2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
با این تخمکا میشه iuiکنم یعنی برام انجام میدن البته گفتن چهارشنبه بیا دوباره سونو آزمایش استردیول چی ...

احتمالا هم میخوان ببینن احتمال اینکه به درد بخور باشن چقدره هم میزان هورمون در چه حدیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.شهادت مولی علی ع رو به همتون تسلیت میگم و از خداوند بزرگ میخوام که تک تکون رو حاجت روا کنه بحق ...

عزیزم بعضا این به هم ریختن پیش میاد.... 

نگران نباش..... 

اگه تکرار شد با دکترت مطرح کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی بوده واسه لانه گزینی، آب و نشاسته خورده باشه؟ اگه آب و نشاسته بخوریم و لانه گزینی انجام ن ...

عزیزم اگه مستعد یبوست باشی بهتره نخوری.... 

سلام،روز چند پریودی سونو شدی ؟قبل دارو ای وی اف چه مکمل یا داویی داشتی؟ من ۲۲ اردیبهشت سیکلم کنسل ش ...

روز دوم سونو شدم دکتر از روز سوم دوتا پرگووریس داد (۲پود یه آب) روز هشتم صبح یه ستروتاید زدم  و عصر رفتم مطب واسه سونو که فقط یه فولی ۱۲ میلی تخمدان چپم داشت.دکتر گفت خودت تصمیم بگیر ادامه میدی یا نه.دوباره واسم روزی یه دونه پرگووریس نوشت تا روز ۱۲ و ۳ تا ستروتاید گفت اگه خواستی ادامه بدی روز ۱۲ دوباره بیا سونو ولی فقط یه فولی داری که معلوم نیست توش تخمک باشه یا نه.

مکمل هیچی نداشتم فقط اسید فولیک میخورم

به سلامتي مامان شجاع ، ديدي بهت گفتم كاري نداره اصلا . والله من خيلي به اين نود درجه و اينطور چيزها ...

مرسی عززززیزم☘🍀

اره همون حالت لمیده میزنم پس.💞☘

خیلیم خوب ☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزيزم خوبي؟ نيني گولو خوبه؟ يادت نره واس منم دعا كني  مرجان جوني من يه دونه كاملش رو زدم ...

خوبیم عزیزم💞 دخملی هم خوبه.چشم دعاگوی همتون هستم🍀☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اینجا کسی بوده که فقط بایه فولی پانکچر شده باشه؟

عزيزم يك دوستي بود توي يك تاپيك ديگه كه فقط يك فولي داشت ديگه دكترش براش پانكچر نكرد آي يو آي انجام داد و مثبت هم شد و الان هم فكر كنم ني ني اش يك سالش باشه .

دکتر نقاب هم عالیه  ولی من چون پولم ب مهزیار نمیرسید و بیمه ام هم تکمیلی نبود دیگه نرفتم سمتش& ...

آره  درسته

دکترنیکبخت دکتر باتجربه ایه آمار مثبتی هاش هم بالاست ان شالله دستش برات خیره و زود جواب میگیری

سلام دوستان گلم  تو رو خدا هر کس میتونه کمک یا راهنمایی کنه دریغ نکنه. من ذخیره تخمدانم ۰.۳ ه ...

من نمیدونم این دکترا برای چی برای ماهایی که ذخیره ی پایین داریم پرگووریس می نویسند؟این دارو اصلا به درد ماها نمیخوره.این اتفاق برای من و چندتا از بچه های دیگه که ذخیرشون پایین بوده افتاده. من اگر جای شما بودم سیکلمو کنسل می کردم. درسته ۲/۵هزینه کردی ولی بخوای تا آخر ادامه بدی حداقل ۶ تومن دیگه هزینت میشه.

رشد نكرده بود يعنى چه اندازه اى بود؟  

روز اول رفتم سونو گفت ۵ تا فولیکول دیده شدو از ۵ روز قبل پری سینافکت با دوز بالا داشتم که از روز دوم پری داروهای اصلی شروع شد و روز۷ مجدد سونو شدم فولیکولا و آندومتر  هیچ تغییری نکرده بود از همون روز داروهامو قطع کردم منتظرم پری شم و ال دی شروع کنم گه شرایط اوکی بود تیر مجدد آی وی اف

به نظرت باشرایط من، من ای یو ای میشم آزمایش استرادیول چیه برام نوشته

عزیزم روند کاری البرزی و شاگرداش اینه که سونوی اخر میگه صبح از استرادیول انجام بده بیار برای ای یو ای گفت همون روز انجام بده بیار...مال من با اینکه استرادیول نداشتم خیلی بالا رفته بود تو سیکل ای وی افم.......فکر کنم ربط داره با ضخامت اندو...چون ماهی که دارو هام بیشتر بود و ضخامتم بالا اینجور شد و همون موقع بهم گفتن انتقالت الان نیست البته بعدش جنینی هم نشد😅..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من نمیدونم این دکترا برای چی برای ماهایی که ذخیره ی پایین داریم پرگووریس می نویسند؟این دارو اصلا به ...

شرایط روحی و اقتصادی مریض اصلا براشون مهم نیست

من که اگه دکترم تو روند درمانی مقصر باشه نمیبخمشمش و به خدا واگذارش میکنم.

کیا لکه بینی داشتن و مثبت شدن؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون