2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان گلم 

تو رو خدا هر کس میتونه کمک یا راهنمایی کنه دریغ نکنه.

من ذخیره تخمدانم ۰.۳ هست و الان تو سیکل میکرو هستم.از روز سو پریودی روزی دو تا پرگووریس زدم روز هشتم که رفتم سونو دکترم گفت فقط یه فولی ۱۲ داری و بهم گفت خودت تصمیم بگیر میخوای سیکلتو ادامه بدی یا متوقف کنی.شماها که تجربه دارید نظرتون چیه ادامه بدم یا کنسل کنم.

تا الان ۲/۵ پول دارو و مطب دادم.بخدا از شوهرم خجالت میکشم.خیلی حالم بده تو رو خدا شما با تجربه ها کمک کنید.شما جای من بودید چکار میکردین؟

عزيزم كاش يك آزمايش ميدادي ؟ ممكنه براي كم خوني هم باشه .

عزیزم تو چکابای بارداریم دادم کمخون نیستم..قرص فِرودین هم ک برا اهن هست میخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه سنی مینویسه؟ فقط آمینو ننویسه بقیش اشکال نداره.من متولد ۶۷ هستم

فکرکنم ۳۰ یا ۳۵ به بالا.اصلا نگران نباش برات نمینویسن همچین چیزیو

اگرم بنویسه سلفری مینویسه.آمنیو مال اوناست که ریسک غربالگری اولشون خیلی خیلی بالا باشه.مثلا ۱ به ۵۰ اینا!

امنیو چون یه ازمایش تهاجمیه و یه درصد احتمال سقط داره معمولا میذارن برای اخرین مرحله که اگه دور از جون کسی بچش مشکل داشت با اون ازمایش مجوز سقط بهش میدن...که خیلی خیلی کم پیش میاد کسی اون ازمایشش مثبت شه.من خیلی تحقیق کردم.اصلا استرس راه نده به خودت و نی نی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم قدم گل پسرت پر خیر و برکت و مبارک باشه....  انشالله به زودی زردیشم رفع میشه....  ت ...

ممنون عزیزم دکتر گفته یه وعده شیر خودمو بدم یه وعده شیر خشک ،قطره بیلی ناستر داده با یه قرص تا فردا هم قراره زیر دستگاه باشه،بهش سرم خوراکی هم داده تا آب بدنش کم نشه

ممنون عزیزم دکتر گفته یه وعده شیر خودمو بدم یه وعده شیر خشک ،قطره بیلی ناستر داده با یه قرص تا فردا ...

عزیزم قدم گل پسرتو تبریک میگم...ان شاالله همیشه در کنار هم خوشبخت باشین..مشکل زردی هم که معمولا همه ی نی نیا دارن ان شاالله به زودی حل میشه گلم.از طرف ما دستای کوچولوشو ببوسین😘 و وقتی بهش شیر میدین برای تمام منتظرا دعا کنین که صاحب نی نی شن و اونایی که باردارن به سلامت فندقشونو بغل بگیرن❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فکرکنم ۳۰ یا ۳۵ به بالا.اصلا نگران نباش برات نمینویسن همچین چیزیو اگرم بنویسه سلفری مینویسه.آمنیو م ...

ممنون عزیزم ایشالا که دکترم منو الکی تو استرس نندازه فردا میرم دکتر میام نتیجشو میگم دعام کن عزیزم

ممنون عزیزم ایشالا که دکترم منو الکی تو استرس نندازه فردا میرم دکتر میام نتیجشو میگم دعام کن عزیزم

ان شاالله فردا دکتر خیالتو راحت میکنه.منم اگه‌نوبت‌گیرم بیاد فرداشب میرم ببینم چی میگه دکترم❤

خانوما اینجا کسی هست که با وجود نداشتن کیسه ثفرا داروهای آی وی اف یا میکرو انجکشنو مصرف کرده باشه می خوام بدونم اذیت نمی کنه ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان گلم  تو رو خدا هر کس میتونه کمک یا راهنمایی کنه دریغ نکنه. من ذخیره تخمدانم ۰.۳ ه ...

سلام،روز چند پریودی سونو شدی ؟قبل دارو ای وی اف چه مکمل یا داویی داشتی؟

من ۲۲ اردیبهشت سیکلم کنسل شد ۷پری رفتم سونو ۵تا فولیکول اصلا رشد نکردن داروهام پرگوریس و پیورگان و سینافکت بود ،تجربه من و دوستان اینه که ذخیره پایین تخمدان  دوز بالای دارو نتیجه عکس میده 

خانوما اینجا کسی هست که با وجود نداشتن کیسه ثفرا داروهای آی وی اف یا میکرو انجکشنو مصرف کرده باشه می ...

بله من دو سال پیش کیسه صفرام رو عمل کردم  اصلا داروها به اون ارتباطی نداره عزیزم نگران نباش

بله من دو سال پیش کیسه صفرام رو عمل کردم  اصلا داروها به اون ارتباطی نداره عزیزم نگران نباش

ممنون چون از یکی شنیده بودم بخاطر مصرف داروهای آی وی اف آنزیمای کبدیش بالا رفته بود ترسیدم چون من بعد عمل کیسه صفرا آنزیمای کبدم بالا رفته با دارو درمان رعایت غذا اومد پایین گفتم نکنه خطرناک باشه خدای ناکرده 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏