2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
سلام بچه ها ببخشید میشه سوال من حتما جواب بدید داروی hmg و گونال اف حتما باید دوتاش تویخچال باشه یاف ...

عزیزم هر دو یخچالی ن

از ژل هایی داروخانه که تو فریزر میزارن یخ بزنه 

از اونا بخر کنار داروت بزار 

نه... میتونی یخ رو بندازی تو چند تا کیسه نزدیک دارو نگه داری.

اگه تا الان هم نمیدونستی اشکال نداره نگران نشو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسی عزیزم اره صدو شصت میلیون تو صارم بهش گفتن خوب نیست اوضات .طفلک خیلی غصه میخوره .منم بهش نگفتم ...

عجب بدجنس هایی هستید 

آی من لوت میدم 

همسر سارااااا جون کجااااییی بیاااااا سرت رو کلاه گذاشتن این زن بلات😃😂😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی چندتا زی زی جون؟ چند روز باید بخوری، میگی دیگه چه داروهایی بهت داده؟

روزی ۲ تا ۲۰تا بهم داده,ی دیفرلین کامل هم تزریق کردم با آ اس آ

شما هم تو سیکل انتقالی؟

خدا جونم شکرت...
سلام به همه قراره هیستروسکوپی بشم برای برداشتن پولیپ ،زنگ زدم بیمارستان بهمن میگه هزینش ۸ میلیون می ...

سلام 

عزیزم من مهر ماه سال ۹۷ تو رویان انجام دادم  هزینه اش ۹۰۰ هزار تومن شد .یه آز قبل عمل وپاتولوژی هم بعد هم بود که شد ۱۶۰ حدودا 

الان کمی فک کنم بالاتر رفته باشه ،تماس بگیر بپرس

مکمل بخور،اووبوست،فرتیل لایت،رویال ژل،پیاده روی،استرس صد در صد ممنوع

همه این مکملا باهم بد نیست؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم میتونه از تغییرات هورمونی باشه اما با دکترت مطرح کن.... آب هم زیاد بخور....

آنا جون چطوری دکتر چی شد خانم؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
این عرفان زده رو دست صارم مگه میخوان با سونو دسته طلا کاری شده و روپوش جواهر هیسترو کنن یه سونو با ...

من هستم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دنگی دونگی بدیم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اینفوفولیک میخورم پیاده روی برام خوبه یا نه؟

کلا پیاده روی عالیه برای همه

مگر اینکه دکتر منع کنه خوردن اب زیاد و پیاده روی عالیه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم اگه میتونی برو همون اهواز کسی رو نداری باهاش بری؟ فامیلی همسایه ای... اخه اگه شکمت بزرگ شده خ ...

هنون شب اعزامم کردن اهواز هنوز اونجا بستری ام 

بعد کلی امپول دارو مسکن هنوز درد دارم 

صبح هم اب شکمم خالی کردن 

ولی شکمم سفت مثل سنگه الان

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه خدا نکنه. من خودم تو بیمارستان دیدم طرف هایپرشد و بستریش کردن حالشم خوب شده بود. شده آژانس بگیر ت ...

بیمارستانم از دیشب ولی هنوز درد دارپ😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خرمشهر بیمارستانی نداره که به قول دوستمون بخش نازایی داشته باشه؟ کسی نیست بجز شوهرت که ببرت اهواز؟

ن نداره 

اومدم اهواز دیشب با حال وخیم

دکترت کی هست اهواز؟

نیکبخت

منم مثل تو بودم البته من تحمل کردم با پریود بعدیم اب رحمم دفع شد

امروز صبح اب کشیدن وای خدا مردم و زنده شدم