2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
یدونه خوبه من چندتا اضافه اوردم یادم نیست تعدادشو با یه جعبه کامل مریونال!فکز کن!یه جعبه پر😐چون تو ...

جالبه من یکی دو تا کم میاوردم بعد میرفتم میخریدم....

احتمالا از ترس پیدا نکردنش دیگه خیلی لارج مینویسه.....

برا من تو این بارداریم یه سری مکمل پیش پیش نوشت گفت تهیه کن بعدا شاید نتونی پیدا کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم به خدا چه خبرشونه!منم سه هفته قبل رفته بودم قیمت قبلی بود این سری اونوقت نسبت به قبل ۴۰ تومن ...

بیمه ها که کلا زدن به اون راه...

چندروز پیش رفتم آزاد آزمایش تیروئید دادم شد ۱۰۰..دفترچم اعتبار نداشت... بعد گفتم دفترچم بود چی.. میگه نهایت ۸۵.. گفت زحمت میکشه ۱۵تومن میده😐😐😐😐

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو این شانس آوردم... فقط یدونه مریونال اضافه اومد... باید کم کم میخریدی...

منکه نمیدونستم همه رو باهم تو دفترچه نوشته بود برام!یه جعبه اضافه اومد😑بعد وقتیم از یه تاریخی بگذره(فکر کنم مثلا اون ماه تموم شه وارد ماه جدید بشی  حالا کاری ندارن نسخه یه هفته گذشته یا چی) بیمه دیگه پولشو نمیده!

به نظرم دکتر خودش باید حواسش به این چیزا باشه درست حساب کنه اضافه نیاد ما که تقریبا هر دو هفته یه بار میریم پیشش دیگه چه کاریه همه رو باهم مینویسه.حالا اینا گرونه مشخص تره 

جالبه من یکی دو تا کم میاوردم بعد میرفتم میخریدم.... احتمالا از ترس پیدا نکردنش دیگه خیلی لارج مینو ...

آره واسه منم هر دفعه میرفتم سونو ،آمپولای بعدی رو مینوشت....

ولی بعد این گرونیا از هر قرصی چندتا چندتا مینوشت کم نیاد😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خیلی زیاده من موندم وسط کار همش میگم اگه میتونستم ادامشو میرفتم جای دیگه آخه وسط کارم نمیشه ول کنی،م ...

عزیزم انشالله جواب میگیری جبران میشه.....

من خودم وقتی به اون ۱۵ میلیون دو تا منفیم فکر میکردم میگفتم بازم خدارو شکر + شدم....

انشالله + که بشی میبینی به صرفت بوده.....

میدونم واقعا هزینه ها بالان ولی اگه به + خم بشه برامون حکم ارزون رو داره بهتر از تکرار و تکرار و تکراره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من دارم خل میشم بخدا قلبم داره میاد تو‌دهنم چجوری تا فردا صبر کنم مثل زندانیا شدم نه کسی میره ...

عزیزم میفهممت....

منم چند روز مونده با آزم جسمم گنجایش روحمو نداشت.....

انشالله شمام تهش اشک شوق میریزی....

منکه نمیدونستم همه رو باهم تو دفترچه نوشته بود برام!یه جعبه اضافه اومد😑بعد وقتیم از یه تاریخی بگذره ...

عزیزم حرفت درسته... گرونی و واویلا‌..

ولی چیزیم که هست اونم دکتره سرش شلوغه... مثلا منو تو تنهانیستیم پیشش برای پانکچر که بشینه حساب کنه برامون..

از طرفیم خیلیا هستن میگن یدفعه بنویس راحت شیم.. دیدم واقعا.

من موقع پانکچرم دکتر برام کلی نمینوشت.. 

البته جز ستروتاید..

بعد من خودم حساب میکردم تا ویزیت بعدی از هرکدوم چندتا میخام میخریدم.

ویزیت بعدی به ماما میگفتم برام مینوشت بقیشو.

اخه اونموقع اصلا بالاتر از یه تعدادی نمیدادن باید بیمه میرفتی تایید میکردی.

کیشانی نبود؟؟؟ کی مراجعه کننده ها رو  میفرستاد تو؟

نه دیروز حالش بد شد رفت یه دختره بود با اون آقاهه که اونجا میشینه همیشه دوتایی کمک کمکی راه مینداختن مریضارو،یه وضعیت قاراشمیشی بود دیروز فقط خلوت بود 

ببین شستشوی اسپرم که برای روز پانکچر برای همه انجام میدن و بهترین اسپرم ها ر برای لقاح باتخمک جدا می ...

مرسی از مثبت حرف زدنت سهیلا جون   

بله حتما باید سیکلو شروع بکنم منم هر جور شده سعی میکنم برم پیش عارفی بخاطره اسپرمای کج و کوله شوهرم میگم شاید خصوصی بهتر جواب بده.

بازم مرسی از دلسوزیت دوستم‌

دلیل اینکه بیمارستان خصوصی میرین چیه؟؟ چون فک نمیکنم حقوقتون به اندازه ما باشه که میریم دولتی رویان ...

عزیزم من شخصا مرکز رو نتونستم باهاش رابطه برقرار کنم....

اولین میکروم ابن سینا بود.....

در حد همون رویانه....

تقریبا هزینه هاشونم یکیه کمی بالا پایینه....

اما بعد منفی و به خاطر اینکه ترجیح میدادم فقط به دکتر کارامو انجام بده یکی از دکترای همون ابن سینا رو انتخاب کردم رفتم مطبش....

من اینطوری آرامشم بیشتر بود و مطمئنا عزینه بیشتری مجبور شدم بدم هرچند بیمه تکمیلی ما خیلی ساپورت میکرد اما اینطوری آرومتر بودم....

اما خوب خیلیام هستن مراکز میرن و حس خوبیم دارن....

جالبه من یکی دو تا کم میاوردم بعد میرفتم میخریدم.... احتمالا از ترس پیدا نکردنش دیگه خیلی لارج مینو ...

آره احتمالا واسه همین بود ولی دیگه خیلی لارج بود من یه عالمه اضافی داشتم،

تازه دو سه تا بسته پودر پروتئینم اضافه دارم نمیدونم اگه کسی دردش میخوره بهش بدم چون من یکی دوبار خوردم هایپرم نشدم خداروشکر با اینکه ذخیرم بالا بود،هی دکتر پودر نوشته شوهرمم خریده 😂 بعد به دکتر میگفت خانومم خوشش نمیاد از پودرا  خودم میتونم بخورم؟حیفه😅😂گفت نه بیخودی نخور یبوست میاره کلیه هاتم داغون میشه

دلیل اینکه بیمارستان خصوصی میرین چیه؟؟ چون فک نمیکنم حقوقتون به اندازه ما باشه که میریم دولتی رویان ...

مثلا همین ابن سینا بعد سه چهار منفی میره سراغ تستهای تکمیلی....

منم که بعدا معلوم شد مشکل داشتم پس اگه اونجا بودم ۳-۴ تا منفی رو شاخش بود....

تازه بعدشم پله پله میخواستن بررسی کنن....

یعنی شاید اونجا میموندم حالا حالا کار داشتم و مطمئنا خیلی بیشتر از مطب هزینه میکردم....

اما اونایی که با اول جواب میگیرن و هیچ مشکل جانبی ندارن خوب مطمئنا با خودشون میگن هزینه کمتر بهتر.....

نه دیروز حالش بد شد رفت یه دختره بود با اون آقاهه که اونجا میشینه همیشه دوتایی کمک کمکی راه مینداختن ...

آها...

ولی ترانه جون ان شاءالله همه این هزینه هات به مثبت ختم میشه و اون موقع اصلا به چشمت نمیاد..☘

همه ماهایی که اینجاییم،شاید از هزارتا خرجمون زدیم که این پولها فراهم شه... و چه خوبه که ان شاءالله هممون نتیجه بگیریم و بی ارزش ترین چیز برامون همین پولا باشه.

یکی دولتی میره یکی خصوصی میره... 

این به این معنی نیست حتما اونا ک پولدارترن رفتن خصوصی.. نه والا.. مسیر نزدیک.. حس خوبی که به دکتر دارن...

یا کسی مثل شوهر من حوصله شلوغی ابن سینا رو نداشت.. وگرنه طرازی اونجام هم بود..

اما خب ترجیح دادیم مطب باشیم و با یه پزشک.. طبیعتا پول بیشتریم خرج شده و میشه...

باید دید حست به کجا بهتره.. وگرنه کم نبودن کسایی که دولتی بهترین نتیجه رو گرفتن.

من اون اولا حواسم بود چی رو چقد کجا دادم.. الان ک فک میکنم یادم نمیاد هزینه ها..

فقط میگم خدایا به همه توانش رو بده که وقتی وارد این راه شدن تا تهش از پس هزینه ها بر بیان و به خنده و خوشی به انتها برسوننش🍃

الهی آمین به مامان شدن تک تک منتظرا🍀