2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ان شاالله که دی اف ای خیلی کم میشه و خدا برات معجزه میکنه.لطفا هروقت همسرتون ازمایش داد مارو از نتیج ...

چشم حتما

دوماه زینک سلنیوم و ویتامین ای خورد

دوباره براش ویتامین ای و سلنیوم نوشت و کیوتن ۱۰۰

مرسی ان شالله همه نتیجه بگیریم

عزیزم تومرکزناباروری هردوتاازمایشوداد؟؟چ داروهایی استفاده کرد؟؟

اره مرکز ناباروری بود

پست قبلی داروهاشو گفتم

نمیدونم ثابت میمونه یا نه

ولی با آب سرد زیاد شستشو داد

حالا نمیدونم تاثیر این بود یا نه .خود دکتر میگفت یه مورد داشته ک چند بار مکمل خورده جواب نگرفته ولی باشستشوی آب سرد تونسته از ۴۰ به ۱۶ برسونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااا چندتا سوال دارم کسی میدونه دریغ نکنه ممنون میشم   Fattore V, Fattore II e MTHFR ...

ازمایش ها مربوط میشه به انعقاد و ایمنی و dhea هم یه هورمونیِ که چه خوب ازت گرفتن

خدا رو شکر حواس شون هست

من هم با اصرار به دکتر که جون مادررررت برام ایمنی و انعقادی بنویس همینا رو نوشت و گفت اینا فاکتور های مهم هستن...

و سی دی مارکر ها رو ننوشت 

که البته تو اینا مشکلی هم نبود خدا رو شکر

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بستگی به نظر جنین شناس داره.ولی حداقل ی روز بعد ذوب باید بیرون باشه که رشدش دوباره ارزیابی بشه...جنی ...

خب دیگه پس سه شنبه دربیاره همون سه شنبه مشخص نمیشه که بلاست میشه یا نه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پس فرداااا قراره جشن بگیریم😍 ۴ خرداد

عزیزم ممنون

با دعای خیر شما انشالله که وقت مامان شدنم شده باشه😘😍

عزیزم درباره ن ز د ی ک ی من هیچ وقت درد نداشتم مگر ۴، ۵ سال پیش که مدام کیست میزدم... اما لک رو منم ...

من ۴ الی ۵ روز قبل پریود لک میبینم البته مقدارش خیلی کمه. لک دیدن علتهای زیادی داره یکیش اندومتریوزه برای من هر دکتری یک عدتی میگفت. فقط یکیشون گفت علتش کمبود استروژنه و فکر کنم که این درست گفته چون الان تو پروسه انتقالم ضخامتم خیلی بسختی بالا رفت که علت اینم کمبود استروژنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خب دیگه پس سه شنبه دربیاره همون سه شنبه مشخص نمیشه که بلاست میشه یا نه؟

چرا همون سه شنبه برات تصمیم میگیرن ک چیکارش کنن.معمولا اگه قرار به گذاشتن جنین بلاست فریز باشه 5روز قبلش باید پروژسترون بزنی البته اگه سیکلت نچرال باشه نمیخواد.از پریودی این ماهت مگه نرفتی سونو بشی و استرادیول بگیری که دکترت تعیین تکلیف کنه واست؟

سلام دوستان.من یه سوال دارم و خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید بهم بگید.خیلی خیلی نگرانم.من روز ۱۰ انتقال جنین هستم.دو تا بلاستوسیست برام گذاشتن.از روز ۸ انتقال لکه بینی قهوه ای دارم.دل درد و حالت های پریود هم ندارم در واقع ترشح قهوه ای هست.توروخدا بگین چیه یعنی همه چی تموم شد؟در ضمن روزی دو تا آمپول پروژسترون و دو تا شیاف هم دارم

من ۴ الی ۵ روز قبل پریود لک میبینم البته مقدارش خیلی کمه. لک دیدن علتهای زیادی داره یکیش اندومتریوزه ...

نه من لک داشتم چندوقت بود ولی دلیلش اینایی ک میگید نبوده.معمولا قبل از انتقال و پانکچر اگه دوسه دوره قبل ال دی مصرف کنید خیلی دوره هاتون منظم میشه و نگرانی دراین بابت نخواهید داشت

من ۴ الی ۵ روز قبل پریود لک میبینم البته مقدارش خیلی کمه. لک دیدن علتهای زیادی داره یکیش اندومتریوزه ...

درستِ

والا انقدر این پروژه بچه دار شدنم داره طولانی میشه ترجیح دادم به لک ها و گاهی درد پریود فکر نکنم.

با بارداری خودش رفع بشه انشالله 😉

چه دلخوشم😅