2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
آناجون هچینگ‌ جنین رو بطور معمول خودشون انجام میدن؟ یا باید درخواست بدیم؟ هچینگ خطری واسه جنینا دار ...

عزیزم برای من خودشون انجام داده بودن..

روزی که برای انتقال رفتم گفتن.

فک کنم بشه خودتم بگی.اما مسئله اینجاست جنین باید به سن مشخصی رسیده باشه.مثلا دوسه روزه رو فک کنم هچینگ نکنن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستان کسی میدونه با سوزشدمعده باید چیکار کرد دکتر گفت رانتیتدین بخور میخورم ولی گاهی جواب نمید ...

عزیزم مرتب میخوری رانیتیدین؟؟

منم اون اوایل داشتم... دکترم گفت چندروز پشت سرهم مرتب بخور.. هر ۱۲ ساعت.

اینجوری نباشه تا درد گرفت فقط بخوری جواب نمیده.

من با همون چندروز خوب شد خداروشکر☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز یازده روزه که جنین انتقال دادم سه روزه دردای شدید پریودی دارم و دیروز هم لک دیدم زنگ زدم بیمارستانم گفتن صبر کن تا روز ازمایش برسه شیاف هم واژینال بزار ولی من جاهای دیگه خوندم که اگه لکه بینی داریم باید شیاف از پشت استفاده کنیم حالا من موندم شیاف واژینال استفاده کنم یا نه؟

سلام من دیروز رفتم پیش دکترم بهم گفت از حالا دیگه نزدیکی نداشته باشم منم ی جورایی خسته شدم دیگه نگفت ...

مبارکه مامان جون🍃☘

ان شاءالله خیلی زود برات جشن میگیریم عزیزم❤❤❤

سلام دوستان امروز یازده روزه که جنین انتقال دادم سه روزه دردای شدید پریودی دارم و دیروز هم لک دیدم ز ...

عزیزم منم روز دهم یه لک خییییییلیییییی جزئی دیدم طوری که شوهرم میگفت لک نیست و من میگفتم لکه 

وقتی به دکترم زنگ زدم گفت داروهاتو مثل قبل استفاده کن منتظر روز آزمایش باش همون موقع شیافم رو واژن گذاشتم و دیگه لکی ندیدم لک شما خونریزیه یعنی خونابه؟

سلام دوستان امروز یازده روزه که جنین انتقال دادم سه روزه دردای شدید پریودی دارم و دیروز هم لک دیدم ز ...

عزیزم من لکه بینی داشتم واژینال میزاشتم.☘

عزیزم من لکه بینی داشتم واژینال میزاشتم.☘

عزیزم میوه ی دلت گوارای وجودت انشالله به سلامتی بغلش کنی میشه بگین لکه بینیتون کم بود یا زیاد و چجور رنگی داشت معذرت میخوام

سلام انا جون من امشب که 17انتقالم بود رفتم از دادم متاسفانه ایندفعه هم خدا منو لایق ندونست که هدیه ...

خواهر مهربونم😍

امیدوارم خیلی زود با معجزه خدا غافلگیر بشی🤗

شک نکن خدا در بهترین موقعیت تو رو مادر میکنه☘

عزیزم میوه ی دلت گوارای وجودت انشالله به سلامتی بغلش کنی میشه بگین لکه بینیتون کم بود یا زیاد و چجور ...

ممنونم عزیزم...❤ ان شاءالله روزی تک تک شما دوستای گلم.☘

من یه هفته لک بینی قهو ه ای داشتم..زیاد نبود بخاد پد رو کثیف کنه خیلی، اما خب تا یه هفته بود که با شیاف اوکی شد.

چند وقت بعدش که خونریزی کردم قرمز و شفاف.. یروز خونریزی داشتم تا یماه نیم لک بینی قهو ه ای.

انا جون کسی هست غربالگری دوم‌ رو نرفته باشه؟زن داداش من میگه دکترم‌گفته اگه سونوی ان تی هیچ مشکلی ند ...

والا دکتر من که معمولا فقط همون غربال اول رو مینویسه با سونوی غربال دوم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم چرااین ازمایشهای ایمنی انعقادی رو زورشون میاد بنویسن واسه مون دکترها..خیلی بی وجدانن.من که م ...

عزیزم غر بزن هر چه قدر دوست داری غر بزن بالاخره که باید یه جایی باشه بتونیم خودمونو سبک کنیم.....

کجا بهتر از اینجا که هیچ کس ملامتت نکنه....

شماتت نکنه....

ترحم نکنه....

فقط و فقط و فقط با جون و دل درکت کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم چرااین ازمایشهای ایمنی انعقادی رو زورشون میاد بنویسن واسه مون دکترها..خیلی بی وجدانن.من که م ...

عزیزم من نیلو انجام دادم....

اکثر دکترا قبولش دارن....

ببین دکتری که میخوایی جوابارو ببری پیشش کدومو بیشتر قبول داره.....

و اینکه معمولا برای چک کردن هماتوم چند هفته بعدش میرن؟من این هفته برم یا یه هفته ی دیگه صبر کنم؟اخه ...

عزیزم تا وقتی شرایطت استیبل هست و لک و خونریزی نداری که انشالله نخواهی داشت تا سونوی واجبی بعدی نرو لزومی نداره بری....

فقط استراحت بکن....

سونوی آنومالی انشالله همه چی نرمال شده و خیالت راحت میشه....