2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
کدوم بیمارستان؟؟؟؟؟؟؟؟😐 خدایا خودت رحم کن به همه منتظرا و باردارا... دقیقا پارسال همین موقع پانکچر ...

بیمارستان بهمن دکتر عارفی 

شما کجا انجام دادی 

مادر شدی الان   

بیمه ها که کلا زدن به اون راه... چندروز پیش رفتم آزاد آزمایش تیروئید دادم شد ۱۰۰..دفترچم اعتبار ندا ...

واقعا هنر کردن

حالا من تو آزمایشا شانس اوردم،بیممنون تکمیلیه داناست خوبه تو این مورد،آزمایشگاهم آنلاین حساب میکنه همونجا معمولا پول نمیدیم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان بهمن دکتر عارفی  شما کجا انجام دادی  مادر شدی الان    

من مطب دکتر طرازی میرم و کارای پانکچر و انتقال تو بیمارستان آبان. 

ان شاءالله مادری خودت☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نمیدونم به خدا چه خبرشونه!منم سه هفته قبل رفته بودم قیمت قبلی بود این سری اونوقت نسبت به قبل ۴۰ تومن ...

وااااا من هر چی گفتم بهم نداد در حالی که بیمه مون ۹۰ درصد هزینه هامونو میده.....

کاش منم اصرار میکردم....

البته اصرار کردما اما گفتم لابد تهش نمیخواد بده بیشتر نگفتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله😕خدا هیچکسو تو این مطبا گرفتار نکنه

آمیننننننن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله به سلامتی به دنیا بیاد شما روزنه های امید ماهایید   شما شوهرت مشکل نداشت اسپرمش؟

ممنونم عزیز دلم🍃☘

نه مشکلی نداشت.

خودم رحمم تک شاخه☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منکه نمیدونستم همه رو باهم تو دفترچه نوشته بود برام!یه جعبه اضافه اومد😑بعد وقتیم از یه تاریخی بگذره ...

عزیزم اتفاقا من اصرار میکردم یه جا بنویسه هم یه بار میرفتم بیمه یه جا تایید میکردم هم یه بار به خاطر این تعداد بالای نسخه دفترچم زود تموم شد بیمه دفترچه جدید نمیداد خیلی دردسر کشیدیم....

نهایتا دفترچه جدید دادن ولی گفتن بازم زودتر تموم بشه دیگه نمیدن....

سلام عزیزم بیمه تکمیلیت چیه ؟؟؟

عزیزم من با انواع بیمه تکمیلی قرارداد داشتم....

دانا، سینا، البرز....

نوع قراردادمون خوبه ۹۰و بعضا ۱۰۰درصد هزینه هامونو میدن....

عزیزم انشالله جواب میگیری جبران میشه..... من خودم وقتی به اون ۱۵ میلیون دو تا منفیم فکر میکردم میگف ...

آره قبول دارم این حرفو،انصافا همینکه حواسش به ایمنی انعقادیا و بقیه چیزا هست راضیم امیدوارم مثبت شم تموم این خرجای بیخودی بعدش واسه نی نی واقعی باشه این خرجا.

راستی دیروز دی اف آی رو بهش گفتما،گفت واسش انجام نداده بیمارستان؟گفتم من ندیدم تو گزارشاشون!تو دلم گفتم آخه یکی باید مینوشت که اونام انجام بدن دیگه،نمیدونم کوتاهیه کیه این مورد،چون دیروز دیدم تعدادشو تو آز بیمارستان بعد دارو زده پنج میلیون،من فکر میکردم سه میلیون بوده،فکر کنم میشده با اون تعدادم دی اف آیشو اندازه بگیرن،شایدم مسئله زمان بود دلیل انجام ندادنشون،ولی خب دکتر طرازی گفت اگه کیفیت جنیناتون خوب  بوده میشه دی اف آی بالارو رد کرد چون معمولا اون بالا باشه کیفیت خوب نمیشه،امروز قرار بود زنگ بزنم شماره جنینامونو بدم بهش چک کنه یادم رفت حالا فردا پس فردا زنگ میزنم ،امیدوارم این مشکلی نداشته باشه واقعا،به فقط گفتن خوبه کیفیتشون ولی گریدشو نگفتن.

آها راستی گفت چون دو سه ماهم شوهرت دارو خورده احتمالا دی اف آیش بهتر شده اگرم مشکلی داشته  

پی جی اسم پرسیدم ازش گفت فایده نداره چون جنینی که به خاطر دی اف آی بالا مشکل داشته باشه تیروزومی و اینا نیست که بتونن راحت تشخیص بدن،خلاصه فقط باید توکل کنم و برم جلو  

عزیزم حرفت درسته... گرونی و واویلا‌.. ولی چیزیم که هست اونم دکتره سرش شلوغه... مثلا منو تو تنهانیست ...

نمیدونم شایدم من نسبت به شماها توقعم ازش بالاتره چون واقعا دکتر باحوصله و با دقتیه فقط مشکلش همینه