2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
منم قبل رویان چندتا دکتر رفته بودم که یسری آزمایشارو خبر نداشتم عکس رنگی نگرفته بودم حتی نمیدونستم ذ ...

تو مشهد یک بار پانکچر شدم و دوبار انتقال منفی داشتم

اومدم تهران رفتم رویان چون گفتن تحقیقاتی و به روزه 

اونجا وقتی دکتر دید هر دوبار انتقالم با وجود جنین های بلاست منفی شده کللللی آزمایش واسه خودمو شوهرم نوشت که یکیش همون ایمنی بود. بعد جواب آزمایشا هم هیسترو سوگرافی کرد هم لاپاروسکوپی هم هیستروسکوپی. فقط آزمایشام حدود ۷میلیون شد خیلی کامل بود

شما درخواست کردی ازمایشا رو ننوشتن برات؟ دلیلشون چی بود که نمینویسن؟ چون خودم رویان میرم یه انتقال ...

من بهمن پارسال که منفی شدم و اولین انتقالم بود دیگه نرفتم هیچجا دکتر نرفتم،دکتر با دکتر ممکنه فرق کنه من چون دوبار از دکترم خواستم کاری ک مم میگم و بکنه و اهمیتی به حرفم نداد میترسم برم بگم این آزمایشارو بنویس و ننویسه،البته به این دلیل ک دیگه نمیتونم هزینه هاش رو متقبل بشم تصمیم دارم ک برم دولتی تا هزینه هام کمترشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بهمن پارسال که منفی شدم و اولین انتقالم بود دیگه نرفتم هیچجا دکتر نرفتم،دکتر با دکتر ممکنه فرق کن ...

دکترت کی بود عزیزم 

ان شالله کا هرچه خیره برات پیش بیاد عزیزم🤲

آزمایش دی ان ای اسپرم هم دادین؟و همه آزمایشایی ک آنا میزاره همیشه؟ پس از شریعتی راضی هستی؟دقیقا آدر ...

آزمایش اسپرم که همون بخش نازایی داد. خوب بود شرایطش امابازم ویتامین دادن بهش. نمیدونم دی ان ای بود توش یا نه. قبلاضعیف بود. یعنی سال قبلش تحرکش خوبش صفر بود . الان خوب شده

آدرسش خیابان کارگر شمالی. سه راه جلال آل احمد. کنار بیمارستان قلب

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
تو مشهد یک بار پانکچر شدم و دوبار انتقال منفی داشتم اومدم تهران رفتم رویان چون گفتن تحقیقاتی و به ر ...

آهان براساس وضعیت مراجعه کننده هم بستگی داره ک چی بنویسن براش،من هیچیم مشکل نداشت حتی باردارم نشده بودم که سقط دلشته باشم و وضعیت همسرمم مورفولوژیش پایین بود و خودم ذخیره تخمدانم و هیچ انتقالی ام نداشتم واسه همین برام اون آزمایشارو ننوشتن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آزمایش اسپرم که همون بخش نازایی داد. خوب بود شرایطش امابازم ویتامین دادن بهش. نمیدونم دی ان ای بود ت ...

ممنونم ازت خیلی لطف کردی

دکترت کی بود عزیزم  ان شالله کا هرچه خیره برات پیش بیاد عزیزم🤲

دکتر غ فاری بود

براشماکی بود

منم رویان انتقال دادم ولی چیزی که خیلی راضیم کرده بود این بود که دکترم قبل از میکرو انواع آزمای ...

عزیزم خوب شما دو انتقال متفی داشتین....

عملا بار سومتونه....

اما بازم جای تشکر داره برات نوشتن و مشکلاتت تا حدی رو شدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بهمن پارسال که منفی شدم و اولین انتقالم بود دیگه نرفتم هیچجا دکتر نرفتم،دکتر با دکتر ممکنه فرق کن ...

سلام عزیزم،،،منم وقتی رفتم بیمارستان از دکترم پرسیدم که دلیل ایست قلبی جنین چی بوده چیزی نگفت گفت تو سه ماه اول بارداری واسه خیلی خانما پیش میاد،،،بعد بهش گفتم که ازمایشات تکمیلی وسیستم ایمنی رو واسم بنویس تا برم انجام بدم،،،خیلی خونسرد گفت اگه خودت دوست داری ازمایشات رو بدی برو پیش یه متخصص تا بنویسه واست بری انجام بدی،،،،الاانم پرسیدم هزینه اش خیلی زیاده نمی تونم انجامشون بدم والا هرچی داشتم ونداشتم رو دادم واسه بچه دار شدن ولی چه کنم که خدا نخاست😔😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فقط اگه آزمایشارو بدیم بعد یه مشکلی باشه خدایی نکرده و بفهمیم جنینای قبلی خوب نیستن همچین چیزی ممکنه ...

عزیزم بهتره فرض رو بر اون بذاری که جنینات سالمن....

از رویان بپرس ولی اجازه میدن ببری اخیرا از دوستان جابجا کردن....

از مقصدم باید بپرسی اون مهمتره چون باید قبول کنه....

یه تانک بهت میدن و میبری به ناه قبل من یکی از دوستان از رویان انتقال داد جنینش رو آبان و شکر خدا الان دردونش از دختر من یه ماهم بزرگتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان براساس وضعیت مراجعه کننده هم بستگی داره ک چی بنویسن براش،من هیچیم مشکل نداشت حتی باردارم نشده ب ...

آره عزیزم ولی مطمعنا اگر تو مشهد هم بودم و میدونستم که رحمم مسکل داره یا ایمنیم بالاست درمان میکردم و بعد انتقال میدادم شاااااااید منفی نمیشدم به هر حال کار همه جا یک جوره واست بهترین هارو از خدا میخوام عزیزم

الان آزمایشامو نگاه کردم cd 69 رو ندارم. اما خیلی بیشتر از آزهای آنا جون آزمایش دادم. اون پای وان و ...

پس تقریبا کامل بوده....

فاکتور پنجت هترو بود یا هموزیگوت موتان؟

فقط آسپرین داشتی؟

الان آزمایشامو نگاه کردم cd 69 رو ندارم. اما خیلی بیشتر از آزهای آنا جون آزمایش دادم. اون پای وان و ...

عزیرم انوکسوپارین نداشتی؟

پس تقریبا کامل بوده.... فاکتور پنجت هترو بود یا هموزیگوت موتان؟ فقط آسپرین داشتی؟

(APC_R  (factor V  leiden

این بود که  رنج نرمال بین ۲.۲ تا ۴.۲بود که برا من ۱.۷۱ بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد