2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
فدای تو عزیزم...معجزه کوچولومون چطوره؟😍 چند هفته ای گلم؟

مرسی عزیزم خوبه سلام میرسونه ب خاله ها.من الان 11 هفته و 3 روزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم من همش پیاماتو میخونم و کلی حرص میخورم.چرا اینقد نگرانی.بخدا خیلی ها ممکنه تو یه دوره فولی ...

آره به خدا از تک تک سوالاش استرس میباره....

فکر کن تو دلشچه خبراست که انقدرش فوران میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم، و موافقم، اما بلد نیستم استرسمو پایین ببرم

سرچ کردنو بذار کنار....

فکر کن قدیمه و سونو مونو نیست....

لذتتو ببر....

به مرور استرس خودش دمشو میذاره رو کولش میره....

دیروز همسرم میگه تو تاریخ پریودیتو همیشه مینوشتی چرا دقیق یادت نیست....

اما من مدتها بود نمینوشتم حواسش نبود....

همین نوشتن تاریخ پریودی و زوم کردن به تاریخ پری بعدی خودش استرس میاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز. خوبیم ممنون.شما و گل پسر خوبید؟  بله شکر خدا ازین مرحله گذشتم و دکتر عزیز حتی صداشو ...

خدایا شکرتتتتتت....

آنا جون پنتو پرازول تو بارداری ضرر نداره؟دکتر برام نوشته دلم نمیاد بخورم

نه عزیزم بخور نگران نباش....

حالا یا پنتاپرازول یا رانیتیدین...

من سر هر دو بارداریم پنتا خوردم....

برا بعضیام اخیرا دیدم دانیتیدین تجویز میشه....

نه عزیزم بخور نگران نباش.... حالا یا پنتاپرازول یا رانیتیدین... من سر هر دو بارداریم پنتا خوردم... ...

بازم ممنون قربونت برم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون همسر منم میترسه هر چقدر بهش میگم راضی نمیشه... کاش میگفتی با چه ترفندی راضیش کردی😁😁

من گفتم عمرا برم تزریقاتی....

خودمم تنها باشم اجازه نمی دم کسی بیاد خونه....

خلاصه مجبور شد بزنه....

عزیزم میشه لطفا بگی کوتر تخمدان چیه؟

مقداری از بافت تخمدان رو میسوزونن....

یه کم خلوتش میکنن از فولیای ریز......

البته اگه درست گفته باشم...

ممنون آنا جون درسته حق با شماست دیشب معدم بد جور بعد افطار نفق کرده بود احساس کردم داره میترکه چون ک ...

عزیزم آمپولهای تحریک تخمدانت شروع بشن  ورزش نکنیا فقط پیاده روی.....

واقعا؟؟؟؟وای مرسی اناجونم.پس نمیرم تا انومالی....اخه گفتم‌اگه انومالی قراره برم بندر قبلش یه چک شده ...

عزیزم مگه آنومالی رو حتما نمیری بندر؟

خوب بری ببینی هماتوم داری که استرست زیاد میشه.....

پس فرض کن نداری ولی با احتیاط برین....

آره زیاد بالا میارم و با زور و فشارم میاد یعنی خیلی بهم فشار میاره تا حدیکه آب از چشم و دماغم سرازیر ...

پنتاپرازول داشتم دو تا ۲۰ صبح و شب....

مرسی عزیزم خوبه سلام میرسونه ب خاله ها.من الان 11 هفته و 3 روزم

به سلامتی عزیزدلمممم😘❤ ان شاالله صحیح‌و سالم بغلش بگیری خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم