2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم  و سلام ب همه دوستان مهربون که تو روزهای تنهایی و بی کسی با خواهرانگی هاتون منو ت ...

ان شاالله که هرچه سریعتر کاملا خوب شی عزیزم نتیجه زحماتت رو ببینی عزیزم 

خدای مهربونم شکرررررت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم.....  چرا نمیدونم خوبم میدونم که دوستان هیلی در حقم لطف دارن....  یه دنیا ممن ...

سلام به دادم برسید آنا جون من همونم که سیکل ای وی افم متوقف شد به خاطر تعداد فولی کم امروز 9 سیکلم بود سونو شدم تازه آمپول روم اثر کرده بوده و ده تا فولی تو رحمم هس ولی چون آمپولا قطع کردم به خواسته دکترر فولی هام ی دست نیستن 2 تا 15 /3 تا 12و13 /1 تا 16 / 4 تا 10 حالا دکتر گفت امکان داره سیکل Iuiهم کنسل بشه به خاطر تعداد زیاد فوللی گفت اگه اونا رشد نکنن iuiمیشی آنا جون نکنه بشن کیست چرا دکترم صبر نداد بدن من واکنش دیر نشون داده خدایا ارکنم اگهiuiنشم این همه غولی چ جور از بدنم خارج بشه؟ 

...... 
سلام به دادم برسید آنا جون من همونم که سیکل ای وی افم متوقف شد به خاطر تعداد فولی کم امروز 9 سیکلم ب ...

نمیشه همون ای وی اف شی؟یعنی آمپول بده باز

خدای مهربونم شکرررررت .
ببخشید کی میتونه واسم تفسیرش کنه خیلی نگرانم سه شنبه میرم پیش دکترم

عزیزم.نگران نباش. من زیاد سردرنمیارم ولی اینطور ک فهمیدم خداروشکر خوبه lowریسک زده برات

من براخودمم ک گرفتم هر چ نگا میکردم.نمیفهمیدم چطوری تفسیر کنم دیگه بردم.پیش دکتر گفت خداروشکر خوبه..تو هم نگران نباش بذار دوستان بیان بهتر بران تفسیر میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزدلم  و سلام ب همه دوستان مهربون که تو روزهای تنهایی و بی کسی با خواهرانگی هاتون منو ت ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم که حالت بهتر شده و از اون جای وحشتناک خلاص شدی...هرچی دکتر گفته رعایت کن .چند روز دیگه اب شکمت خالی میشه و جاش با نی نی هات پر میشه بحق این شبهای عزیز ان شاء الله..

به همسرت بگو اگه میتونه مدارک بیمارستانو برداره ببره شعبه اصلی بیمه .با رئیس مرکز صحبت کنه.شاید قبول کنن ... هرچندبیمه ها دنبال پیچوندنن کلا ..اصلا فدای سرت گلم .فکرشو نکن دیگه..ان شاء الله از جای دیگه خدا بهتون میرسونه و جبران میشه...خداروشکر که خوب شدی..منم بیمارستان خصوصی بستری بودم.شبی یه تومن .با داروهامو سونوها و ویزیت دکتر هشت تومن شد..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ب من گفتن اب زیاد خوب نیست جاش شیر یا دوغ یا ماست بخور

عزیزم اگه کم کاری تیروئید نداری اجیل سویا بگیر بخور.منم ماست میخوردم حالم بهتر میشد.ماست یونانی بگیر بخور که پروتئینشم زیاده..جوجه کباب کن بخور.سفیده هم زوری بخور.شاید گلاب به روت اسهال بشی این چند روز پیش رو.نگران نباش طبیعیه...احتمالا تب و لرز هم کنی همراه با عرق زیاد .اینا علائم بهبود و خروج آب اضافی سلولاته.نگران نشو...یه دفعه بلند نشو از جات.تخمدانات بزرگه خدای نکرده پیچ میخوره.خیلی آهسته تکون بخور تا پریود شی و نرمال شه بدنت...مراقب خودت باش گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
استرس نگیر عزیزدلم.برو خارجی پیدا کن بگیر.من چون خودم نازایی کار کردم میدونم .پزشکامون ب شدت از استر ...

کجا میشه استرادیول خارجی پیدا کرد؟

من ۴۰ تا از داروخانه فتح علیات تو توانیر گرفته بودم امشب تمومه. عصر رفتم‌گفت دیگه نداریم تموم شده! انتقالمم پنج شنبه است چکار کنم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزیزم خدارو شکر بهتری ولی اگه تنگی نفس داشتی زودتر مراجعه کن بیمارستان 

عزیزم بیا رفتم آزمایشگاه جوابش اومده بود بیا ببین چیه جوابش

عزیزم این کدوم ازمایشه؟من سر درنمیارم اما ظاهرا همه چی خوبه.اتفاقا ازمایش کوادمارکر خودمم الان جوابش اومده میخوام بذارم اینجا ببینم انا جون یا بقیه میتونن راهنماییم کنن تا پس فردا که برم دکتر....

ان شاالله که ازمایش جفتمون مشکلی نداره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
این دابل مارکر .همون آزمایش خونی که با سونو nt بود

تا اونجا که من فهمیدم همه ش low risk هست گلم.یعنی ریسک پایینه خداروشکر.بازم انا جون بیاد دقیقتر برات توضیح میده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تا اونجا که من فهمیدم همه ش low risk هست گلم.یعنی ریسک پایینه خداروشکر.بازم انا جون بیاد دقیقتر برات ...

خوب این low risk بازم دکتر ممکنه بفرسته آزمایشای دیگه رو انجام بدم؟ وای تا سه شنبه که میرم پیش دکترم دیوونه میشم