2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها ازتون میخام خواهش کنم امشب اگه دلتون شکست برای منم دعا کنید 

حتما

من ۴شنبه انتقالم 😭😭😭😭

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزیزم خب مگه دو میلیون اسپرم ندارین؟ یعنی همین مقدار کافی نیس برای میکرو!؟ آخه دکتر ما گفت فقط چنتا دونه اسپرم نیازه واس میکرو ،حرکت مهم نیس بلکه فقط مرفولوژی مهمه!

قربونت،این شد دعای خوب ان شاالله سرخودتم بیاد😂😂😂😂😂😂😂

ای ناقلا 😂😂😂😂 

حالا که اینطور شد ان شاء الله بیای واسمون تعریف کنی پسرهات گازت میگیرن.دخترهات موهاتو میکشن و لوازم ارایشتو خراب کردن 🤣🤣 نی نی هات سرهمه ی رژلباتو بشکونن ان شاءالله 😂 الهی امین 😁😁😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها توروخدا كمكم كنيد امروز روز ٩ انتقالمه( جنين بلاست) روز ٦ امپول hcgزدم يدونه روز ٧و ٩بي بي ...

عزیزم ان شاء الله که مثبتی...😍😍😍😍😍منم با hcg بی بی چکم مثبت نمیشه اصلا...ولی یه سری هم میگفتن تا ۷ روز مثبت نشون میداد.توکل به خدا.ان شاء الله که یه بتای تپل درانتظارته 👼👶🤰

آنا جون ، جاي امپول پروژسترونم خيلي درد ميكنه ديگه تحملم كم شده 😫 اشكال داره روش حوله گرم بزارم ؟؟ ...

عزیزم جای امپولا رو ماساژ بده.حوله گرم هم ایرادی نداره...فقط رو شکمت نباید بزاری کیسه ابگرم و حوله گرمو...

بچه ها توروخدا كمكم كنيد امروز روز ٩ انتقالمه( جنين بلاست) روز ٦ امپول hcgزدم يدونه روز ٧و ٩بي بي ...

برای من یکبار یک هفته بعد آمپول مثبت کاذب نشون داد .

خدای مهربونم شکرررررت .
فدات خانمی.کاری نکردم اینجا همه ی بچه ها مهربونن و تو هر زمینه ای اطلاع داشته باشن وقتی انا جون سرش ...

عزیزم ببخشید دکتر به شما کلسیم و ویتامین d3 هم داده؟ از چه هفته ای باید شروع کرد ؟

عزیزم بعد از دیدن ساک حاملگی و قلب نازنینش،روند دارویی طبق نظر دکتر کم یا زیاد میشه. از نظر استراحت ...

ممنونم عزیزم ، من سه شنبه ازمایش باید بدم ، ترا خدا کلی دعام کنید ، شرایط دور و برم طوریه که اعصابم داغونه

الهی که به حق این شبها مثبته ، منم هر روز بی بی می‌گذارم ولی میگم اثر امپولهاست و کاذبه ، پناه بر خدا ،ایشالا خودش بهترین و قشنگترین سرنوشت رو برامون رقم بزنه

سلام عزیز دلم...ممنون بابت دعای ناب تون برای تک تک کسانی که منتظر معجزه هستن🌹🌹  عزیزم خیل ...

عزیزم امیدوارم همیشه حال جسم و دل خودت و همسرت خوش باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشيد اندازه ى فوليكول ها براى تخمك كشى چقدر بايد باشه؟ دكتر بهم دارو داد امروز گفت فوليكولات ...

معمولا به 17-18 برسه آمپول آزادسازی میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com