2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه ها میگم دکتراتون خوب میگیرن ها غصه نخورید😂

من شهرستانم دکترم اینسری سونو کرد (ان تی رو خودش انجام داد) با ویزیت ۳۳۳ هزار تومن گرفت، منم لارج شدم ۳۴۰ دادم به منشیه گفتم ۷ تومنم مال خودت!🤪

الحمدالله❤
چوخ ساغولاسان آنا جان ممنون که همیشه وقت میذاری و به سوالای ما جواب میدی 🌹🌹🌹❤❤❤

گلم بهت تبریک میگم بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پیشش یه گونال اضاف آوردم تو یخچاله هنوز فک نمیکردم داروخونه پس بگیره☹️

یدونه خوبه من چندتا اضافه اوردم یادم نیست تعدادشو با یه جعبه کامل مریونال!فکز کن!یه جعبه پر😐چون تو داروخون ه  ها کم بود با منت ازمون گرفتن 

سلام  عزیزپ‌ تبریک  میگم   منم  تیرماه می خوام  برم  برای انتقال   ...

عزیزم دکترا میگن فاصله بین انتقال ها یک تا ٣ ماهه بسته به شرایط اما به نظرم تا مشکلو پیدا نکردی عجله نکن برا انتقال مجدد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقدر گرون شده اونای که ندارن چیکار کنن 😞

خیلی زیاده من موندم وسط کار همش میگم اگه میتونستم ادامشو میرفتم جای دیگه آخه وسط کارم نمیشه ول کنی،میدونی چیه میدونن مریض بدبخت دستش زیر سنگه اوناام هی میتازونن

جنین فریز ندارم متاسفانه، اطلاع ندارید الان هزینه هاشون چقدر میشه؟

عزیزم من ایمنی انعقادی رو نیلو انجام دادم. مهرماه گذشته ۱۲۰۰ شد تقریبا. انعقادی که کلا آزاد بود.

اما اون دو فاکتور دیگه رو انجام ندادم.

نیلو تماس بگیر حدودی بهت میگه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
میشه نظرتون رو راجب آز اسپرم همسرم بگید؟

عزیزم 99 درصد مطمينم این آز رو مرکز ناباروری ندادین.... 

چقدرم فرمت صفحه برام آشناست.... 

عزیزم ببین به این آز فکر نکن به همسرت بگو بره مرکز ناباروری مجدد آز بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هرسری تو صارم ۸۵ تومن پول سونو میدم ویزیت دکترم ۴۲ تومن 😕😕

خصوصیه؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام رفتی اکوی قلب به سلامتی؟ من پستتو ندیدم

آره عزیزم. دوشنبه رفتم.خداروشکر خوب بود همه چی.. 

ممنون از همه دوستانی که دعا کردن❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها من دارم خل میشم بخدا قلبم داره میاد تو‌دهنم چجوری تا فردا صبر کنم مثل زندانیا شدم نه کسی میره ...

خوبت میکنن😁

بشین سرجات تا فردا😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نتیجه این ازمایش که خوبه عزیزم ولی واسه دقیقتر بودن و قابل اعتماد بودن بهتره که برید مراکز ناباروری ...

میدونی چرا تعداد رو درست نشون میده خوب شمردن کاری نداره کامپیوترم میتونه بشمره دیگه..... 

اما آیا کامپیوتر میتونه همه اسپرم های با شکل غیرنرمال رو تشخیص بده؟؟؟