2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
عزیزم انقدر ذوق زده شدم اصلا پستتو نخونزم.... نگران نباش.... انشالله به خوبی پیش میره.... زنگ بزن ...

فدات شم آنا جون 

یعنی خونریزی اشکالی نداره؟دوباره هم بیبی چک گذاشتم دوخط شد 

فردا. صبح میرم آز میدم

مطب دکتر هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن اما برای مامای مطب فرستادم گفت مثبته

ولی نگفت دارو چیکار کنم یا برای خونریزیها چیزی نگفت

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم مگه آنومالی رو حتما نمیری بندر؟ خوب بری ببینی هماتوم داری که استرست زیاد میشه..... پس فرض کن ...

چرا اونو که حتما باید برم بندر.ولی گفتم اگه ازمایش خوب باشه شاید‌دکترم بگه نرو بندر مثلا!یا نیازی نیست انومالی رو بدی حتما....ولی حق با شماست عزیزم.اینجوری خیالمم راحت تر میشه.از طرفی بندر یه سونوی فوق العاده داره اگه‌اون هر تشخیصی بده بهتر میتونم قبول کنم.پس حتما میرم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم بارداری،این خونریزی به خاطر یکی از قل هاست که احتمالا داره دفع میشه،فقط استراحت کن،زنگ بزن مرکز ...

فدات شم ممنونم از پاسخت کلی دلگرمم کردی اصلا به ذهنم نمیرسید همچین چیزی

البته فعلا قطع شده

خوب موقع تخمک کشی که می خوان بکشن بیرون ببخشید از لوله عبور نمی کنه 🙊

نه عزیزم اصلا با لوله کار ندارن....

اصلا کسایی که لوله ندارن یا لوله شون بستش اون وقت اصلا نباید پانکچر کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیززم مبارکه 😍😍😍 این که قشنگ مثبته خداروشکر  زنگ بزن دکتر شاید شیافتو بیشتر کنه

ممنون عزیزم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن یا برمیدارن قطع میکنن متاسفانه

عزیزم می دونی چرا می سوزونن؟ یعنی تخمکا بالغ نشدن وآزاد نشدن موندن تو تخمدونا (تخمدانها)😐که د ...

عزیزم بعضیا کلی فولی ریز دارن....

برا همین وقتی میخوان فولیا بالغ بشن چون تعداد بالاست عملا اکثرشون رشد نمیکنن چون تخمدان نمیکشه که همه رو بالغ کنه....

برا همین بعضی قسمتهارو میسوزونن که تخمدان سبکتر بشه و باقی تخمدان بهتر کار کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم چهارم بود  التماس دعا

مبارکت باشه خواهری❤😘😄☘

به افتخار مامان جددددید👏👏👏👏👏👏👏

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون عزیزم دسترسی به دکترم ندارم  فردا میرم از

بسلامتی انشالله که یه بتای تپلی در راهه ک باعث این طوفان شده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین