2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
واااي يعني ميشه ،خيلي من سختي كشيدم ،خيلي

منم حس میکنم مامان شدی عزیزم مبارکه انشالله ب حق این شبای عزیز ک مثبت واقعی واقعیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید دکتر به شما کلسیم و ویتامین d3 هم داده؟ از چه هفته ای باید شروع کرد ؟

عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟من کلسیم نه فقط دو سه هفته یدوفولیک جای فولیک اسید داد بهم...بعد از هفته ی ۱۳ بود فکرکنم که ویتامین دی هم اضافه شد.البته ازمایششو دادم‌و رنج نرمالش تا ۳۰ بود که عددش برای من۲۰ بود و دکترم گفت جا داره.روزی یه دونه ویتامین دی ۱۰۰۰ میخورم.تا هفته ی ۱۵ که برام مکمل و فیفول نوشت الانم تقریبا یه هفته بیشتره که مکمل و فیفول اضافه شده به داروهام....اینا بستگی به نظر دکترت داره گلم.دکتر من اعتقاد داشت از هفته ی۱۵ مکمل و ویتامین شروع شه و میگفت برای سه ماه اول همون فولیک اسید به تنهایی کافیه...حالا باز ببین نظر دکترت چیه عزیزم؟من کلسیم نداشتم کلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همه دوستان و عزيزان ان شاء الله به همه خواسته هاتون برسيد و زناني که منتظر فرزند هستيد هرچه ...

ناهید عزیز دعا میکنم خدا بهت فرزندان سالم و صالح بده و عشق و محبت همسرت و نسبت بهت دوچندان کنه عزیزم

خدا جونم شکرت...

سلام آنا جون 

امروز سونو شدم(سیکله انتقالم) ۸ پریودی هستم دکتر گفت آندومتر هموژن و ۶ هست ولی سیکلمو کنسل گفت آندومترت نامنظمه،مگه هموژن منظم نیست ؟؟؟؟چرا گفت نامنظم بعد قرص مدروکسی و ال دی داد دوباره گفت ماه بعد بیا ،حالا واسه اینکه آندومترم یه دست بشه چی کار کنم

بچه ها شما هم اگه چیزی میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟من کلسیم نه فقط دو سه هفته یدوفولیک جای فولیک اسید داد بهم...بعد از هفته ی ۱۳ ...

مرسی عزیزم.والا من آخرین بار ۸ هفته و ۴ روزم بود که بخاطر هماتوم مجبور شدم برم پیش دکترم.دکتر واسم سونو nt و غربالگری .کلسیم و d3 نوشت گفت دیگه نیا تا بعد از جواب غربالگری.نپرسیدم کلسیم و d رو از کی شروع کنم مال منم d3 ۱۰۰۰ هست نوشته روزی یکی .بعد سرچ کردم اینجا گفتن بعد از ۳ ماهگی باید شروع کنی .منم واسه همین هنوز نخوردمشون هنوزم که جواب غربالگری لعنتی رو بهم ندادن که برم پیش دکترم بپرسم اینارک واسه چه هفته ای نوشته بودی

سلام آنا جون  امروز سونو شدم(سیکله انتقالم) ۸ پریودی هستم دکتر گفت آندومتر هموژن و ۶ هست ولی س ...

نه عزیزم باید تری لاین باشه.هیچی همونا رو بخور.ولی حتما از استرادیول خارجی استفاده کن...دیگه همه این چیزا با داروهات و پاسخدهی بدنت بستگی داره

نه عزیزم باید تری لاین باشه.هیچی همونا رو بخور.ولی حتما از استرادیول خارجی استفاده کن...دیگه همه این ...

تشکر عزیزم آره باید اینسری استرادیول خارجی بگیرم ندونستم ایرانی خوب جواب نمیده

نه عزیزم باید تری لاین باشه.هیچی همونا رو بخور.ولی حتما از استرادیول خارجی استفاده کن...دیگه همه این ...

وای منم دارم استرادیول ایرانی میخورم استرس گرفتم😓

خدا جونم شکرت...
وای منم دارم استرادیول ایرانی میخورم استرس گرفتم😓

استرس نگیر عزیزم.من با همون ایرانی مامان شدم😊

واکنش هر بدنی ب داروها متفاوته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای وقتی یه چیزی رو مجبورت کنن اینجوری میشی.حالا اگه بگن زرده تخم مرغ رو بخور ادم از زرده بدش میاد ...

ب من گفتن اب زیاد خوب نیست جاش شیر یا دوغ یا ماست بخور

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋