2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون لازمه انجام دادم یا فقط ایمنی وانعقادی را بدم؟  

عزیزم اگه جنین فریز داری فقط ایمنی انعقادی رو بده. اما اگه قبل پانکچری همرو بدی بهتره☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم اگه جنین فریز داری فقط ایمنی انعقادی رو بده. اما اگه قبل پانکچری همرو بدی بهتره☘🍀

جنین فریز ندارم متاسفانه، اطلاع ندارید الان هزینه هاشون چقدر میشه؟

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
خدا پدر شوهرت رو بیامرزه بهش خیلی فکر نکن هر چی ریلکس تر بهتر باور کن با این پاکسازی و جنین های خو ...

ممنون خدا اموات شما رو هم بیامرزه

ان شاءالله منتظر بتای تپلت هستم عزیزم

خدا جونم شکرت...
سلام دوستای عزیزم من آزمایش دومم مثبت شد ❤❤❤ این حس خوب رو برای همه ی کسایی که منتظرن آرزو میکنم ❤❤ ...

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله به سلامت بیان بغلت😍

خدا جونم شکرت...
من جمعه انتقال دارم گلم   امروز دکترم زنگ زد از سه تا تخمک دوتاش جنین شده حالا گفتن نمیشه گفت ...

عزیزم مبارک باشه..به سلامتی .نگران نباش اصلا.ان شاء الله مامان دوقلوهایی  👶👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستای عزیزم من آزمایش دومم مثبت شد ❤❤❤ این حس خوب رو برای همه ی کسایی که منتظرن آرزو میکنم ❤❤ ...

مبارک باشه عزیزم

خداروشکر

التماس دعا 💖💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها من دیشب رفتم دکتر واسه تاخیرم دکترم خیلی تعجب کرد از اینهمه تاخیر گفت چرا زودتر نیومدی😑شماهاام اگه اینطوری شدین زود برین مثل من نذارید روز چهلم،اول ترسید کیست باشه سونو کرد خداروشکر کیست نبود گفت ضخامت رحمت خیلی زیاد شده احتمالا این ماه تخمک گذاری نداشتی خلاصه دو تا پروژسترون داد تا پریود شمو برم واسه سیکل بعدی که انتقال بدم

یه چیز دیگه ام اینکه به صورت ناجوان مردانه ای طرا زی ویزیتو سونو رو افزایش قیمت داده!

سونو شده ۱۳۰ ویزیت ۷۰ یعنی هر سری ۲۰۰ تومن باید پیاده شیم!

قبلا سونو ۱۰۰ بود ویزیت ۶۰،خدا رحم کنه بهمون

دکترای دیگه هم افزایش دادن؟قیمتاشون چجوریه ویزیتو سونو؟

سلام عزیزم مرسی از جوابت  زنگ زدم به بیمارستان قیمتاش خیلی بیشتر شده  پانکچر ۵۲۵۰ انتقا ...

چقد زیاااااااااد

کدوم بیمارستان؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️