2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
نه عزیزم اصلا با لوله کار ندارن.... اصلا کسایی که لوله ندارن یا لوله شون بستش اون وقت اصلا نباید پا ...

خداروشکر فکرم مشغول بود ممنون آنا جون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست منم شرایط شماارو داشت سه تا انتقال ننفی با یونسی و بعدش رفت دکتر نصر متوجه شد لوله اش هبدرو است ...

ممنوون از توضیج کاملتون عزیزم

شش ماه دیگه انتقال چرا اینقدر دیر پس من گفتم حداکثرش یکماهه یعنی باید شش ماه صبر کنم

ممنون از توضیحت عزیززززم  والله دیگه خسته شدم گفتم من که باید این مسیرو برم دیگه اینقدر زمانو ...

نه با تخمک کاری نداره و دکترت درست میگه

انشالله به زودی خبرهای خوب بدی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم بله با لاپرا فکر کنم اینکارو میکنن.... فکر کنم برا ذخیره های خیلی بالا اینکارو میکنن....

آها اوکی من آزمایش ذخیره تخمدانم واسه قبل عیده بنظرتون دیگه لازم نیست 

عزیزم هنوز لاپرا ردی که.... بهش بگو لازم باشه انجام میده....

اوکی ببینم چی میگه به ابن دکترا باید خ دمون همه چیو یاد آوری کنیم

ممنون از توضیحت عزیززززم  والله دیگه خسته شدم گفتم من که باید این مسیرو برم دیگه اینقدر زمانو ...

خوب میدونی که ماده حاجب که تو عکس رنگی وارد رحم میکنن از لوله ها خارج میشه و عکس برداری صورت میگیره

حالا وقتی میگه لوله چپ بسته ست یعنی از اتصال رحم مسدود هست 

و تا لاپراسکوپی نکنی دکتر نمیتونه بفهمه از چی بسته شده

اندومتریوز یا عفونت

این تا اینجا.

لوله راست اوکی هست اگر تخمک خوب سمت راست داشته باشی که با سونو معلوم میشه حتما اقدام طبیعی کن البته با دارو های مثل لتروزول و امپول آزاد سازی تخمک hcg این کار رو بکن و چون ذخیرت عالی هست اصلا به ای یو ای و ای وی اف تا ۶ماه فکر نکن

این شانس رو داری طبیعی باردار بشی

البته نکته مهم اینه که همسر هم آزمایش اسپرم در آزمایشگاه ناباروری داده باشه و اوضاعش خوب باشه

اگر اوضاع اسپرم وخیم بود به فکر ای یو ای باش که اون هم باید تخمدان راست تخمک داشته باشه 

درباره هزینه

شما شامل تخفیف ۸۵درصدی دولتی میشی 

اگر زیر ۴۰سال باشی ، اولین بارت باشه که تو امسال ای یو ای یا ای وی اف میکنی ، بچه هم نداشته باشی تقریبا برات رایگان در میاد هزینه ش فوق العاده پایین میشه

ای یو ای ۲بار و ای وی اف یک بار در سال تخفیف داره

شما فقط هزینه دارو میدی.

که با ذخیره خوبت خیلی کم دارو میگیری

به زودی مامان میشی انشالله

عاخه دکترها متاسفانه چرت و ورت زیاد میگن، چون اول گفتن تخمک ضعیفه اسپرم عالی، حالا این بار به فاصله ...

بدن چند ماه استراحت کنه دوباره ریست میشه و مطمئن باش به روزهای خوش برمیگرده

الان تخمدان ها ممکن بهشون شوک دارویی وارد شده و باعث تنبلی شدن

شما انتی اکسیدان و پودر اینفولیک و ویتامین دی و سی استفاده کن ۲ماه دیگه خواستی باز برو تو سیکل

تو این دو ماه هم طبیعی اقدام کن شاید اصلا به پانکچر نرسید انشالله.

دکتر نسبت به انچه میبینه نظر میده سری قبل تخمک تون ضعیف بوده اینسری اسپرم جورش رو کشیده

هر دو رو تغذیه تون وقت بزارید اگر واقعا بچه میخوایید 

ورزش کنید ، آنتی اکسیدان زیاااااد طبیعی استفاده کنید و ویتامین ای و سی بخورید 

امیدوارم بیای از بارداری طبیعی ت خبر بیاری عزیزم

سلام من دیروز رفتم پیش دکترم بهم گفت از حالا دیگه نزدیکی نداشته باشم منم ی جورایی خسته شدم دیگه نگفت ...

الهی امین

خدا پشت و پناه تو و جوجه هات عزیزم

کی انتقال داری؟

سلام دوستای عزیزم من آزمایش دومم مثبت شد ❤❤❤

این حس خوب رو برای همه ی کسایی که منتظرن آرزو میکنم ❤❤❤

دوستای عزیز میدونید مرحله ی بعد مثبت شدن چیه؟دکترم گفتم مثبت شده گفت ده روز دیگه بیا نمیتونم تا اون موقع صبر کنم!

و کی دیگه قطعی میشه که جوجه هام چنتان؟

سلام دوستان آمپول دیفرلین پریود رو عقب می ندازه؟معمولا روز چندم پریود دکترا می گن بزنین؟تو سیکل ای ...

عزیزم همه ندارن....

کاربردای مختلف نداره....

تو سیکل آی وی اف بعضیا که سیکل لانگ دارن دیفیرلین براشون مثلا ۲۰ سیکلی که ال دی دارن تجویز میشه و کارش مهار سیستم باروریه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره لوله هام بازه...شوهرم دو بار آز داده ولی نه توی مرکز ..توی ازمایشگاه . و سالم بوده حالا قراره فر ...

عزیزم اون آز همسرت اعتباری بهش نیست حتما بره تو مرکز ناباروری بده....

ما و خیلیا به خاطر همین قضیه دو سه سالی دنبال نخود سیاه بودیم....

آز عالی همسری ابن سینا افتضاح در اومد....

فکر نکنی مراکز ناباروری کلا پایین نسون میدنا نه خیلیام بودن مرکز ناباروری آزشون اوکی بوده.....

سیستم شمارش مراکز عادی با کامپیوتره ولی مراکز ناباروری با چشم مسلح....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره لوله هام بازه...شوهرم دو بار آز داده ولی نه توی مرکز ..توی ازمایشگاه . و سالم بوده حالا قراره فر ...

درسته اگه همسرت مشکل داشته باشه آی وی اف میکنی اما خوب اگه بدونی مشکل داره اول همسرتو تقویت میکنی بعد وارد این مقوله میشی....

اناجون من اومدم خصوصی کنجکاوانه منتظرتونم

عزیزم کارم تموم بشه برات پیغام میذارم....