2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
عزیزم والا من اولین میکروم یادمه هفته اول که سینافکت و منوتروپین و فوستبمون بود بدنم اصلا تکون نخورد ...

انا جان به من امپول سینافکت داده ۵۰ واحد

امپول سینافکت برای چیه؟؟⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

من ال دیم دیشب اخریش و خوردم و پری بشم روز۳ برم سونو روز انتقالم و میگه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
۴۵درجه  بده یکی دیگه بزنه بازو زدنش سختِ

نه عزیزم من چندسال پیش امپول بازوهامو خودم میزدم ...ولی فراموش کردم چند درجه باید بزنم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبح میرم  تا واس بار ۴ انتقال بدم نمیدونم اینبار چی میشه ولی واگذار کردم ب خدا  قرار دوتا جنین فریز بلاستی رو انتقال بدم  دوباره برم استراحت۰😂

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دوستانی که آندومتریوز دارین و سونوی دکتر س ع ا د ت رفتین کار دکتر خوبه؟ ابن سینا وقت نداشتن این دفع ...

اناجون دكتر پادمهر خودش فرستاد اونجا و سونوشو قبول داشت ديگه من خوب و بدشو نميدونم دكتر هم كه حواسش ب مانيتورشه نگات نميكنه راحت باش، منم خيليي خيلي حساسم رو اقا بودن سونو، ب هيچ وجه نميرم، ولي ديگه اونو مجبور شدم، ولي دكتر خيلي جديه، حواسش ب مانيتورش بود اذيت نشدم

...
سلام دوستان صبح میرم  تا واس بار ۴ انتقال بدم نمیدونم اینبار چی میشه ولی واگذار کردم ب خدا &nbs ...

انشاالله ایندفعه واست میمونن ومیان بغلت عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ولي آنا جون من اصلا ذره اي توي بارداري قبليم ترك نخوردم ، الانم كه ماه ٧ داره تمام ميشه فعلا كه خدا ...

احتمالا منم گول خوردم فکر کردم مثل شمام طبق گفته دوستمون.....

خخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای عزیزم من فردا میرم که اگه همه چی خوب بشه برم تو سیکل انتقال به دعاتون خیلی نیاز دارم تو رو خد ...

انشالله بهترین راه پیش روت قرار میگیره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دیگه تحمل ندارم میخوام بی بی چک بذارم

عزیزم روز چندی؟

به خودت با بی بی استرس نده.....

سلام عزیزم.انا جون من امروز 14انتقالم از دیشب یکم لکه بینی دارم البته انقدری کمه که به لباس زیر نمیر ...

نگران نباش طبق گفته شون عمل کن....

انشالله خیره....

کی میری آز؟

اره عزیزم خیالت راحت، اصن نگران نباش، منم خودم خیلی استرس داشتم ولی بعد دیدم اصلا جای نگرانی و استرس ...

فقط یه چیزی من هنوز پریود نشدم....

میگفتم تا روزی که برم سونو و ویزیت پاک میشم اما با این اوصاف یه کم اوضام قاراشمیش شد....

فکر کنم مجبور بشم وقتامو جابجا کنم....

دوستان شماهایی ک خونریزی یا بعدش لک بینی داشتین. نمازتون چطوری میخونین..منظورمه غسلی چیزی داره مگه؟ح ...

عزیزم من حتی کنار رخت خوابم تیمم میکردم برا وضو هم بلند نمیشدم اون روزایی که خونریزی داشتم و حتی خوابیده میخوندم....

بازم ببین مرجع تقلیدت چی میگه....

اناجون امپول زیرجلدی بازومو چجوری باید بزنم؟

عزیزم قلق تزریق آمپولا صفحه ۶ هست یه نگاه بهشون بنداز....

عزیزم قلق تزریق آمپولا صفحه ۶ هست یه نگاه بهشون بنداز....

باشه ممنون عزیزم

آنا جون یه سوال قرض ال دی من تموم شد منتظرم پری بشم برم برا سو نو زنگ بزنم به مطب طرازی منشی شمارشو ...

عزیزم اگه سیکلت شروع شده دیگه شما هر وقت پریود شدی وقت دادن بهت تو اولویته یعنی یه جورایی برات جا باز میکنن....

مسیرت دوره؟

منظورم اینه اگه امروز پریود بشی همون روز میتونی خودتو برسونی یا نه؟

فقط یه کم شروع پریودی سه شنبه بیفته کارت سخت میشه اگه نتونی همون سه شنبه بیایی چون شنبه روز ۴ میشه ولی فکر کنم دیدم بعضیا روز ۴ رفتن اما سه شنبه زنگ بزن ببین منشی چی میگه....

من که شماره منشیو نداشتم همون مطب زنگ میزدم....

دوستان شما هم بعد آمپول gcsf درد کمر و پا داشتید. دارم میمیرم  مخصوصا کمر انگار داره نصف میشه ...

آره عزیزم من که مثل معتادا به خودم میپیچیدم....

نهایت یه روز درد داری نگران نباش....

مسکنم نخور دردی دوا نمیکنه....