2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
مبارکت باشه عزیزم. عددش هم عالیه. انشالله بارداری راحت و سلامتی داشته باشی😘

فدات بشم گلم ایشالا قسمت شما عزیزم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مبارکت باشه عزیزم.آره خوبه... دو روز دیگه ام تکرار کن☘

فدات بشم گلم سه شنبه تو خود رویان میدم بتا چون دوشنبه تعطیل 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هاش سی جی شانس + شدن رو بالا ميبره....  منم روز ٢ و ۵ انتقال داشتم....  بزن و نگرا ...

انا جان میشه بگین ببینم کیا از بچه های جدید با جنین ۳روزه باردارن

من جنینام ۳روزه هستن نگرانم😭😢😢😢😢😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خونتو میگیرن یه سری کارا روش انجام میدن و مجدد به رحمت تزریق میکنن.... 

چ جالب

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
میگفتی من قصد جسارت ندارم من کجا جایگاه شما کجا.....  ولی خواهشا بیا جا من بشین کارتو انجام بد ...

اره دقیقا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
فدات عزیزم....  دلم قرصه که چراغدار این خونه زیاده....  خدا تکتکتونو حفظ کنه با کلی وروج ...

فدای مهربونیات عشق جان.خدا شما رو هم برای ما و وروجکات حفظ کنه😘ما هرکاری هم کنیم نمیتونیم ذره ای از محبت و خوبیاتو جبران کنیم❤ان شاالله همیشه حال دلت خوب باشه در کنار خانوادت عزیزدل😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من ۴شنبه دارم ببینم قسمتم چیه خیلی درد پریودی دارم نگرانم میکنه !

فداتشم ان شاالله که‌ ۴شنبه با خبر مثبت شدنت دل هممونو شاد میکنی

یادت نیست نفسی جون چقد درد پریودی داشت گلم؟خیلیا درد پریودی داشتن و مامان شدن...سریای قبل هم داشتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستای عزیز ، بعد از سه هفته اگر جواب از مثبت شد همچنان باید مراقبتهای قبلی رو ادامه داد ؟

آره حتما باید داروها رو هم ادامه بدی دیگه بنا ب نظر دکتر یواش یواش استرادیول اگه باشه قطع میشه ولی پروژسترون ادامه داره

بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

وای خدایا 😍😍😍😍😍مبارکتتتتت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره حتما باید داروها رو هم ادامه بدی دیگه بنا ب نظر دکتر یواش یواش استرادیول اگه باشه قطع میشه ولی پ ...

من روزی پنج تا استرادیول ، یه دونه آسپرین ، یه دونه آمپول گلگزان ، دو تا آمپول پروژسترون و یه دونه فولیک استفاده میکنم 

انشالله خبر زایمانت رو بدی و دخملی رو صحیح و سالم بقل بگیری😍

سمپا جون باور کن خدا نتیجه اعتماد و امیدی که بهش رو داری بزودی بهت میده.. .  

برای ما هم دعا کن........صبور بشیم به اندازه تو😚😚😚😚😚

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،