2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
کیا لکه بینی داشتن و مثبت شدن؟

خیلیا عزیزم.خیلیام بدون لکه بینی مامان شدن.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ناهید عزیز دعا میکنم خدا بهت فرزندان سالم و صالح بده و عشق و محبت همسرت و نسبت بهت دوچندان کنه عزیزم

الهي آمين

ممنونم عزيزم

ان شاء الله خداي مهربون براي شما و عزيزانت تقدير يکساله خيلي خيلي خوب قلم بزنه و اميدت نااميد نشه و هميشه سلامت و خوش باشي الهي آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شا الله كه چيزي نيست ولي حتما به دكترت بگو خانمي .

باشه ممنونم.مهربون😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم بهترشدی ؟ مهمونا که رفتن کیسه اب گرم بذار مایعات گرم بخور کمکت میکنه دردش کم بشه گلم ! ۴شنبه می ...

پس به امید خدا فردا با جواب مثبت میای تاپیک 😍 😍 من تا فردا چه جوری صبر کنم حالا 🤗 

منم دیشب خوب بودم.امروز باز اون دردهای وحشتناک پریود اومده سراغم.کیسه آبگرم یادم نبود.برم بزارم ببینم اروم میشه..مرسی عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فکر کنم چهارشنبه..... من پرئود شدم تموم شد رفت😥  یعنی 9 اردیبهشت و 29 اردیبهشت پریود شدم 16 ا ...

ان شاء الله که دیگه اخریش بوده ...رفتتت تا نه ماه اینده... 

سارا خودتو خسته نکن روز اول پرئودی...... بعدم تو انقدر شانس داری که بیخبری ازش...  یکیش همون د ...

قربونت برم من

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

من فردا تخمک کشی دارم سه روزه شکمم سفت شده انگاری داره میترکه چیزیم بخورم بدتر میشه تعداد فولیکلام ه ...

عزیزم انشالله پانکچر پرباری داشتی.... 

برا کار کردن شکمت احتمالا دارو بدن بلزم خودت یادآوری کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله پانکچر پرباری داشتی....  برا کار کردن شکمت احتمالا دارو بدن بلزم خودت یادآوری کن ...

عزیزم خدا رو شکر خوب بود ده تا تخمک داشتم انتقالمم افتاد یکشنبه یه شربت داد هر هشت ساعت بخورم 

سلام خانمای گل  دعا و راز و نیازهای همتون مقبول حق، انشالله همتون حاجت روا باشید من انشالله چه ...

عزیزم نگران نباش من اوایل بارداریم ذات‌الریه کردم و گل پسرم الان داره شیطونی میکنه.... 

عزیزم در کل از این به بعد که پرد شروع میکنی باید بیشتر احتیاط کنی.... 

ماسک بزن چون بدنت ضعیفتر میشه.... 

سعی کن دست و روبوسی هم نداشته باشی با کسی حتی افراد سالم.... 

انشالله بهترینا منتطرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من افطار مهمون دارم.از شانس قشنگم همین امروز هم پریود شدم.خیلی خیلی دلم درد میکنه.دولا موندم. ...

عزیزم دردای پریود من خیلی بد بودن من فقط شیاف دیکلوفناک بهم اثر می‌کرد.... 

میخوایی یه شیاف دیکلو 50 بذار.... 

من اون زمانا 100م به زور جواب میداد اما این دفعه که دردم کمتر بود و کارم داشتم با 50 پنج دقیقه ای دردم رفت پی کارش..... 

خانما شما كه مثبت شدين ،  لك لانه گزيني رو هم داشتين ؟؟ اخه اينجا هر كي مثبت شده  داشته ا ...

نه عزیزم همه نداشتن.... 

خیلی از مامانام بودن که نداشتن.... 

انشاءالله خدا خودش ب وقتش میرسونه عزیزم نگران نباش فقط برا بعد بارداری هم جیبتو پرکن😁 شوهرم ک.میگ ...

آره بابا بذار بیان.... 

تازه میفهمی خرج یعنی چی.... 

پوشاک.... 

لباس.... 

اسباب بازی.... 

آموزش.... 

عروسیشون.... 

جهازشون.... 

خونه شون.... 

سیسمونیشون.... 

خخخخخخخ.... 

سلام انا جون من رفتم از ایمنی رو دادم

دکتر گفت مشکل ایمنی نداری اصلا

چندتا قرص داد بخورم فقط

میگم چند ماه بعد انتقال منفی خوبه باز اقدام کنم

به نظرتون چرا من بتا داشتم بعد افت کرد 😕