2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام .مرسی عزیزم.آخرین بار ک آز داد دی اف آی از ۸۰ رسید به ۳۸ الان هم داره مکمل استفاده میکنه چندروز ...

عزیزم تومرکزناباروری هردوتاازمایشوداد؟؟چ داروهایی استفاده کرد؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم چیز نگران کننده ای نیست .طبیعیه نزدیکی قبل پریودی هورمون ها رو کم و زیاد میکنه ونتیجه اش هم ...

تشکر عزیزم خیالم راحت شد ادم بیکاری مثل من هزارتا فکر به کله اش میاد  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
😡😡😡😡😲😲😲😠😠😠😠😠😠😠😠😠 الهامممممممممممممممممممممم😡😡😡😡😡 اصلا از ای حرفا نزن.....ت ...

چشم چشممم عزیزممم🙈😍❤️

اِاااااااا مثل اینکه سوتی دادم😧 نمیدونستم الهام جان انتقال داده مثلا اومدم کمک کنم🤐🤐 آقاااا بب ...

عزیزدلممم😆😂😂عیبی نداره خودم دارم میپرسم 😆 یه روز تنها نشستم اینهمه برای خودم فکر کردم 😆

تو سونو اخری دوروز قبل از پانکچر تعداد ۱۵ تا گفت یهویی زیاد شد😭

تو سونو آخری به من فقط گفتن تعداد تخمکت زیاده ولی کیفیت نداره، من قبل از پانکچر به حدی درد داشتم که اشکم ناخودآگاه میومد

بررسی فاکتورهای مختلف از نظر ژنتیک هستن.

ممنونم گلم منو همسرم ازمایش ژنتیکی رو از قبل دادیم ایناهم نیازند برای برسی بیشتر ؟

عزیزم درباره ن ز د ی ک ی من هیچ وقت درد نداشتم مگر ۴، ۵ سال پیش که مدام کیست میزدم... اما لک رو منم ...

تشکر عزیزم 

هفته دیگه نوبت دارم و مطرح میکنم ببینم نظرشون چیه و چی میگن حتما بهت خبرمیدم گلم!

بهار جون حتما بهشون بگو برات انجام بدن که مثل من پشیمون نشی

باشه عزیزم من لاپاراسکوپی دارم می کنم حالا ببینم قبول می کنه که اینم انجام بده 

شما چرا پشیمون شدی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت عزیزدلم ببخشید اگه ناراحتتون کردم  تخمدونم یکهو واکنش شدید داد  ۳۰ تا تخمک داشتم ...

عزیزم این چه حرفیه فدات شم ماهمه اینجا همدردیم و از ناراحتیه هم ناراحت و همینطور ازخوشحالیه هم  خوشحال میشیم اگه اینجا حرفامونو نزنیم پس کجا بزنیم خدا خیرش بده آنارو ...انشالله به حق همین شب عزیز اول از همه چر چه زودتر حال خودت بهتربشه بعدشم خدا بهت فرشته هاتو ببخشه و نه ماه رو بسلامتی بگذرونی و این روزای سختو فراموش کنی بخدا قسم به همین وقت اذان اشکام داره میریزه و تایپ می کنم میگم خدایا حکمتتو شکر اما آخه مگه من و دوستام چه گناهی کردیم که داریم این روزارو می بینیم انشالله خدا به هممون نظر کنه خیلی خسته ام خیلی😔