2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
آخه ان تی فکر کنم گرونتره بابا یه سونو واژینال ساده ۱۳۰ تومن؟خیلیههههه  

دیگه زورشون میرسه میگیرن کاری نمیشه کرد عزیزم ان شاالله مثبت شی همه اینا یادت بره

الحمدالله❤
مرسی عزیزم یعنی از فردا که باید سه تا استرادی بخورم باهم نخورم سه تا رو یا اشکالی نداره؟

عزیزم من یدونه رو بعد صبونه میخوردم، دوتا رو باهم بعد ناهار .

دکترمم گفت موردی نداره☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرتتتتتت.....

عزیزم فکر کنم ۳قلوهات یا همه شون برگشتن یا لااقل دو تاش.....

خیلی خیلی خیلی تبریک میگم.....

اشکام همینطور دارن میریزن......

خیلی برات خوشحالم عزیزم مراقب خودت و اون وروجکا باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

مبارکت باشه مامانی😍😍😍😍

گریه شوقه دیگه😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام به همه دوستان مخصوصا تورک آنا جان .. الان فک کنم سه ساله دنبال کننده تاپیک هستم بیشتر نظرات دوس ...

عزیزم قربونت برم.....

خوشحالم که خدا فرشته نازنینی بهت داده.....

زیر سایه مامان باباش شاد و خندان و سلامت و موفق باشه.....

خوشحالم که تو این مدت نامحسوس کنارمون بودی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دقیقا آذر ۹۶ اولین بار رفتم پیش طرازی. ویزیت اول که کلا ده تومن گرونتره هیچی. بعد اون هربار ۵۰ ...

نمیدونم به خدا چه خبرشونه!منم سه هفته قبل رفته بودم قیمت قبلی بود این سری اونوقت نسبت به قبل ۴۰ تومن رفت روش!تازه جالبیش اینجاست گزارش سونو رو نمیداد میگفت بیمه دیگه نمیده!!!!به زور گرفتیم گفتیم حالا بده بریم ببنیم میده یا نه!یعنی اگه بیمه تکمیلیم نده واویلاست،چون دکتر میگفت بیمه گفته سونو رو نباید همون دکتر زنان انجام بده 

آره منم یکی دو هفته قبل شوک شدم....  حالا من پاپسمیرم داشتم ٢٧٠ پیاده شدم سبکبال برگشتم خونه.. ...

خوب شد پیاماتون رو دیدم... همسر رو آماده کنم شوک نشه😁 خخخخخخخخخخ

هر چند هر دفعه میریم به کیشانی میگه افزایش قیمتتون کیه ایشالا😄😄😄 عادت کردیم هرسال گرون شه...😐

واااای تازه از رویان اومدم خونه....به معنی واقعی کلمه هلاااااک شدم😰

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خوش به حالتون،نمیدونم اینا چرا انقدر بی رحم شدن واقعا بدم اومد از این کارشون!یه چیز دیگه هم اینه که ...

من تو این شانس آوردم...

فقط یدونه مریونال اضافه اومد...

باید کم کم میخریدی...

از الان زود نیست؟ نمیدونم اکی شروع میکنم از هایپری خیلی میترسم ولی تا الان کسی پیش دکتر من هایپر نشد ...

عزیزم من ذخیرم یک و خورده ای بود اما این رژیم رو از دو ماه قبل داشتم تو تقویت تخمکا و پوچ نشدنشونم اثر داره.....

برا هایپری رژیمی که گفتم سفیدش تعدادش بالاتره....

😁😁 فقط اون شلوارکاشون😂😂

عزیزم بهتری؟

بچه ها خیلی واسه ماهی جون خوشحالم اخه عزیزم خیلی اذیت شد سال گذشته.. خداروشکر نتیجه گرفت اصلا خست ...

آره به خدا واقعا این شادی حقش بودددددد....

یا خداااااا،فکر کنم هرچقدرم معروف تر میشن گرون تر میکنن که از همکاراشون عقب نمونن،انگار افت داره برا ...

کیشانی نبود؟؟؟

کی مراجعه کننده ها رو  میفرستاد تو؟