2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم منم خوبم گلم دارم خودمو کم کم برای انتقال اماده میکنم خودت درچه حالی ؟ منم همینطورم حالم ...

بعد انتقال و بپرس اما قبلش اون کارا خوبه 

منم احتمالا پری بشم فردا و روز دوم برم سونو و بگه انتقالم کی هستش

انتقال شما کی میشه؟❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاوه سلطانزاده 

سلطانزاده خوبه؟من ذخیره تخمدانم ۱هست و۲۰روز پیش سقط داشتم خواستم ببینم کدومشون کارمو زود راه میاندازه و مهارت داره؟؟؟؟؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
خدا کنه منم پس فردا بیام بگم خانما منم آزم مثبت شده

انشالله که حتما مثبت میشی عزیز🌹🌹🌹 

فقط استرس نداشته باش من این سری بار دومم بود یکم بیخیال تر از سری اول بودم ، فقط توکل کن به خدا ❤

عزیزم راستش احساس میکنم فریز خیلی کم پیش میلد بگیره هرکیم پرسیدم با انتقال فرش باردار شده

از هر دو داشتیم هم فریز هم فرش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر کنم اکثرشون میفرستن نفر.... فقط همسرت میره پذیرش میشه و نفر رو میاره خونه خون میگیرن و بر ...

ممنون عزیزم کمک بزرگی بهم کردی چون خونه م هم آسانسور نداره اینجوری خیلی بهتره

🙏🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم مبارکت باشه... گوارای وجودت... عزیزم تازه دکترت لطف کرده گفته ده روز دیگه معمولا دو هفته دیگ ...

ممنونم از مهربونیت عزیز، چنتا سوال دارم من الان باید چیکار کنم مراقبت خاصی یا تغذیه نمیدونم چیکار کنم، امکان داره که قلب تشکیل نشه؟؟؟ هر از گاهی فکر های خیلی بدی به سرم میزنه

و اینکه خیلی دردای شبیه پریودی دارم هرآن احساس میکنم پریود شدم🙈

سلام دوستای عزیزم من آزمایش دومم مثبت شد ❤❤❤ این حس خوب رو برای همه ی کسایی که منتظرن آرزو میکنم ❤❤ ...

مبارکت باشه این حس قشنگ🤰😍😍

برا منم دعا کن حسرت بدل نمونم لطفا🤲

بتاهاتو باید تکرار کنی.... تا وقتی صفر بشه یا تکلیفت مشخص بشه باید تکرار کنی....

دکتر گفت داروهات رو قطع کن 

منم قطع کردم 

دکتر ایمنی هم گفت اگر همون دفعه دوم بعد ازمایشت میومدی بهت قرص میدادم بتات افت نکنه 

خلاصه 

عزیزم هر دکتری یه چیزی بهم گفته 

خودم موندم گیج 

کاش بفهمن علت چیه 

خوشم نمیاد اصلا از این وضعیت 😔

مبارکت باشه این حس قشنگ🤰😍😍 برا منم دعا کن حسرت بدل نمونم لطفا🤲

خیلی ممنونم عزیز🌹 از وقتی فهمیدم باردارم آرزو میکنم همه ی کسایی که میخوان مادر بشن این حس ر تجربه کنن، انشالله  به زودی دلتون شاد میشه توکل به خدا❤

سلطانزاده خوبه؟من ذخیره تخمدانم ۱هست و۲۰روز پیش سقط داشتم خواستم ببینم کدومشون کارمو زود راه میانداز ...

آبان ماه تو ابن سینا شوهر منو الکی عمل کرد مورفو تحرک صفر بود و تعدادم 8 دکتر طرازی و اورولوژ تو شهر خودمون گفتن نیازی نیس 

بعد عملم سه تا مکمل بیخود داد برای سه ماه که اصلا نگرفتم چون یکی از اونا اورولوژ اینجا گفتش دیگه نمیدن 

در کل با چیزایی که ازش دیدم اصلا راضی نیستم ازش فقط وقت و هزینه ما الکی هدر رفت