2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام خیلی ناراحت شدم..اومدم سایت خوشحالیتو ببینم کیف کنم ..الهی بگردم.. امشب برات دعا میکنم اگه قاب ...

فدای مهربونیت سارا جونم

دختر گلت رو از طرف من ببوس انشالله بسلامتی خبرهای ناب از طرف شما بشنویم ، شاد بشیم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا میشه استرادیول خارجی پیدا کرد؟ من ۴۰ تا از داروخانه فتح علیات تو توانیر گرفته بودم امشب تمومه. ...

به داروخونه نثارحسینی زنگ بزن و بپرس

داروخونه رودکی هم تو تجریش شمارش اینه ۲۲۷۵۳۵۸۰

زنگ بزن اگه دارن برو

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

آنا جونم این جواب ازمایش کوادمارکر منه.خوردم به تعطیلی طبق معمول و دلم طاقت نمیاره‌.توروخدا راهنماییم کن که نتیجه چطوره؟ازمایش اولم همه ریسکها پایین بود فقط بخاطر فاکتور papp گفت باید این ازمایشو بدم. میشه با دقت ببینی مهربونم؟مثلا اون فاکتور afp اینا باز بالا نیست؟ممنونتم

دست خودم نیست دیشب انقد تو فکرش بودم تا صبح کابوس دیدم!

@تورک_آنا    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب این low risk بازم دکتر ممکنه بفرسته آزمایشای دیگه رو انجام بدم؟ وای تا سه شنبه که میرم پیش دکترم ...

نه خانمی.اونایی که ریسک متوسط یا بالا هستن رو میفرستن برای ازمایش بعدی،یا خیلیا برای اطمینان خاطر خودشون تکرار میکنن بعدیو.اما اگه شرایطت خوب باشه و هیچ مشکلی نباشه معمولا نمیفرسته برای بعدی.استرس نداشته باش فداتشم.هرچند خودم از تو بدترم.طاقت ندارم تا سه شنبه

low risk یعنی ریسک پایین.پس اوضاع خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جونم این جواب ازمایش کوادمارکر منه.خوردم به تعطیلی طبق معمول و دلم طاقت نمیاره‌.توروخدا راهنمایی ...

انا جونم ریسک سندروم داون توی غربالگری اولم   ۱:۸۰۰۰ بود ولی این یکی شده ۱:۳۳۱۰ ! چیز خطرناکیه یعنی؟یا ریسک محسوب نمیشه هنوز؟

@تورک_آنا    

یکمی زیادی داروهای ایرانی الکی شدن.به نظر من بعضی داروها خیلی مهمن که بهترینشو انتخاب کنیم.پروژسترون ...

من پانکچر اولم یه دونه تخمک ناقابل داشتم با hcg (البته خارجی بود یادم نیست کجایی)زودتر از موعد آزاد شد و نتونستن بگیرنش و اصلا به انتقال نرسیدم

از اون به بعد فقط اویترال زدم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزدلم  و سلام ب همه دوستان مهربون که تو روزهای تنهایی و بی کسی با خواهرانگی هاتون منو ت ...

وای عزیزم چ شرایط سختی داشتی

ان شالله به زودی نتیجه زحمات و سختی هایی ک کشیدی رو بدست میاری

چندتا تخمک داشتی ک هایپر شدی؟

من شما رو میبینم از استرس قلبم تندتند میزنه

از الان پانکچر وهایپرشدن واسم یه کابوسی شده

ذخیرم بالاست.فولیکول ریز زیاد دارم. از طرفی هم یه تنه میخوام برم به جنگش تنهای تنها.از شهرستان باید برم اهواز

نمیتونم به کسی بگم.

خدا خودش رحم کنه

سلام به دادم برسید آنا جون من همونم که سیکل ای وی افم متوقف شد به خاطر تعداد فولی کم امروز 9 سیکلم ب ...

وااااا کدوم مرکزی.مگه میشه.خوبن که.من بیشتر جنینام از تخمکای نابالغم بود.گذاشتن بالغ شد.بعد روزای بعد اینجکت کردن.چی بگم ازین دکترا

به دستوراشون گوش کن. به من گفتن غذاهای شور بخورم به یکی دیگه گفتن بی نمک. الان بهتری مرخص شدی؟

اره عزیزم مرخص شدم 

اتفاقا ب منم  گفتن غذا شور بخور 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋