2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عليک سلام ساراجون خيلي خيلي ممنونم الهي آمين ان شاء الله به همه خواسته هايت برسي و خداي مهربون تق ...

قربونت برم من..هم چنین عزیزم❤❤❤❤

الهی امین❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جون بحق این شب بحق علی و فاطمه انشاله خودتم جفت پسرای نازت رو بزودی بگیری بغل مشتاق خبر بارداری ...

خیلی ممنون مریم نازم ❤❤❤

ان شاء الله به همین زودی زود خدا دوتا از فرشته های نازشو قسمتت کنه 👼👼 بیای برامون از خوشگلی ها و مهربونی های دخترهای نازت تعریف کنی 😍😍 

مریم جون من دلم برات روشنه که به زودی صاحب گل دخترهای نازی میشی ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سللم و صد سلام به تک تک دوستان عزیزم🌹💐🌺🌹🌼 امیدوارم خوب و سلامت باشید و بهترین روزها رو سپری کن ...

سلام آتريسا جون ، خوشحالمون كردي بهمون سر زدي ، من كه هميشه به يادت هستم خانمي . 😍😍😍

ای جانم عزیزدلم 😁❤❤❤❤ از خدا میخام انقدر سرت با نی نی هات شلوغ پلوغ بشه وقت نکنی یه حموم هم بری و ...

قربونت،این شد دعای خوب

ان شاالله سرخودتم بیاد😂😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آنا جون ، جاي امپول پروژسترونم خيلي درد ميكنه ديگه تحملم كم شده 😫

اشكال داره روش حوله گرم بزارم ؟؟

روز ١٢انتقال هستم

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اره دادم جوابش چارشنبه میادش . برا شما جواب آزمایشتون اومده

جواب آز منم چهارشنبه میاد.سن رو اونموقه یعنی یه هفته پیش 12 هفته و 1 روز زده بود.الان 13 هفته و 1 روزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نیازی به تکرار نیستش عددش خوبه.چرا استرس الکی وارد میکنین به خودتون

عزیزم تو روند انتقال... ازمایش دوبار تکرار میشه تا از رشد بتا مطمعن باشی. تا اتفاقا استرس کمتر شه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوستای عزیز ، بعد از سه هفته اگر جواب از مثبت شد همچنان باید مراقبتهای قبلی رو ادامه داد ؟

عزیزم بعد از دیدن ساک حاملگی و قلب نازنینش،روند دارویی طبق نظر دکتر کم یا زیاد میشه.

از نظر استراحتم که خوب کارهاتو یواش یواش بکنی و احتیاط لازمه تا سه ماهگی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها توروخدا كمكم كنيد امروز روز ٩ انتقالمه( جنين بلاست)

روز ٦ امپول hcgزدم يدونه

روز ٧و ٩بي بي چك زدم🙈

و بي بي چك ها مثبت شدن و امروز خيلي كم پررنگ تر از روز ٧هست 

و هردوتا بي بي چك زود مثبت شدن و زياد كم رنگ هم نيستن و قشنگ ديده ميشن

حالا يعني كاذبه🙈

من دفعه ي پيش كه انتقال دادم امپول زده بودم ولي دوروز بعدش بي بي چك زده بودم منفي بود

من تا حالا بي بي چك مثبت نديده بودم

بچه ها توروخدا كمكم كنيد امروز روز ٩ انتقالمه( جنين بلاست) روز ٦ امپول hcgزدم يدونه روز ٧و ٩بي بي ...

عزیز دلم شک نکن انشاللللللله توکل به خدا مثبتی 

جنین بلاست زودتر میگره عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آنا جون ، جاي امپول پروژسترونم خيلي درد ميكنه ديگه تحملم كم شده 😫 اشكال داره روش حوله گرم بزارم ؟؟ ...

عزیزم من کلا از روز اول بعد امپولم برام حوله با اب داغ میگرفتن و میزاشتن روش و محکم ماساژ میدن اینکار باعث میشه که کمتر قلمبه شه و اذیت نشی🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها توروخدا كمكم كنيد امروز روز ٩ انتقالمه( جنين بلاست) روز ٦ امپول hcgزدم يدونه روز ٧و ٩بي بي ...

وای خدای من انشالله ک مثبتی.عکس بزار من عاشق بی بی چک مثبتم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین