2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم من اون اولا البرز دارو داشتم... در واقع هردفعه یه مارکی داشتم و بنظرم خیلی تفاوت ندارن. جالب ...

ممنون عزیز دلم،دیروز که دکترم سیکلو کنسل کرد سری بعد یه مارک دیگه امتحان میکنم ببینم چطوره

بوس بوس به لپه نی نی نازت😘😘😘😘😘

وای عزیزم مبارکه.آره چرا طبیعی نباشه انشالله ک دوقلوه با این بتای تپلی.لکه بینی و دردم اوایل کاملا ط ...

سلام نیوا جان نی نی چطوره؟؟

شما استرادیول خارجی استفاده کردید،اگه خریدید از کدوم داروخانه تهیه کردی؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نیوا جان نی نی چطوره؟؟ شما استرادیول خارجی استفاده کردید،اگه خریدید از کدوم داروخانه تهیه کردی ...

سلام عزیزم مرسی ما خوبیم.تو خوبی؟عزیزم من تا حالا استرادیول نداشتم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خدا از دهنت بشنوه گلم آزمایش استردیول چیه؟ برام نوشته

من هم تازه فهمیدم که چی هست...

تا اونجا که متوجه شدم استرادیول قوی ترین استروژن ترشح یافته از تخمدانِ برای شما احتمالا کاربردش نامنظم رشد کردن تخمک هاتون رو برسی میکنه ،برای بعضی افراد دیگه مربوط به شرایط رحم  میشه و با آزمایشهای fshو lh همراه میشه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام آنا جون  امروز سونو شدم(سیکله انتقالم) ۸ پریودی هستم دکتر گفت آندومتر هموژن و ۶ هست ولی س ...

عزیزم من بعد اون انتقال اولم نامنظم بود و لک بینی داشتم... بعد امپول پروژسترون داد پریود شدم و از همین قرص های ال دی البته یه برند دیگه اش مارلین فک کنم خوردم اوکی شد💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عزیزم.والا من آخرین بار ۸ هفته و ۴ روزم بود که بخاطر هماتوم مجبور شدم برم پیش دکترم.دکتر واسم س ...

عزیزم من الان دو هفته ای میشه برام تجویز کرده کلسیم.

روز درمیونم میخورم. ۲۲هفتم تموم شده بود که تجویز کرد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
وای منم دارم استرادیول ایرانی میخورم استرس گرفتم😓

عزیزم من هردوتا انتقالم استرادیول ایرانی داشتم و دیدی که مامان شدم💞

استرس نگیر عزیزدلم.برو خارجی پیدا کن بگیر.من چون خودم نازایی کار کردم میدونم .پزشکامون ب شدت از استر ...

عزیزم پاسخ دهی بدن هر کس به قرص متفاوته.

برعکس دکتر من از تنها قرص ایرانی که راضی بود استرادیول بود و اصلا رو خارجی بودنش تاکیید نداشت. در صورتی که قرصهای دیگه همرو خارجی مینوشت.

ب من گفتن اب زیاد خوب نیست جاش شیر یا دوغ یا ماست بخور

عزیزم چطوری؟؟؟؟؟

مرخص شدی ان شاءالله؟

دیشب برات دعا کردم زود خوب شی💞

برای همه دوستای نی نی سایتم دعا کردم☘🍀

بچه ها من‌ امروز ازمایش تیتر بتا دادم‌روز یازده انتقالمه.عدد تیتر بتا شده هزار.بنظرتون‌طبیعیه؟و اینک ...

عزیزم چرا طبیعی نباشه؟ مامان شدنت مبارک☘🍀

حتما با دکترت تماس بگیر تا برات پروژسترون رو زیاد کنه... تا لکه بینیتیم رفع بشه.☘

سلام.من روز چهار انتقالمه..دوتا انتقال منفی داشتم و این اخرین بسته جنینمه.برام دعا کنید امیدم نا امی ...

عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم به مراد دلت برسی و مامان جوجه ها بشی☘🍀

آمین💞

واااي يعني ميشه ،خيلي من سختي كشيدم ،خيلي

عزیزم بی بی چکای خوشگلت مبارک🍀

ان شاءالله بتای تپلی در انتظارته💞

سلام خانمای گل  دعا و راز و نیازهای همتون مقبول حق، انشالله همتون حاجت روا باشید

من انشالله چهارشنبه چهارمین انتقالمه، دیروز پی ار پی کردم، از روز شروع استرادیول هپارین و پردنیزولون هم شروع شده، همسرم یک هفتس سرما خورده، منم الان یه حس خیلی کم سرماخوردگی دارم، بخدا خیلی مراقب خودم بودم ولی الان یه تبخال کوچولو رو لبم هم زدم، بنظرتون مشکلی برای انتقالم به وجود میاره، خواهشا هرکی تجربه ای داره بگه

التماس دعای خیلی زیاد دارم

ببخشید کی میتونه واسم تفسیرش کنه خیلی نگرانم سه شنبه میرم پیش دکترم

عزیزم تا جایی که من میبینم و میدونم ریسک همشون پایینه و آزمایشت خوبه💞