2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدات شم  خودتون خوب و ماه هستید  با ناراحتی فقط راه رو سختر میکنید  به اندازه کافی ...

عزیز دلم ازته دلم دعا میکنم تا سال دیگ ی نی نی ناز کنارت باش فدات بشم از خدا میخوام هرچی زودتر معجزشو بهت نشون بده😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
برا من ان تی ۱.۴  ان بی ۱.۹ Crl 55 mm سن بارداری ۱۲ هفته و یک روز برا شما چی ؟؟

ان تی 1.48  سی ار ای 53.7  سی ال 39-40  و ضربان 164 ان بی رو هم دکترم تو نسخه ننوشته بود تو سونو هم ننوشته.برا شما تو نسخه بود ان بی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من ان تی ۱.۴  ان بی ۱.۹ Crl 55 mm سن بارداری ۱۲ هفته و یک روز برا شما چی ؟؟

خوب بوده همه چیز خدا رو شکر.آز دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اگه حضوری برم ابن سینا روزی که خود پادمهر هست جواب میدن ؟میزارن باهاش صحبت کنم اگه کسی تجربه ...

عزیزم خانوم دکتر یکشنبه و چهارشنبه ها هست.... 

میتونی زنگ بزنی و براش وقت بگیری.... 

23519

داخلی 390

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دلم با پستت گرفت....  انشالله خدا به بهترین شکل آرزوتو تحقق میبخشه....

ممنون آناتورک عزيزم

الهي آمين

به همه خواسته و آرزوهايت به حق امشب برسي الهي آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
آره دیروز عصر رفتم خیلی دنگ و فنگ داشت و ب زور دیدتش و خوب بود شکرخدا جفتم پایین بودش ک اونم گفتش خو ...

خدارو شکر پس همه چی خوب پیش رفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان و عزيزان ان شاء الله به همه خواسته هاتون برسيد و زناني که منتظر فرزند هستيد هرچه ...

سلام عزیز دلم...ممنون بابت دعای ناب تون برای تک تک کسانی که منتظر معجزه هستن🌹🌹 

عزیزم خیلی ناراحت شدم از دیدن پیام تون...و بی اختیار اشکم جاری شد...اما شما به نظرم خیلی خانوم و صبور اومدید..و در کنار اشکها ناخودآگاه لبخند زدم..و گفتم امیدوارم بهترین بهترینها نصیب تون بشه و هر چی که خیر و صلاح تون هست پیش بیاد واستون...آمین

امیدوارم امیدوارم که معجزه شیرین به زودی نصیب تون بشه و انشاا... که به صلاح تون هست و از خداوند میخوام که زندگی تون سرشار از سلامتی خوشی و صمیمیت باشه و همراه با صبر و شکیبایی...

من خودم به اندازه کافی سختی کشیدم در این راه و تا به امروز که بی نتیجه بوده..تازه سلامتیم هم به خطر افتاد...اما مطمئنم که خدا مراقب تک تک ماست...پس فقط به خودش سپردم که بهترینها رو برام مقدر کنه و از همه مهمتر سلامتی چون ارزشمندترین داراییه و باید لحظه لحظه شکر گزار بود 

توصیه های آنا جون رو مو به مو اجرا کنید..اول از همه صبر و آرامش و توکل عمیق به خداوند،انتخاب پزشک حاذق،چکاپ کامل هر دو،بررسی ایمنی انعقادی،بررسی کامل رحم و تخمدان  از لحاظ اندومتریوز و...تست دی اف ای و انالیز اسپرم همسر...و چند مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم...ورزش و تغذیه مناسب و سرگرمی های مختلف

نمیدونم مشکل تون چیه اینا به ذهنم رسید گفتم یادآوری کنم..

شاد و سلامت باشید🌹🌼💐

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام ببخشيد اندازه ى فوليكول ها براى تخمك كشى چقدر بايد باشه؟ دكتر بهم دارو داد امروز گفت فوليكولات ...

سلام عزیزم...تا جاییکه من میدونم بین ۱۸ تا ۲۲-۲۳....انشاا.... که با داروها به اندازه مناسب می رسه....آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سللم و صد سلام به تک تک دوستان عزیزم🌹💐🌺🌹🌼

امیدوارم خوب و سلامت باشید و بهترین روزها رو سپری کنید

دلم واستون تنگ شده بود گفتم سلامی عرض کنم....و آرزوی سلامتی واسه خودتون نی نی هاتون و واسه مامانای آینده

بعد معمولا تعدادشون چندتاست؟

تعداد که بستگی داره به سونوی روز دوم و سوم و کاملا بستگی داره به هر فرد...و خب گاهی روز پانکچر تعداد تخمک حتی از سونوهای متوالی هم بیشتر میشه و اونم بخاطره دید محدود در سونوگرافی هست..،و خب اصلا خودتون رو درگیر تعداد و..نکنید امیدوارم جنین های باکیفیتی تشکیل شه...آمین

سلام عزیز دلم...ممنون بابت دعای ناب تون برای تک تک کسانی که منتظر معجزه هستن🌹🌹  عزیزم خیل ...

عليک سلام دوست مهربونم

خيلي بابت مهربونيت و راهنمايي هايي که کردي ممنونم 

حرف هايت خيلي آرام بخش بود و بهم آرامش داد

ان شاء الله به همه خواسته هايت به حق امشب برسي الهي آمين

ان شاء الله به زودي زود فرزندت رو با همسرت در آغوش بکشي الهي آمين

خداي مهربون يار و ياورت

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
اخ گریه خوبه اخرین باری که دیدم یکی از دوستام گریه ش گرفت خیلی نمیگذره الان دو قلو باردارِ  ...

وایییی خدا از دهنت بشنوه و براورده بخیر کنه انشاللللله ۲ قلو

انشاللللله قسمت خودت طبیعی بشی همین ماه به حق امام علی💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

سلام

خیلی ناراحت شدم..اومدم سایت خوشحالیتو ببینم کیف کنم ..الهی بگردم.. امشب برات دعا میکنم اگه قابل باشم.به دخترمم میگم برات دعا کنه ❤❤❤

الهی که به حق این شبهای عزیز به زودی زود طبیعی باردار میشی ..آمین

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚