2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
عزیزم همون محب یاس منظورشه فکر کنم توی میرزای شیرازی بود.... من اونجا لاپرا شدم.... عزیزم ظاهرا ر ...

آهان،فقط یه موضوع دیگه ای ک هست من چهارتا جنین تو رویان دارم اگر برم جای دیگه و قصد میکرو داشته باشن باز از اول شروع میکنن پانکچر و اینا رو

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مگه از رویان نتیجه نگرفتی؟

نه دیگه اولین بار بود که انتقال داده بودم بهمن پارسال و نشد،اون جنین فریز دارم اما چون اون آزمایشارو نمینویسن و بدون بررسی جدید باز انتقال میدن و هزینه هاش نمیتونم برم دیگه،برا همین به فکر بیمارستان دولتی افتادم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزیزم،بیمارستان یاس نجات الهی منظورته؟ بیمارستان شریعتی میری آزهای ایمنی اینارو خودشون تو شریع ...

اره یاس تو نجات االهیه. همون ویلا..

من قبل شریعتی پیش رزاقی میزفتم که اون برام نوشت. اره اهمیت دادن. بالاتر واسه انا جون گفتم که چقدر گیر دادن به بالا بودن ana و تایید روماتولوژ را خواستن واسه میکرو

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آهان،فقط یه موضوع دیگه ای ک هست من چهارتا جنین تو رویان دارم اگر برم جای دیگه و قصد میکرو داشته باشن ...

عزیزم میتونی جنینات رو انتقال بدی اگه مبدا و مقصد قبول کنن....

رویان اجازه انتقال میده....

باید ببینی اونجایی که میخوایی ببری جنیناتو قبول میکنه....

فکر کنم ا ب ن س ی ن ا قبول نمیکرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما کسی نوین مشهد رفته؟؟کارشون خوبه یا ن؟؟

سلام عزیزم. به خوته خودت خوش اومدی....

بله از دوستان هستن بیان پستت رو ببینن راهنماییت میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره یاس تو نجات االهیه. همون ویلا.. من قبل شریعتی پیش رزاقی میزفتم که اون برام نوشت. اره اهمیت دادن ...

آزمایش دی ان ای اسپرم هم دادین؟و همه آزمایشایی ک آنا میزاره همیشه؟

پس از شریعتی راضی هستی؟دقیقا آدرسش کجامیشه

ممنون ، تقریبا هفت صدم هست و همسرم هم وضعیت اسپرمش از همه لحاظ بده ...

عزیزم دوستان با یک صدم هم امید دارن و تلاش میکنن....

پس ناامید نشو و ادامه بده....

حتی با ذخیره چند صدم بارداری طبیعی هم داشتیم فکر کنم ۰/۰۳ بود....

نه دیگه اولین بار بود که انتقال داده بودم بهمن پارسال و نشد،اون جنین فریز دارم اما چون اون آزمایشارو ...

منم رویان انتقال دادم ولی چیزی که خیلی راضیم کرده بود این بود که دکترم قبل از میکرو انواع آزمایشا و چکاپ هارو که خودمون خبر نداشتیم نوشت البته من قبلا تو شهر خودم دوبار انتقالدادم و نتیجه نگرفتم رویان که اومدم فهمیدم رحمم مشکل داره و عملم کردن بعدش که فهمیدن ایمنیم بالاست و غلظت خونم زیاده کلا داروهای بعد انتقالم با اون دوبار انتقال متفاوت شد البته هنوز نمیدونم جواب گرفتم یا نه ولی همین که یه قدمی واسم برداشتن دلخوشم

عزیزم میتونی جنینات رو انتقال بدی اگه مبدا و مقصد قبول کنن.... رویان اجازه انتقال میده.... باید بب ...

فقط اگه آزمایشارو بدیم بعد یه مشکلی باشه خدایی نکرده و بفهمیم جنینای قبلی خوب نیستن همچین چیزی ممکنه یا اون جنینا میتونه خوب باشه؟فکرکنم انتقالشون به جای دیگه دردسرم داشته باشه نه؟اول باید پرسید از رویان بعد اونجا ک تصمیم بگیریم ببریم اصلا نمیدونم چطوریه😕

نه دیگه اولین بار بود که انتقال داده بودم بهمن پارسال و نشد،اون جنین فریز دارم اما چون اون آزمایشارو ...

شما درخواست کردی ازمایشا رو ننوشتن برات؟ دلیلشون چی بود که نمینویسن؟

چون خودم رویان میرم یه انتقال منفی داشتم  میخوام بدونم باید  چیکار کنم 

منم رویان انتقال دادم ولی چیزی که خیلی راضیم کرده بود این بود که دکترم قبل از میکرو انواع آزمای ...

منم قبل رویان چندتا دکتر رفته بودم که یسری آزمایشارو خبر نداشتم عکس رنگی نگرفته بودم حتی نمیدونستم ذخیره تخمدان چیه و یسری چیزا و ازاین بابت خوشحال بودم،بعد برام یبار آی یو ای کردن نشد،بعد گفتن ذخیره تخمدانت کمه برو میکرو انتقال دادم بازم نشد البته حتما خدا نخواسته وگرنه تو رویان دیدم کسایی ک با آی یو ای همون اول جواب گرفته بودن

،تورویان برات آزهای ایمنی و انعقادی رو نوشتن؟بعد چندتا منفی؟چون برا من ننوشتن،حتی دی ان ای اسپرم نوشتن با اینکخ همسرم مورفولوژی نرمالش ۵%هست

آزمایش دی ان ای اسپرم هم دادین؟و همه آزمایشایی ک آنا میزاره همیشه؟ پس از شریعتی راضی هستی؟دقیقا آدر ...

الان آزمایشامو نگاه کردم cd 69 رو ندارم. اما خیلی بیشتر از آزهای آنا جون آزمایش دادم. اون پای وان و بالاییشو هم ندارم اما انعقادی رو از آزمایش فاکتور ۵ فهمیدن که نیاز به آسپرین دارم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد