2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام به همه دوستان و عزيزان ان شاء الله به همه خواسته هاتون برسيد و زناني که منتظر فرزند هستيد هرچه ...

سلام بروی ماهت.....

من برعکس همه اول از هر چیز دعا میکنم از صمیم قلب برات خواهرم ، همسرت از جانب خدا با تلنگر کوچکی پشیمون بشه از حرفش و تو رو با عشق فراوون حتی بدون بچه رو سر بزاره😍😍😍

انشاله زندگی سرشار از عشق و آرامش حتی بدون بچه داشته باشید.....

از حرف شوهرت 😡😡خیلی ناراحت شدم...خدا براه راست هدایتش کنه در کنارت...

ناهید گلم دعا میکنم خدا فرزندانی بهت ببخشه که با اومدنشون عشق شوهرت صد چندان بشه و از حرف خودش نادم...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره خیلیا

واقعا میگین؟ من ۲تا دارم که فریزن ۳ماهه تیر میرم انتقال انشالله گرید bهستن میترسم نشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي آزي جون الهي آمين هر از خداي مهربون مي خواي بهش برسي الهي آمين

درسته همسرت کلی هزینه کرده خدا خیرش بده اما دردی که تو کشیدی تو این راه برای تزریق ها برای پانکچر و هر چیز دیگه با یک حرف کوچک صد برابر میشه.....

انشاله خبر بارداریتو بدی بهمون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همه دوستان و عزيزان ان شاء الله به همه خواسته هاتون برسيد و زناني که منتظر فرزند هستيد هرچه ...

سلام عزیزم

ان شاء الله تا اخرسال سه قلوهات بغلت باشن👶👼👶 سه قلوهای مامانی ❤❤❤

حتما حتما اگه لایق باشم برات دعا میکنم عزیزم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیز دلم...من هم از پیام پر مهر شما انرژی گرفتم...خیلی ممنون از لطف تون... من تجربه چند ساله د ...

آتریسا جان ان شاء الله شماهم تااخر سال نی نی های خوشگلت بغلت باشن 👨‍👩‍👧‍👦👶🤰👼و بیای واسمون از روزهای شیرین بارداریت و خرید سیسمونی و جشن و مهمونی نی نی هات بگی و ماهم دلمون قنج بره و کیف کنیم 😍😍😍😍😍

سلام به همگی خانوما من تو ۳۴ هفتگی به علت پاره شدن کیسه آبم زایمان کردم خدارو شکر پسرم سالمه و ریه ...

مبارکه عزیزم ❤❤❤❤

خداروشکر 

سلام بروی ماهت..... من برعکس همه اول از هر چیز دعا میکنم از صمیم قلب برات خواهرم ، همسرت از جانب خد ...

عليک سلام عزيزم 

دوست خوب و مهربونم ازت ممنونم 

الهي آمين

با دعاهاي خوبت خيلي خوشحالم کردي 

الهي که به همه خواسته هايت برسي آمين

در اين شب هاي قدر براي هم دعا کنيم

ممنونم

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
سهیلا جان شما پیش عارفی میری؟ من 4 تا انتقال منفی داشتم هر سری هم کلی روش های ایمنی انعقادی رو بررسی ...

بله پیش عارفی میرم.

مم قبلا تو رویش کرج سه تا انتقال منفی داشتم.دیگه از ع آرفی تعریف کردن و گفتن دستش برای کسایی که از دکترای دیگه جواب نگرفتم خوبه....منم تصمیم گرفتم برم پیشش،البته اول رفتم پیش رزاقی،که رفت کانادا،بعد رفتم پیش ط رازی،خوب بودن اما ویزیت و سونوشون خیلی گرون بود ولی خوب برای مریض وقت میذاشتم.حالا اومدم پیش ع ا رفی،فقط پیشش پانکچر کردم،هنوز انتقال ندادم.ا گه مثبت شدم که آن شاالله به فضل و رحمت خدا مثبت میشم،اون وقت میگم دکتر خوبیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی واقعا معتقدم خدا,فقط باید خدا بخواد.....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آتریسا جان ان شاء الله شماهم تااخر سال نی نی های خوشگلت بغلت باشن 👨‍👩‍👧‍👦👶🤰👼و بیای واسمون از ...

سارا😤

زود باش،زودباش برای من دعای خیرکن😂😂😭😭😭😭😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم ان شاء الله تا اخرسال سه قلوهات بغلت باشن👶👼👶 سه قلوهای مامانی ❤❤❤ حتما حتما اگه لایق ...

عليک سلام ساراجون

خيلي خيلي ممنونم

الهي آمين

ان شاء الله به همه خواسته هايت برسي و خداي مهربون تقدير خيلي خوبي براي شما و عزيزانت قلم بزنه آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
گلم خیلیا با گرید سی باردار شدن فقط باید جنینت سالم باشه ربطی به گرید نداره

انشالله وای دل تو دلم نیست

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@اوووووووف     سلام عزیزم حالت چطوره؟بهتر شدی ؟

سارا جون بحق این شب بحق علی و فاطمه انشاله خودتم جفت پسرای نازت رو بزودی بگیری بغل مشتاق خبر بارداریتم😍

سارا😤 زود باش،زودباش برای من دعای خیرکن😂😂😭😭😭😭😂😂

ای جانم عزیزدلم 😁❤❤❤❤

از خدا میخام انقدر سرت با نی نی هات شلوغ پلوغ بشه وقت نکنی یه حموم هم بری و موهاتو شونه کنی 🤣 

هی بیای اینجا بگی خوابم میاد بچه هااا...دخترا رو میخابونم پسرام بیدار میشن.پسرامو میخابونم دخترها ..از این سختی های شیرین برات از خدا ارزو میکنم ❤❤❤❤❤

ان شاء الله تااخر سال چندماهی قلمبه بشی اینطوری 🤰 و صحیح و سلامت بغل بگیری جیگرگوشه هاتو 👼👶👼👶