2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سهیلا جون دکتر عارفی برای ویزیت و سونو چقدر میگیره؟ برای ویزیت بار اول چقدر طول میکشه تا نوبت بده؟

امسال هرکدوم ر پنجاه هزارتومان کرده.پنجاه ویزیت،پنجاه سونو.

ویزیت دفعه اول معمولا یک ماه بعد نوبت میدن...اما تو روال کاربیفتی دیگه هروقت ک دکتربهت بگه که بایدبری پیشش بهت نوبت میدن گاهی آن شاالله بحق امیرالمومنین وبحق این شب احیا دامنت به اولادی سالم وصالح سبز شه وپات از این دکتر و اون دکترقطع شه.و مالت به خوشی ت صرف بشه نه دوا و دکتر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان من دوهفته قبل سیکلم کنسل شدفولیا رشد نکردن و امروز ۲۱ پری بودم و با دکتر قبلیم سونو شدم فولیکولام  غیبشون زده بود اما دوتا به سایز ۱۱ داشتم بنظرتون این طبیعیه ۲۱ پری فولیکول ۱۱ دارم  و دکترم دوفاستون گفت از امشب بخورم و ال دی بعد پری بخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم 

این شب های عزیز و که به خدا نزدیک تر میشیم برای همه مریضا دعا کنیم....از جمله سرطانی ها،ام اس ها،بچه های معلول و.....بیمارانی که مریضی های ناشناخته دارن.

ان شالله خدا به تن همشون لباس عافیت و سلامتی بپوشاند🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏به حق این شب های قدر

خاکستری جون،نفسی جون،زین جون،نازنین جون وهمه مامانایی که تو دلی دارین😄😍الهی بارداری خوبی داشته باشید و بچه های سالم و صالح و خوشگل به این دنیای زیبا بیارید🙏🙏🙏وعاقبتشون بخیر باشه ان شالله...شما هم برای من دعا کنید دختر و پسر منم سالم و صالح وعاقبت بخیر و خوشگل باشن🙏🙏🙏🙏🙏

آتریسا‌ جون امشب خییییییلی به یادت بودم الهی هر چه زودتر سلامتی کامل تو به دست بیاری هرچه زودتر طعم شیرین مادرشدن رو هم بچشی به حق این شب های قدر،مهر سلامتی کاملت و مامان شدنت پای سنددعاهات باشه عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏تو هم برای من دعا کن عزیزم 

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزيزم آزمايشت هيچ مشكلي نداره نگران نباش خانمي .

وای واقعا عزیزم؟خدا نی نیاتو برات نگه داره ان شاالله گل پسرتو به سلامتی بغل بگیری.یه نفس راحت کشیدم بخدا😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم بله بودن مامان با این شرایط....  با گرید سی هم بارداری داشتیم....

باجنین فریز گرید b?

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سارا،سارا لطفا برام بچه های مودب از خدابخواه،بچه هایی که تو از خدا برام خواستی وحشی ان که😂😂😂😂😂 ...

🤣🤣 ای جانم

الهی که به حق همین شب عزیز خدا بهترین و شیرین ترین فرشته هاشو قسمت خودت و همسرت کنه ...آمین ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج...الهی آمین❤❤❤❤

خدایا تو رو به همین شب عزیز قسم میدم به همه دوستانم تو این تاپیک اول سلامتی و عاقبت بخیری و بعد فرزندانی سالم و صالح عطا کن..خدایا تقدیر همه ی ما رو به بهترین و شیرین صورت ممکن رقم بزن ...آمین ❤❤❤❤

همه ی امید ما تویی ای خدای مهربون ❤❤❤❤

فدای مهربونیت سارا جونم دختر گلت رو از طرف من ببوس انشالله بسلامتی خبرهای ناب از طرف شما بشنویم ، ش ...

قربونت برم عزیزم ❤❤❤❤

سلام.شهادت مولی علی ع رو به همتون تسلیت میگم و از خداوند بزرگ میخوام که تک تکون رو حاجت روا کنه بحق حضرت علی...یه سوال داشتم. من گفتم ک چندماه پیش دوبار انتقال دادم منفی شد. همسرم داره سه ماه دارو میخوره خودمم ک یک مقدار مشکل انعقادی دارم و ذخیرم1.95 هست. همیشه پریود های منظمی داشتم اما امروز بعذ15 روز از اولین سیکل آخرم دوباره پریود شدم. خیلی نگرانم. کسی میتونه تجربش رو در اختیارم بذاره؟ فعلا تا یکی دو هفته دیگه نمیتونم برم دکتر

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنون عزیزم امروز بعد ۱۰روز سونو مجدد دادم خداروشکر همه چی اوکی بود و قلب نی نی میتپید الحمدالله

خداروشکر😍🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام به همگی خانوما من تو ۳۴ هفتگی به علت پاره شدن کیسه آبم زایمان کردم خدارو شکر پسرم سالمه و ریه ...

عزیزم دعات کردم... ان شاءالله پسر گلت حالش خوبه خوب میشه💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اناجون من.چندروزه سرگیجه دارم..نمیدونم چرا..دیروز بهتر بودم ولی امروز تا چشمام باز کردم دیدم باز سر ...

عزیزم من دقیقا یروز همینجوری بودم.فروردین ماه بود فک کنم.

آب خیلی خیلی خوردم و خداروشکر برنگشت دیگه.

من دوبار تو ابن سینا انتقال داشتم منفی شد الان بارسوممه شش روزه که انتقال دادم تاخداچی بخاد.من قبلا ...

عزیزم ان شاءالله برامون خوش خبر باشی😍🍀🍃☘

بچه ها اینم در نظر بگیرین رویان انگار به آزهای ایمنی انعقادی توجه نمیکنه .. ابن سینا اینکارو میکنه باز.