررررر

بتام ٩٦١ هست ، خوبه ديگه ، اخه از بتا زياد چيزي نميدونم

داروهام رو بايد ادامه بدم ؟؟؟؟ هر چي مطب زنگ زدم گوشي برنداشتن 

استراديول و آ اس آ دارم 

خدا دل همه منتظرا رو شاد كنه ، بحق حضرت زهرا   

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوستان  کسی میدونه چه کرمی باید به پوست شکم زد واسه جلوگیری از ترک خوردگی تو بارداری؟

والا من بار اول موستلا داشتم این دفعه سینره گرفتم.... 

دفعه اول تقریبا تا آخراش موستلا زدم دیدم ترک نخورده.... 

یکی از دوستام گفت ترک خوردن ژنتیکیه منم گفتم نکنه مال منم ترک نمیخوره دیگه ول کردم بلافاصله ترک خورد.... 

حالا نمیدونم کرم نمیذاشت ترک بخوره یا قرار بود ماه آخر ترک بخوره.... 

در کل تو دو تا بارداریم خیلی ترک نخوردم اما خوب بازم ترکه دیگه.... 

کیا لکه بینی داشتن و مثبت شدن؟

عزیزم با آک هم مامان داشتیم بدون لک هم.... 

من لک که چه عرض کنم خونریزی هم داشتم.... 

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

خدا رو شکر عزیزم😍😍مبارک باشه ان شاءالله به سلامتی این دوران و سپری کنی

خیلی هم خوبه

داروهات و باید ادامه بدی تا با دکترت تماس بگیری بگه چیکار کنی

خدا جونم شکرت...
خدا رو شکر عزیزم😍😍مبارک باشه ان شاءالله به سلامتی این دوران و سپری کنی خیلی هم خوبه داروهات و با ...

ممنون عزيزم 

خدا عزيزانت رو حفظ كنه برات 😘

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها قرص استرادیول بعد از انتقال چه دلیلی داره که تجویز میشه؟قبل انتقال که برا ضخامت اندومتره بعدش ...

خوب هم ضخامت رو کنترل میکنه... 

هم فکر کنم چون موقع بارداری هورمون استروژن بالا میره شاید اینطوری محیط بارداری و برا جنین تداعی میکنن.... 

بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

عزیز دلم خدارو صدهزار مرتبه شکر

خیلی خوشحال شدم برات الهی به سلامت و شادی بغلش کنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم خدا رو شکر خوب بود ده تا تخمک داشتم انتقالمم افتاد یکشنبه یه شربت داد هر هشت ساعت بخورم 

خدارو شکر.... 

سلام انا جون من رفتم از ایمنی رو دادم دکتر گفت مشکل ایمنی نداری اصلا چندتا قرص داد بخورم فقط میگم ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره بعصا چند پریود بعد و بعضا هم تا 6 ماه میگن بهتره فاصله باشه.... 

باید ببینی دکترت چیو صلاح میدونه.... 

عزیزم برا انعقادیا جی گفتی اونو چک کرده بودی؟؟؟ 

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

عزیز دلم خدلرو صدهزار مرتبه شکر خیلی برات خوشحالم جواب ۱۰ سال صبوریت و گرفتی انشاللللللللللللللللله به سلامتی و دل خوش بغلش کنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم