2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
عه وا اينكه شكر خدا بينهايت عاليه الحمدلله، تازه با اين شرايط ميگن آز همسرت خوب نيس؟؟؟؟ صدو شصت ميلي ...

مرسی عزیزم

اره صدو شصت میلیون

تو صارم بهش گفتن خوب نیست اوضات .طفلک خیلی غصه میخوره .منم بهش نگفتم که خوبی .گفتم بزار فکر نکنه همه مشکلات از منه 🙈

دکتر کارگر تو ابن سیناهم گفت مشکل از شوهرته..

دکترپورمطرود منو تنها گیر میاره میگه فقط از خودته 🤣ولی با همسرم میریم بهش کلی نکته های تغذیه ای میده هرسری😅

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هیسترو تنها تو بیمارستان صارم 3 تومن بود مهر ماه، که من همراهش لاپاراسکوپی هم انجام دادم شد 6م ...

یاسی امسال لاپاراسکوپی تو صارم شده نه و نیم 😕

کاش منم پارسال میرفتم 

سلام بچه ها ببخشید میشه سوال من حتما جواب بدید داروی hmg و گونال اف حتما باید دوتاش تویخچال باشه یاف ...

عزیزم فکرکنم اچ ام جی رو هم باید تو یخچال نگه داری.دقیق یادم نیست...

با امپولات یخ ببر حتما دیگه..هوا خیلی گرمه بیرون

تالش

خدایی بچه هات سرشون کلاه بزرگی رفته تا الان نیومدن به دنیا

تالش بهشتِ پنهانِ

ثمین جانم تو یکم ولش کن ببین اگه نیومدی بگی خدایا شکرت من خودم باردار شدم.

جون من هر دو تا تون یکم ویتامین ایی و سی و امگا۳ و انواع انتی اکسیدان ها رو بخورید تو این مدت استراحت...

تازه شما بهترین میوه و محصولات (تازه) رو دارید 

بعد اگر نشد من همینجام بیا پوست سرم رو بکن خواهر جان

حرف بچه و جی جی باجی ممنوع اعصاب آروم

اخه دیگه بزار اون بدن یه ریکاور بشه بعد ...

تو این ریکاوری خودت طبیعی فسقل جان رو میاری تو شکم قلمبه ت... انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
پس همون شبیه عکس رنگی انگار خیلی باحالی😄😄

نه بی هوشی ش از عکس رنگی دردناک تره

گول نخورید بدون بی حسی یا بی هوشی هیسترو بشید

ببین هر کی رو دیدم جبیغ ش هوا بود...

عکس رنگی با اینکه لوله های من هر دو داغون بود اما قابل تحمل بود برام.

بچه ها من فردا به اميد خدا انتقال دارم ولي الان ديدم بعضي ها نوشتين زردالو خوبنيست من براي يبوست ز ...

عزیزم من که میخوردم....

شکر خدا خوبم بود واسم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂اره واقعا.از بس دیگه صبرم تموم شده بود حالا فعلا دلم‌خوشه تا موقع ازمایش.نه فقط قرص استرادیول دا ...

خدا دلخوشی ت رو صد برابر کنه عزیزم.

شد دیگه خواهر فدای سرت چه میشه کرد

عزیزم از ته قلبم واست دعا میکنم که انشالله به زودی زود 

معجزه بشه برات وطبیعی باردار بشی ودلت شاد باشه انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها شما بعد انتقال چه چیزهایی رو رعایت کردین؟پهلوی چپ یا راست خوابیدن تاثیر داره؟؟یعنی اگه ...

عزیزم هر جور واحتی بخواب....

سمت چپ رو برا خونرسانی میکن....

یعنی چپ بخوابی بهتره اما مدام که نمیتونی به چپ بخوابی....

جورای دیگه هم بخوابی ضرر نداره فقط رو شکم سعی کن نخوابی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من پریود شدم اصلا درد بدن ندارم ولی سردرد وحشتناکی دارم که اصلا توان تکون دادن سرم رو ندارم ...

عزیزم میتونه از تغییرات هورمونی باشه اما با دکترت مطرح کن....

آب هم زیاد بخور....

درست میگی عزیزم.فکرکنم بخاطر همین دکتر دوباره بهم ازمایش ذخیره تخمدان نوشته که اگه کمه لاپرا نکنه..ک ...

نه عزیزم به ورزش ت نیست ، اگه آناتومی بدن رو بدونی متوجه حرفش میشی که چیز تازه ایی بود برام تا حالا اینطوری ش رو نشنیده بودم.

فاصله دهانه شیپوری با تخمدان اگر زیاد باشه اون جارو برقی نمیتونه تخمک رسیده رو بکشه به خودش مگر اینکه مارک لوله های فالوپ ت بوش باشه😂😉 چون زور جاروش خوب زیاده😃

به این میگن معجزه ...

چقدر هر کدوم مون با هم فرق میکنیم با اینکه شاید مشکلات به ظاهر نزدیک باشن.

پس دکترت حواسش هست خدا رو شکر.

توکل کن به خدا امیدوارم خیلی زود بیای و از بارداریت بنویسی😍😍😍😍

اوه چه زیاد..خدا بهمون رحم کنه بااین هزینه ها واقعا.. به منم بیمارستان عرفان گفت لاپاراسکوپی تشخیصی ...

این عرفان زده رو دست صارم

مگه میخوان با سونو دسته طلا کاری شده و روپوش جواهر هیسترو کنن

یه سونو با دوربین دیگه

اصلا بیایید خودم مجانی براتون انجام میدم

فقط باید اول پول بزارید دستگاه سونو رو بخریم

دوربین هم خودمون روش نصب میکنیم با رزولیشن بالا😂👍

عزیزم شرایط همسرتون چطوربودک جنین اهدایی روپیشنهاددادن بهنون؟به ماهم همینوگفت دکتر،نمیدونم چطوردلشون ...

مورفوی اسپرم صفره.بخاطر مورفو اینطوری گفت. هر چند من خیلی امیدوارم که بالا بره مورفولوژی.این شنبه دوباره میواد بره آز.ببینیم چطور شده.هر روز یخ میزاره.با آب سرد حموم میکنه.لباس تنگ نمیپوشه.داروها  ک مکمل هایی که جنین شناس مرکز و دکترش براش تجویز کردن مرتب میخوره.من خیلی امیدوارم.الان نشه مطمئنم یکی دوماه دیگه حتما مورفو حداقل یک میشه.جنین شناس مرکز می گفت خیلی ها با مورفوی صفر جواب گرفتن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.