2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

خداروهزارمرتبه شکر

فقط همین 

خدایاشکرت 😍😍😍😍😍

اشکم درومد از خوشحالی برات 😢😢😢 خدایا شکرت💖💖💖💖💖💖💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یه چیز دیگه ام اینکه به صورت ناجوان مردانه ای طرا زی ویزیتو سونو رو افزایش قیمت داده! سونو شده ۱ ...

چقدر گرون شده اونای که ندارن چیکار کنن 😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو رشت دارم زایشگاه الزهرا انجام میدم آی وی اف رو دکترمم خانوم مریم اصغر نیا هست که کارشون فوق العادست و خیلی مهربونن من ۴ سال هست که انتظار نی نی رو دارم اما نمیشه دیگه همسرم مشکل کلیوی داره و بخاطر همین همیشه عفونت میشه و عفونت اون به من انتقال پیدا میکنه تا اون بنده خدا خوب میشه تو رابطه از من به اون انتقال پیدا میکنه یک بار دی ماه ۹۷ به صورت معجزه آسایی باردار شدم اما جنین تو ۶ هفته موند و رشد نکرد و با توصیه پزشکم و پزشک همسرم میخوام آی وی اف کنم چون اون سری عفونت مقاربتی باعث شد که بزنه به بیضه همسرم و ایشون ۳ تا آمپول تو رگی همراه با سرم زدن تا خوب بشن و سفتریاکسون بود آنتی بیوتیکش چون به بیضه هاش زد و کاماا متورپ شد من ترسیدم و رفتم برای سیکل آی وی اف😐😐

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
سلام دوستان من کاندید برای آی وی اف هستم و قرار شده روز بیست پریودیم یه آمپولی بزنم و هر وقت پریود ش ...

عزیزم شما ذخیرت بالاست..... 

یعنی خوبه نگران نباش.... 

فقط به نظرم از الان رژیم پر پروتئین رو رعایت کن.... 

گوشت و مرغ و ماهی.... 

آب زیاد بخور.... 

روزی یکی دو تا از الان سفیده تخم‌مرغ آب پز بخور بعدا لازم بشه بیشترش میکنی..... 

هم این رژیم رو کیفیت تخمکات اثر میذاره هم جلوی عوارض هایپری رو میگیره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما ذخیرت بالاست.....  یعنی خوبه نگران نباش....  فقط به نظرم از الان رژیم پر پروتئ ...

از الان زود نیست؟ نمیدونم اکی شروع میکنم از هایپری خیلی میترسم ولی تا الان کسی پیش دکتر من هایپر نشده خداروشکر ولی رعایت میکنم توکل به خدا 

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
درسته منم رفتم دیدم با شلوارک‌میشه ۳۷😅

😁😁

فقط اون شلوارکاشون😂😂

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه ها خیلی واسه ماهی جون خوشحالم

اخه عزیزم خیلی اذیت شد سال گذشته..

خداروشکر نتیجه گرفت

اصلا خستگی منم ریخت 😄😄😄 مامان دوقلو هاست من میدونم 👼👶 شایدم سه قلو 😄😄😄👼👶👼

یکم قر بدیم با دهن روزه 💃💃💃💃💃

@mahi_kocholoo    

سلام بچه ها و انای عزیزم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 انشالله همتون موفق باشید تو هر مرحله ای که ه ...

عزیزم مال من تا ٠/١ هم پایین اومد جای نگرانی نیست اما اگه خیلی طول میکشه ویزیت بشی میخوایی روزی نصف بخور تا بری دکتر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ویزیت نداره دیگه ویزیت رو روز اول که رفتی میدی بقیه اش فقط سونو انجام میدن و میفرستنت توضیحات. پیش ...

من هرسری تو صارم ۸۵ تومن پول سونو میدم

ویزیت دکترم ۴۲ تومن 😕😕

بچه ها خیلی واسه ماهی جون خوشحالم اخه عزیزم خیلی اذیت شد سال گذشته.. خداروشکر نتیجه گرفت اصلا خست ...

وای مباااارکش باشه بسلامتی بیان بغلش😍 اینم قرررر 💃💃💃💃💃💃

الحمدالله❤
مرسی عزیزم یعنی از فردا که باید سه تا استرادی بخورم باهم نخورم سه تا رو یا اشکالی نداره؟

عزیزم با هم هم میتونی بخوری اما بهتره جدا جدا بخوری معدت اذیت نشه.....