2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
شما کدوم شهرین؟

تهرانم عزیزم❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ان تی رو دیدم همه چی عالی بود.منم سونوی هیچ مشکلی نداشت خداروشکر.از این فکرا هم نکن ازمایش حتی ...

اره منم شنیدم که سونو مهم تره ولی اخه میدونی میترسم بخاطر همین ریسکای الکی زدن آمینوسنتز بنویسن واسم از آمینوسنتز وحشت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه .میگم من سونو ی nt دادم جوابش خوب بود تو همین تاپیکم گذاشتم آنا جون گفتن خیلی خوبه بنظرت ...

بعدشم مگه فقط تو استرادیول میخوری‌که‌نگرانی؟من و بقیه انتقالیا هم همه داشتیم...انا جون خودش هم تا این هفته ها داشته فکرکنم.اصلا از این فکرا نکن گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره منم شنیدم که سونو مهم تره ولی اخه میدونی میترسم بخاطر همین ریسکای الکی زدن آمینوسنتز بنویسن واسم ...

اولا که از این خبرا نیست.دوما که همه چی عاالی خواهد بود.ولی اگر خدای نکرده ریسک داشتی که نمیگن برو امنیوسنتز،معمولا سلفری یا همون nipt رو مینویسن که پیشرفته تره و هیچ ضرری برای نی نی نداره.وای لطفا به اینجاها‌فکرنکن.این ازمایش سلفری رو خیلیا حتی بدون ریسک انجام میدن که خیالشون راحت تر شه

توی همین تاپیک خیلیا ریسکی نداشتن اما این ازمایشو دادن چون جوابش ۹۹٪ هرمشکلی باشه نشون میده.هرچند من مطمئنم نی نیت صحیح و سالمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره شیاف دارم .دکتر منم احتمالا همون هفته ی ۱۲ قطعش میکرد منتهی چون تو هفته ی ۹ رفتمو آزمایشامو واسم ...

جواب ازمایش غربالگری اولت ۱۰ روز دیگه میاد؟یعنی این همه طول میکشه؟مال منو دو روزه دادن!نکنه الکی بود جوابش😑😂با این دستگاهاشون

اولا که از این خبرا نیست.دوما که همه چی عاالی خواهد بود.ولی اگر خدای نکرده ریسک داشتی که نمیگن برو ا ...

جدی میگی عزیزم؟ یعنی آمینوسنتز تجویز نمیکنن بخاطر ریسک؟ وای خدا کنه همینجوری که میگین باشه اخه دیدم تاپیک زدن که جواب غربالگریم ریسکش فلان بوده آمینوسنتز نوشتن.ترو خدا دعام کن من چقد عوض شدم تو دوران بارداری من خییییلی آدم قوی بودم همیشه واسه دیگران حامی بودمو دلداری میدادم نمیدونم الان چم شده کلا اشکم دم مشکمه و نگرانم.ممنونم عزیزم که همیشه سوالامو جواب میدی خیییلی بهم لطف میکنی

جواب ازمایش غربالگری اولت ۱۰ روز دیگه میاد؟یعنی این همه طول میکشه؟مال منو دو روزه دادن!نکنه الکی بود ...

والا بهم گفتن ۱۲ خرداد میاد !!! شوهرم بهشون گفت خیلی دیره که گفتن حالا شاید هفته ی بعد بیاد بهتون اس ام اس میدیم

خاکستری جون اینم سونو nt

ای جونم تاریخ زایمان تو هم مث فندق من رُنده که😍

واسه من ۹۸/۸/۸

واسه تو ۹۸/۹/۹ 😍😍😍

ای جونم تاریخ زایمان تو هم مث فندق من رُنده که😍 واسه من ۹۸/۸/۸ واسه تو ۹۸/۹/۹ 😍😍😍

ایشالا که جفتشون صحیح و سالم بیان بغلمون .خدا کنه این روزای پر استرس زودتر بگذره من دیگه از بس به جواب آزمایش فکر کردم خُل شدم😆

جدی میگی عزیزم؟ یعنی آمینوسنتز تجویز نمیکنن بخاطر ریسک؟ وای خدا کنه همینجوری که میگین باشه اخه دیدم ...

فدات مهربونم.باور کن اصلا وقتی سونوت همه چی عالیه،سنت هم‌پایینه،سابقه ی این مشکلاتو توی فامیل نزدیک نداشتین خیلی خیلی احتمالش کمه که فاکتوری کم و زیاد شه توی ازمایش.ولی اگرم خدای نکرده اینطور بشه ۹۹٪ مواقع خطای ازمایشگاهه منم مثل خودت بعد ان تی خیلی سرچ کردم و اتفاقا همه هم با ریسکای خیلی بالا سلفری انجام داده بودن و خداروشکر نی نیشون صحیح و سالم بود.میخوام بگم این ازمایشا زیاد درست نیستن!اصلا بهش فکرنکن.البته طبیعیه.درکت میکنم.بارداریه و هزار تا فکر و خیال الکی.ولی سعی کن به تصویر نی نیت توی ان تی فکرکنی ارامش میگیری

فدات مهربونم.باور کن اصلا وقتی سونوت همه چی عالیه،سنت هم‌پایینه،سابقه ی این مشکلاتو توی فامیل نزدیک ...

شما آزمایشتونو به دکتر نشون دادین؟ چی گفت؟ هفته ی چندین الان؟

عزیزم ذخیره تخمدانت کمِ؟ داروهات چی بود؟ انشالله با ای یو ای نتیجه بگیری و راحت شی از دست هر چی دا ...

نه عزیزم ی آزمایشگاه که خودشون معرفی کردن رفتم 2.48 سن 28 سال روز اول هاش ام جی ی عدد گونال اف 150 روز دوم همین و روز سوم همین به اصافه ی آمپول تو بازو بعد سونو شدم که دوتا فولی بیشتر نداشتم 9 و11 که گفتن روزی ی هاش ام جی تا سه روز بعدم سونو 

...... 
ایشالا که جفتشون صحیح و سالم بیان بغلمون .خدا کنه این روزای پر استرس زودتر بگذره من دیگه از بس به جو ...

ان شاالله صحیح و سالم میان بغلمون

تک تک مامانا نی نیاشونو به سلامت بغل بگیرن

و تموم منتظرا هم به خواسته شون برسن ان شاالله

شما آزمایشتونو به دکتر نشون دادین؟ چی گفت؟ هفته ی چندین الان؟

من بین ۱۶ و ۱۷ هستم ظاهرا😂اصلا نمیدونم چجوری حساب کنم..با حساب ماما ۱۶ و خوردی هستم.اما طبق سونو هفته ی ۱۷ هستم

اره ازمایشمو نشون دادم گفت همه چی خوبه و ریسکات پایینه ولی فاکتور papp یکمی بالا بود که درمورد پلاسما نمیدونم چی چیه...دکترم گفت چیز خاصی نیست اما محض احتیاط ازمایش کوادمارکر رو برام نوشت که منم همینجا دادم..خدا خودش کمکم کنه و مشکلی نباشه

ولی دکترم گفت سونو و ازمایشت در کل خوبه(ریسکام پایین بود کلا)...اینم گفت معمولا برای احتیاط میفرستیم اما اکثرا مشکلی نیست..التماس دعا عزیزم

من بین ۱۶ و ۱۷ هستم ظاهرا😂اصلا نمیدونم چجوری حساب کنم..با حساب ماما ۱۶ و خوردی هستم.اما طبق سونو هف ...

اره من هر کیو دیدم سونوش خوب بوده و آزمایشش ریسک زده بعد که آزمایشای تکمیلیِ دیگه ای داده و کلی استرس کشیده معلوم شده بچه سالمه.ایشالا که زودتر جواب سلامتش بیاد و راحت بشی عزیزم این آزمایش که گفتین چجوری بود؟