2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

عزیزم خواهر خوبم اگر قابل درگاه خدا باشم برات از ته قلبم دعا میکنم 🙏🏻 حس الانت رو با تمام وجودم درک میکنم خیلی خیلی سخته 😞 خدا خودش بهترین هارو برات رقم بزنه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اين واضح تره  پزشك خودش گفته همه چي نرماله پزشك من گفت نظر لطفشه اين ازمايش اصلا نرمال نيست ...

عزیزم خوب برا طبیعی شانس پایینه اما خدا بخواد میدونی که همون شانس پایینم جواب میده....

اما برا میکرو در کل خوبه....

همسرت دی اف آی اسپرم هم داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اين واضح تره  پزشك خودش گفته همه چي نرماله پزشك من گفت نظر لطفشه اين ازمايش اصلا نرمال نيست ...

مورفو پس ۲ هست من ۹۶ خونده بودم قبلیو....

برا ما مرفو بین صفر و یک نوسان داشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان اونارو برم مثلا بیمارستان بقیه الله دکتر زنان بگم برام بنویسن بعد همونجام انجام بدم و جوابشونو ...

به نظرم اینکارو بکن فقط شاید دکترای خود بقیه الله ننویسن...

یه دکتر زنان نزدیک محله تون که نوبت دهیش راحته بنویسه شاید راحتتر باشی....

انجام بده بعد با جوابشون هر بیمارستانی میری برو اما امیدوارم بیمارستانی که میری اصلا به این بررسیهای تکنیلی اعتقاد داشته باشن چون بعضی دکترت اعتقاد ندارن....

ان شاء الله این ماه مامان میشی عزیزدلم ❤❤❤❤ الهام جون پی ارپی  برات انجام ندادن اونجا؟ به من ...

چی بگم عزیزم اینحا بدتره خیلی ازیت میشم چاره ای ندارم این دکترم برام انجام نمیده بخاطر سنم میگه برای کسایی خراش میده که سنش بالا باشه و مشکل داشته باشن حاالا منکه سه تا منفی داشتم ولی بازم به کار خودشون ادامه میدن !

تصمیم گرفتن برام سخته اگه جای دیگه برم از سر دوباره همه چی رو باید ادامه بدم و هزینه ای دوباره فقط خدایا خودت کمک کن 😞

گلم قوی باش این راهها  ازمون سنگ ساخته براحتی تسلیم نمیشیم  انشالله به مراد دلت میرسی 🙏🏻🌹

من شریعتی میرم . بچه اول رو ۸۵ درصد تخفیف میدن . در واقع بیمارستان خیلی کم میگیره . فقط اکثر هزینه ه ...

عزیزم شما که آزهای ایمتی و انعقادیو برات رز اقی نوشته بود بیمارستان شریعتی بهش عمل کردن؟

چون فکر کنم گفتی پردنیزولون داشتی.....

اگه عمل کنن که خوبه دوستان انجام میدن میرن اونجا....

اوه مبارکتون باشه !!! خدا حفظشون کنه براتون ان شاالله الهی  

فدات انشالله قسمت خودت و بقیه دوستان منتظر....

دوزش 1000 بود و خوراکی بود . 2000 امتحان کنم ??? البته اونم که میخورد ایرانی بود 

مال ما فکر کنم ۱۰۰۰ بود ولی بعضی دوستانم ۲۰۰۰ داشتن....

همسر من قرص جوشانشو خورد....

آنا جون دکتر شوهر من هر کاری کردم قرص با دوز بالاتر از ۲۵۰ ننوشت.الان خودمون دوز ۵۰۰ گرفتیم روزی دوب ...

عزیزم نه قرصشو سر خود زیاد نکنین....

اتفاقا یادمه اون زمان دکتر گفت دز قرصها پایینه اگه بخوام جواب بده باید تعداد رو ببرم بالا که برا معده زیادیه....

گفت نوعشو تغییر میدیم و شربتشو نوشت....

دزش فکر کنم ۱۰۰۰ بود یا ۲۰۰۰ که ما شربتشو پیدا نکردیم معادلش قرص جوشان گرفتیم...

یعنی به صورت محلول میخورد دز بالا رو....

عزیزم شما که آزهای ایمتی و انعقادیو برات رز اقی نوشته بود بیمارستان شریعتی بهش عمل کردن؟ چون فکر کن ...

بله خود دکتر رزاقی گفت چون ana بالابود و ۱ بسته پردنیزولن مصرف کردی مشکلی نیس. اماوقتی رفتم شریعتی گیر دادن و گفتن تا روماتولوژی تایید نکنه ما میکرو نمیکنیم . خلاصه رفتم رماتولوژی خودشون و کاپیلوروسکوپی کردم و اکو قلب و سیتی اسکن ریه و تست و ورزش  انجام دادم . آزمایشارو بصورت تخصصی تر برام نوشت دکتر روماتولوژی  و بعد فهمیدم اسکلرو درمام بالاست اما ana م منفی شد . و اونام نفهمیدن چرا. خلاصه دستور دادن ک مشکلی نیست و میتونم آی وی اف کنم. اما ۶ ماه معطل شدم بخاطرش. درسته از شروع سیکل بهم پرد دادن.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بله تهران هم رفتیم اما اگه دکتری میشناسی ممنون میشم معرفی کنی . 

والا من خودم زیر نظر ط ر ا ز ی بودم و خیلم ازش راضیم دکتر بروز و کلا صبوری و برا مریض خوب وقت میذاره....

اطلاعاتش صفحه ۵ هست....

نوبت اول برا دو ماه بعد وقت میده....

بخوایی باید از الان نوبت بگیری....

شنبه، یکشنبه و سه شنبه ۳-۴ به بعد زنگ بزن....

بعد ۹ هم منشی معمولا جواب نمیده....

به نظرم اینکارو بکن فقط شاید دکترای خود بقیه الله ننویسن... یه دکتر زنان نزدیک محله تون که نوبت دهی ...

آناجان من زیاد اب نمیتونم بخورم حالم ید میشه چیکارکنم 🤕

راستی داخل نت نوشته بود لیمو برای غلظت خون خوبه پایین میاره منم میخوام کم کم استفاده کنم اشکالی که نداره ؟ اسپرینم دارم ؟

دکترم امروز حالمو پرسید گفتم گاهی پاهام درد میکنه بهم گفت منیزیم مگ ۲ بخورم 

نفس سونو رفتی پیش رحیمی راد؟

نه عزیزم..من اونروز یهویی خونریزی کردم ترسیدم.اورژانسی رفتم درمونگاه امام رضا...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹