2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
مریم جون شب ۱۱ انتقالم خواب دیدم یه نوزاد دارم که بهش شیر میدم  ببین من بچه اصلا کم ندیدم و دو ...

دقیقا منم همین خابو دیدم هر بار که یادش میوفتم کلی لذت میبرم😍😁

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله خبر مامان شدن خودت  ناراحتی نداره که... وقتی واقعی توکل میکنی به خدا باید دیگه ...

دوست گلم خوشحالم کردی قلب بزرگی داری و یک مادرنمونه ای در آینده هستی 🌹 از حرفات خیلی چیزا یادگرفتم و همیشه حرفات برام ارامش بخشه !

خداروهزار مرتبه شکر زندگی خوبی داری و بهترینهای خدا نصیبت گلم🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خدا رو شکر عزیزم مبارک باشه 😍😍

ممنونم عزیزم۰😘😘😘😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فدات بشم گل من😘

عزیز دلم مبارکت باشه🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂.جنینات چند روزه بودن گلم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دقیقا منم همین خابو دیدم هر بار که یادش میوفتم کلی لذت میبرم😍😁

واقعا خیلی شیرینه تو خواب منم مادرشدم 😍 لگد زدناشو حس کردم تو دلم خدا خدا میکردم واقعی باشه دستمو روی شکمم گذاشته بودم تا باهام باشه ولی همش خواب بود ! خدا لحظات شیرین رو قسمت همه ی  منتطرا نصیب کنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها کسانیکه باردارن و جنیناشون ۳روزه بودن میان بگن💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها من الان خوابیدم بهم سرم ای وی ای جی بزنن برام دعا کنین همه چیز به خیر و صلاحم باشه و اینبار به سلامتی مامان بشم و حاجتم براورده بخیر شه🎈

عزیز دلم مبارکت باشه🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂.جنینات چند روزه بودن گلم؟

فدات بشم گلم ایشالا قسمت همه منتظرا جنینا بلاست بودن گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

مبارکت باشه عزیزم. عددش هم عالیه. انشالله بارداری راحت و سلامتی داشته باشی😘

عزیزم انشالله خبر مامان شدن خودت  ناراحتی نداره که... وقتی واقعی توکل میکنی به خدا باید دیگه ...

عزززززززیزم☘🍀

ان شاءالله معجزه خدا لونه کننده تو دلت و کلی سورپرایز شی🤗👌

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

مبارکت باشه عزیزم.آره خوبه... دو روز دیگه ام تکرار کن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزززززززیزم☘🍀 ان شاءالله معجزه خدا لونه کننده تو دلت و کلی سورپرایز شی🤗👌

انشالله خبر زایمانت رو بدی و دخملی رو صحیح و سالم بقل بگیری😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی